300 mllik şampuanın içine ne kadar atmalıyız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm ben 650 ml e tüm kutuyu attım.300 ml e yarısı yani 10 tane iyidir herhalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
300 mllik şampuanın içine ne kadar atmalıyız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm ben 650 ml e tüm kutuyu attım.300 ml e yarısı yani 10 tane iyidir herhalde.
'Saçlarım fazla yumuşadı, fön tutmuyor' gibi yorumlar yapmıştım, işte onları geri alıyorum sanırım o ara ya aşırı bakım yaptım, ya da şampuanla birbirimize alıştık artık :) 10 gün kadar önce saçlarımı boyattım, bundan sonra da ara ara boyanacağını düşünürsek toplam uzama konusunda net fikrim olması zor olacak.ayda 1 yerine 2 cm uzadı diyebilirim.öyle ayda 5 cm fln uzamadı yani.uzun vadede farkedecektir, yılda 12 cm uzuyorsa normal saç, yılda 2 kez de 2 cm kestirdiğimizi varsayalım, 1 yılda 8 cm uzatmış oluruz.dkh şampuanla ise yılda 24-4=20 cm uzayacak demektir.saçımla ilgili bir olumsuzluk, yanetki yaşamadım, bilakis bakım ürünlerine ihtiyacım azaldı, ancak unutmayın ki şampuanımda bepanthene ve bal da var (evigen de var ama o şampuanda etkisini yitiriyormuş) yani bakımı yapan dkh mı bunlar mı emin olamıyorum.şampuanım sıvılaştı, doğru miktarı ayarlamakta zorlanıyorum, fazla fazla dökülüyor hep.günde tek şampuan yapardım, dkh şampuana geçince köpürmesi azaldı, çoğu zaman 2. Kez şampuanlama ihtiyacı hissediyorum.gözlemlerim bu şekilde, bundan sonra da her şampuanıma katmayı düşünüyorum.
'Saçlarım fazla yumuşadı, fön tutmuyor' gibi yorumlar yapmıştım, işte onları geri alıyorum sanırım o ara ya aşırı bakım yaptım, ya da şampuanla birbirimize alıştık artık :) 10 gün kadar önce saçlarımı boyattım, bundan sonra da ara ara boyanacağını düşünürsek toplam uzama konusunda net fikrim olması zor olacak.ayda 1 yerine 2 cm uzadı diyebilirim.öyle ayda 5 cm fln uzamadı yani.uzun vadede farkedecektir, yılda 12 cm uzuyorsa normal saç, yılda 2 kez de 2 cm kestirdiğimizi varsayalım, 1 yılda 8 cm uzatmış oluruz.dkh şampuanla ise yılda 24-4=20 cm uzayacak demektir.saçımla ilgili bir olumsuzluk, yanetki yaşamadım, bilakis bakım ürünlerine ihtiyacım azaldı, ancak unutmayın ki şampuanımda bepanthene ve bal da var (evigen de var ama o şampuanda etkisini yitiriyormuş) yani bakımı yapan dkh mı bunlar mı emin olamıyorum.şampuanım sıvılaştı, doğru miktarı ayarlamakta zorlanıyorum, fazla fazla dökülüyor hep.günde tek şampuan yapardım, dkh şampuana geçince köpürmesi azaldı, çoğu zaman 2. Kez şampuanlama ihtiyacı hissediyorum.gözlemlerim bu şekilde, bundan sonra da her şampuanıma katmayı düşünüyorum.
Güzel hesaplama yapmışsın Ayda 5 cm uzatan varsa şöyle gelsin
Saçımı 6 mayısta boyatmışım, bugün 26 mayıs, 20 günde 1cm den azıcık fazla uzamış.
Normalde 1 cm uzuyor, bununla 2 cm.Normalde saçların ne kadar uzuyor bilmiyorum ama az da olsa etkisi var demek ki... Devam...
Normalde 1 cm uzuyor, bununla 2 cm.
Okudum canım çok sağol. Yapıcam bende bir zararını görürsem bırakırım. Zaten çok sık kullanmayacağım.
ben yklaşık bir aydır kullanıyorum öyle mucizevi bir uzama olmadı ama yeni saç çıkarttı bırakınca çıkan yeni saçların hepsi döküldü
ben eczaneye gittim almak için doğum kontrol hapını..eczacıya sordum böyle birşey varmı ..ezip şampuana katılıp saç yıkanırsa saç çabuk uzarmış diye..eczacı evet doğru dedi böyle yapanlar çokmuş..sonra doktorlar sitesinden bir kadın doğum uzmanına sordum..dk hapının saçı uzattığını bilmiyorum dedi...Merhaba arkadaşlar. Gerek kk'da gerekse diğer forumlarda araştırdığım kadarıyla bu şekilde saçını uzatmış çok insan var. Hatta eczaneye sordum düzenli müşterilerimiz var bu amaçla satın alan dediler. Benim merak ettiğim şey bir zararı var mıdır? Kimi zararlı diyor kimi sonuçta içmiyorsun aşırı doz kullanılmadığı sürece zararı yok diyor. Kafam çok karıştı. Forumdaki doktor arkadaşlarımızdan yardım istiyorum. Ya da tanıdığı doktor olupta ondan fikrini öğrenebilecek. Bu konuda bizi bilgilendirirseniz eminim çok kişi faydalanacaktır. Teşekkürler