- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
Çekilince hepsi sarı oluyor canım...
sanırım kabuğu sadece öyle. teşekkürler tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çekilince hepsi sarı oluyor canım...
tatlım bunlar çok siyah sanırım allahalla bizimkisi daha sarı değil mi ? acaba çekilse sarı mı olur
Evet sarı oldu öyle sapsarı olmadı ama siyah kalmadı hiç olmazsa. daha sürer sürmez kafam yanmaya başladı hıh tamam doğrusu bu demekki dedim :) yıkama konusunda da sizin dediginiz gibi yaptım hemen çıktı iki kez sampuanladim ama normalde de öyle yapiyodum. Umarım bian önce benimki de uzar siiznki gibi ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sanırım kabuğu sadece öyle. teşekkürler tatlım
Evet sarı oldu öyle sapsarı olmadı ama siyah kalmadı hiç olmazsa. daha sürer sürmez kafam yanmaya başladı hıh tamam doğrusu bu demekki dedim :) yıkama konusunda da sizin dediginiz gibi yaptım hemen çıktı iki kez sampuanladim ama normalde de öyle yapiyodum. Umarım bian önce benimki de uzar siiznki gibi ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uzar kuzum kolay yıkadıysan da ne mutlu sana.bende uçlarda kırık olmasa daha çok etki alırdım aslında. maskeyi haftada bir en az 8 hafta kür uygula.bizle paylaşırsan da seviniriz
uzar kuzum kolay yıkadıysan da ne mutlu sana.bende uçlarda kırık olmasa daha çok etki alırdım aslında. maskeyi haftada bir en az 8 hafta kür uygula.bizle paylaşırsan da seviniriz
Evet tatlım çeşitleri var söylemiştim ama öğütülünce hepsi sarı oluyor...
Senin aldığım tohum en acılardan biri, isabet olmuş yani...
Biz ne zaman başlıyoruz?
Evet tatlım çeşitleri var söylemiştim ama öğütülünce hepsi sarı oluyor...
Senin aldığım tohum en acılardan biri, isabet olmuş yani...
Biz ne zaman başlıyoruz?
Paylaşırım tabikiii :) benim de kiriklarim var onun için de bişeyler yapmayı düşünüyorum.
Fakat ben bi yerde 14 hafta uygulanır diye okumuştum hiç ara vermeden 14 hafta mı yiksa dediğiniz gibi 8 hafta yapıp ara verip tekrar başlayarak mı 14 hafta acaba?
canım sanırım belli süresi yok ama 8 hafta yeterli ilk bas için.
başlayabiliriz tatlım aslında tekrar :)
Bence başlayalım artık yeterince ara verdik ama bu sefer düzgün yapalım
evet kesinlikle düzenli şekilde
Tamam o halde bu hafta başlayalım mı ne dersin?
Bu mevsimde biotin kullanmanı tavsiye etmem :)Bende hardalımı aldım.İlk uygulamayı daha yapmadım.Yaptığım zaman yazarım.Saçlarımı yeni boyadım ne kadar uzadığını görebileceğim.Hatta resmini çekeyim öncesi ve sonrası yaparım.Şampuan şu an alamam.Birde biotin ve çinko kullanmaya başlayacağım.Bu hafta olmazda haftaya tahlil de yaptıracağım.Uzun uzun versiğiniz bilgiler için teşekkürler.
Bu mevsimde biotin kullanmanı tavsiye etmem :)
Aşırı sıcak ve nemli hava vucuttaki sebum ifrazatını arttıracak ve biotin kullanımı ile bu ifrazat daha da fazla arttığı için bir süre sonra gözeneklerin tıkanmaya ve vucut dahil cildinde komedonlar, sivilceler oluşmaya başlayacak sebebi bu. Sonbahar da alacaksan da 300 mcg-1000 mcg arasında bir şey al, 5000 mcg ye yüklenme yine vucut tepki verir bilgin olsun...Almadım daha neden acaba?
Aşırı sıcak ve nemli hava vucuttaki sebum ifrazatını arttıracak ve biotin kullanımı ile bu ifrazat daha da fazla arttığı için bir süre sonra gözeneklerin tıkanmaya ve vucut dahil cildinde komedonlar, sivilceler oluşmaya başlayacak sebebi bu. Sonbahar da alacaksan da 300 mcg-1000 mcg arasında bir şey al, 5000 mcg ye yüklenme yine vucut tepki verir bilgin olsun...
Rica ederim birde çinko ile biotini aynı anda kullanma...Sağol bilgiler için bunları bilmiyordum.Sonbaharda başlarım.Bir yanı toplayıp bir tarafı batırmayalım.
Hayır olmaz :)Bugün maskeye başladım.Saçımın resmini de çektim.Ama ısınma oldu da öyle aman amam bir yanma olmadı.Bunun içine bemiks ampül kırsam olur mu?