- 20 Temmuz 2013
- 672
- 233
- 31
ne güzel bende aynısını yapıyorum kendim alıyorum kuaföre 20 tl vermekten daha karlı hemde :)
20tl miiiiii. Her bi kırık için çok olur ya bigün cesaretlenirsem denicem o halde evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel bende aynısını yapıyorum kendim alıyorum kuaföre 20 tl vermekten daha karlı hemde :)
hahaha tatlım saç kesimi 20 tl falan ondna dedim daha uccuzuda vardır20tl miiiiii. Her bi kırık için çok olur ya bigün cesaretlenirsem denicem o halde evde
bencede abartı asla o kadar uzamaz ne bu sarmaşık mı demi :) saçını keske önce sonra çekseydin tatlım topikimde paylaşırdım buradaBugün üçüncüyü yaptım.Başka sitelerde abartmışlar 15 cm falan diye .Ben sekuz haftayı tamamlayacağım saçımıda boyamıyorum bakalım kaç cm uzayacak?
Ben de cçekmeyi düşünmüştüm hatta çekmiştim ama fotoğraflar silinmisti o yüzden bayanın bittiği yerden ölçerek bakıyorum ben debencede abartı asla o kadar uzamaz ne bu sarmaşık mı demi :) saçını keske önce sonra çekseydin tatlım topikimde paylaşırdım burada
Çektim merak etme.Kür bitince paylaşırımbencede abartı asla o kadar uzamaz ne bu sarmaşık mı demi :) saçını keske önce sonra çekseydin tatlım topikimde paylaşırdım burada
Boyalı yerden daha çok belli oluyor.Bende öyle ölçüyorum.Bir cm de uçlarından kestim.Domatesli, yulaflı, limonlu ,zeytinyağlı maskemide yaptım.Yüzümde bıyık bölgemde sir lekesi ve yanaklarımda 1 kuruş kadar expigment kremden kalan lekeler var onlarada bir çözüm bulabilsem çok mutlu olacağımBen de cçekmeyi düşünmüştüm hatta çekmiştim ama fotoğraflar silinmisti o yüzden bayanın bittiği yerden ölçerek bakıyorum ben de
Boyalı yerden daha çok belli oluyor.Bende öyle ölçüyorum.Bir cm de uçlarından kestim.Domatesli, yulaflı, limonlu ,zeytinyağlı maskemide yaptım.Yüzümde bıyık bölgemde sir lekesi ve yanaklarımda 1 kuruş kadar expigment kremden kalan lekeler var onlarada bir çözüm bulabilsem çok mutlu olacağım
Boyalı yerden daha çok belli oluyor.Bende öyle ölçüyorum.Bir cm de uçlarından kestim.Domatesli, yulaflı, limonlu ,zeytinyağlı maskemide yaptım.Yüzümde bıyık bölgemde sir lekesi ve yanaklarımda 1 kuruş kadar expigment kremden kalan lekeler var onlarada bir çözüm bulabilsem çok mutlu olacağım
sir leke yapıyor evet canım güneş görünceBoyalı yerden daha çok belli oluyor.Bende öyle ölçüyorum.Bir cm de uçlarından kestim.Domatesli, yulaflı, limonlu ,zeytinyağlı maskemide yaptım.Yüzümde bıyık bölgemde sir lekesi ve yanaklarımda 1 kuruş kadar expigment kremden kalan lekeler var onlarada bir çözüm bulabilsem çok mutlu olacağım
Boyalı yerden daha çok belli oluyor.Bende öyle ölçüyorum.Bir cm de uçlarından kestim.
Mesajda yazmıştım canım sir ve expigment diye bir ktem var onun yüzünden siyah lekelerim varAa tam olarak nasıl lekeler canımm neden olmuş bide ??
Kolay gelsin.Bakalım senin kaç cm uzayacak2. tur 2 . kürüm şu an hazır birazdan saçıma uygulayacağım .....uzun saç severlere duyurulur
tatlım ben zaten yapmıştım ara verdim tekrar basladım .topiki ben açmıştım ama ara verdim mecburi nedenlerden ..Kolay gelsin.Bakalım senin kaç cm uzayacak
tatlım ben zaten yapmıştım ara verdim tekrar basladım .topiki ben açmıştım ama ara verdim mecburi nedenlerden ..
baya zor yıkanıyor ama saç kremi boca edince basta iş kolaylaşıyor
ilkinde 4 cm uzamıştı sanırım bakalım devam edeceğim yine :)
pardon canım bilmiyordun sandım :)Önceden yaptığını biliyorum :) Bu sefer ne kadar uzayacak bakalım?
evet haklı saç taramakta saçı çok yıkamakta kan dolaşımını hızlandırdığından saç uzamasına etki edebilir. köpüğü merak ettimEşim ve çocuklar bugün traş oldular.Berber çocuk eşime mentollü bir köpük ile masaj yapıyormuş.Bizde istedik ve aldık.İçinde argsn, e vitamini varmış.Banyodan sonra masaj ile yap abla dedi.Ay o ne güzel bir şey resmen başım ferahladı.Bizim yaptığımız maskeleri sorzum.Kan dolaşımı hızlandığı için etkisi olurdedi.Aklına geldikce parmak uçların ile daire şeklinde masaj yap dedi.Birde sabah akşam başımı öne eğip fırçalıyorum.
İmaj passionate internette var bulabilirsin.evet haklı saç taramakta saçı çok yıkamakta kan dolaşımını hızlandırdığından saç uzamasına etki edebilir. köpüğü merak ettim