Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

Bende uygulamak istiyorum ama kokusu nasil?
Sinameki kurunu yapmistim cok etkiliydi ama kokusu öööö igrenc gunlerce kafamdan gitmiyirdu :KK43:(

Sen sormasan kokusu aklıma gelmezdi bile. Koku problemi yok. Sinameki de problemi yaratan bemiks ampul bunda böyle bir şey kullanmıyoruz sadece doğal hardalın kokusu var...

Sen sormasan kokusu aklıma gelmezdi bile. Koku problemi yok. Sinameki de problemi yaratan bemiks ampul bunda böyle bir şey kullanmıyoruz sadece doğal hardalın kokusu var...

Nasil sevindim anlatamam
Sinamekide yazin terledikce kafamdan koku cikiyordu resmen:KK9:

Selamlar :KK3:

Tüm sayfaları okudum ama henüz fazla sonuç alınmamış sanırım, kaçıncı haftadalar acaba yapanlar?

Kemik iliği ile yapılan bir kür vardı, bir blog sayfasında görmüştüm, hatunun saçları 3 ayda omzundan epey aşağı inmiş..Bir kere yaptım ama çok zahmetli..Bide o iliğin kokusu, aman tanrım:KK37:

Bu da etkili mi acaba onun kadar:44:

Selamlar :KK3:

Tüm sayfaları okudum ama henüz fazla sonuç alınmamış sanırım, kaçıncı haftadalar acaba yapanlar?

Kemik iliği ile yapılan bir kür vardı, bir blog sayfasında görmüştüm, hatunun saçları 3 ayda omzundan epey aşağı inmiş..Bir kere yaptım ama çok zahmetli..Bide o iliğin kokusu, aman tanrım:KK37:

Bu da etkili mi acaba onun kadar:44:

canım benim 4. kürüm ben uzama farkettim yani insnalar öyle diyor foto çekilip koyacağım önceki halini çektiğim resim profilimde ekli özel albümde diğerinide eklerim yarın falan ayn üstle ve aynı yerde çekilmem lazım :)

canım benim 4. kürüm ben uzama farkettim yani insnalar öyle diyor foto çekilip koyacağım önceki halini çektiğim resim profilimde ekli özel albümde diğerinide eklerim yarın falan ayn üstle ve aynı yerde çekilmem lazım :)

Arkadaş olalım o zaman :)

Ben 2 kere uyguladım ve iki uygulama arasında epey süre farkı var biliyorsun, buna rağmen 20 günde 1 aylık uzama kaydettim...

Gidip gelip o güzelim saçlarına bakıyorum zaten, koy bacım koy :KK1::KK1::KK1:

dün geç gittim eve foto çekemedim çünkü ışık lazım ..:KK43:
tatlım bişi sorcam sana argan yağı kullanıyormusun ? benim saç uçlarım çok dolaşık ve açamıyorum ayrıca kuru..bir arkadaşım onla çok kolay açtığını söyledi baktım saçlarda kızda 0 krıık var :KK43: kıskandımmmmmmmmmm

dün geç gittim eve foto çekemedim çünkü ışık lazım ..:KK43:
tatlım bişi sorcam sana argan yağı kullanıyormusun ? benim saç uçlarım çok dolaşık ve açamıyorum ayrıca kuru..bir arkadaşım onla çok kolay açtığını söyledi baktım saçlarda kızda 0 krıık var :KK43: kıskandımmmmmmmmmm

Benim kullandığım en saf argan yağlarından biri, "arganyagi" sitesine bir bak derim ama argan yağı olmazsa olmaz da değil biliyorsun... Birde natura keratin'in bana setlerle beraber yolladığı argan serumu var, o da başarılı çok sevdim ama tabii saf argan değil, içeirkte bir kaç şey daha var...

Benim kullandığım en saf argan yağlarından biri, "arganyagi" sitesine bir bak derim ama argan yağı olmazsa olmaz da değil biliyorsun... Birde natura keratin'in bana setlerle beraber yolladığı argan serumu var, o da başarılı çok sevdim ama tabii saf argan değil, içeirkte bir kaç şey daha var...

evet tatlım orjinal değil çoğu o yüzden çekiniyorum saf olması imkansız zaten

evet tatlım orjinal değil çoğu o yüzden çekiniyorum saf olması imkansız zaten

Benim kullandığım hakiki ama tatlım, yani argan yağını diğer yağlardan ayıran sebepler belli, zeytinyağının içine evicap eklesek aynı işi görüyor :KK1::KK1::KK1: Yani bilmiyorum, sağlam alternatifler varken bir ürüne bu kadar para ödemek çok iyi olmuyor...

saçlarımı ekledim flashlı çekim olan yeni çekilen diğeri 17 gün falan önce :KK70: özel albümümde

koyyyyyyy tabiki tatlımmmmmm

$sssss copy.jpg

Fotoğrafların çekim hizası ve mesafesi farklı o yüzden birebir oturttum. Yakından uzama az gibi görünsede bütününe bakıldığında bariz anlaşılıyor ve oranladığımda 2-2.5 cm gibi çıkıyor... Fotoğrafların orjinali olsa doğru düzgün yapabilirdim tabii hali hazırda oynanmış foto ile bu kadar haha

X