Bugün 1 yıldır görmediğim, ama öncesinde hemen hergün görüştüğüm yakın bir arkadaşım uğradı bana.'senin saçların yoğunlaşmış' dedi bana, saçım düz fönlü olduğu halde.saçım ince telli zaten, düz fönlenince az görünür. Dkh şampuandan falan da bahsetmemiştim üstelik.ben farkediyordum aradan minik minik çıkan bebek saçlarını, ama dışarıdan da farkedilmesi beni çok mutlu etti :) gerçi ben uzatmak için kullanıyordum, ama yoğunluğa da hayır demem tabi :) uzatmak isteme sebebim üstüste röflelerden yıpranan saçlarımın biran önce uzayıp kestirip yıpranık kısımlardan kurtulmaktı.bugün kuaföre gittim, renklendirme işleminden sonra biraz kesmesini istedim, kuaför 'saçınızın sağlığı iyi, kesime ihtiyaç yok' dedi ve kesmedi! Ona da ayrı memnun oldum ve şaşırdım.şampuanıma dkh haricinde bepanthene ampül,bal ve evicap(ki bu şampuan içinde olunca işe yaramıyormuş, Kılıçbalığı söyledi) da katmıştım.dolayısıyla dkh mı, bepanthene mi yoksa bal mı iyi geldi bilmiyorum ama birinin ya da birkaçının iyi geldiği kesin :)