• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak için bir formul daha. Hem de kolay tıkla bakalım (=

allaaa haftada 1-3 cm anladm "amaaan bunu mu denıcem" dedm
ama 13 cm!!!!!!!! :D
mucize beklıyorm :D:D:D yarın baslıcam bunu yapmayaaaaaaa :D
her gun mu yapıcaz peki??? :D

allaaa haftada 1-3 cm anladm "amaaan bunu mu denıcem" dedm
ama 13 cm!!!!!!!! :D
mucize beklıyorm :D:D:D yarın baslıcam bunu yapmayaaaaaaa :D
her gun mu yapıcaz peki??? :D

kııız, ne dion sen??? çim adam mıyız biz ayol nası olsun haftada 13cm:roflol: ayda 13 o, ki çok fena abartılı yani. yani o beğenmediğin haftada 3 cm bile çok abartılı. yediğin içtiğin saçına gitse, hatta gübre sürsen gene olmaz haftada 3 ayda12-13 cm. ayda 3 cm demek normal hızın 3 katı hızla uzaması demektir, o bile büyük başarıdır yani:jeyyar:

kızlar sayfayı bastan okudum baya zaman geçmıs..saçlar 13 cm uzadımı..uzayan varmı...:ecrin_bebek:

Off bende ısrarla okudum yazıları içimden denemek geliyor ama sonuç yokkk!Zaten ne bekliyosam saç bu yaa 3 haftada 13 cm uzar mı?-tatlicadiarzu-Peh peh pehhh...:kahve:

ya bu kabukları saçımıza nasıl uygulıcaz yoksa suyunu mu uygulıcas anlamadım bn biri söyleiversin lütfen kabukları saçımıza mı sürces ezdikten sonra

biraz saçma geldi. kaynattın bütün faydası suda kaldı,posasını kullandırıyo,mantıksız.
yumurta ,zeytinyağı faydalı,,birde turplu su koyacaksak diğerlerine ne gerek var

ya öf...kafamda yıne burdan buldugum sulu seylerden var...o suyu bu suyu..
ama uzuyor işte....benım uzadı kızlar...ben çorek otu ve defne tohumunu uyguluyorum...arada maydonoz tohumu ve zeytın yagı....ama işe yarıyor...garıp ama gercek... kaydirigubbakcemile benım saçlarım ayda 1 cm.uzar...sonra bu maskelerden yaptım...3 kez...2-3 cm uzadı 20 gunde...sonra bıtlendık ailecenek... delikafadulden uzun sure bıt şampuanı kullandık...bu kurlerıde rafa kaldırdım...1 haftadır yıne basladım ama saçlarım ahenkle dansedecek kadar uzadı işte...yanı omuzlarımdaydı..omuzlarımdan asagı indi... kaydirigubbakcemile2

ya öf...kafamda yıne burdan buldugum sulu seylerden var...o suyu bu suyu..
ama uzuyor işte....benım uzadı kızlar...ben çorek otu ve defne tohumunu uyguluyorum...arada maydonoz tohumu ve zeytın yagı....ama işe yarıyor...garıp ama gercek... kaydirigubbakcemile benım saçlarım ayda 1 cm.uzar...sonra bu maskelerden yaptım...3 kez...2-3 cm uzadı 20 gunde...sonra bıtlendık ailecenek... delikafadulden uzun sure bıt şampuanı kullandık...bu kurlerıde rafa kaldırdım...1 haftadır yıne basladım ama saçlarım ahenkle dansedecek kadar uzadı işte...yanı omuzlarımdaydı..omuzlarımdan asagı indi... kaydirigubbakcemile2

tekrar bıtlenene kadar devam mı etcen :p

annemde bitleniceksin diye yağlı şeyleri yaptırmıyo bana kaydirigubbakcemile3 bende şu turplu suyu deniycem bi arkadaşımda yapıyoda baya faydası oldu onun kırıklarına ve uzamasına

kızlar turpun posası değil suyu anladığım kadarıyla çunku posa saca nasıl yedirilirki suyu ile saçın heryerini ıslatıyorsunuz strec film ile sarıp üzerine havlu örtüyosunuz 1-2 saat bekleyip sıcak değil soguk veya ılık su ile yıkıyorsunuz valla süper anlattımalkisalkisalkis
gülegüle kullanın turp bulabilirsrem bende başlıcamda turpyokturp varmı bu mevsimde omuzumdan aşağı düşmedi bitürlü bıu saÇ HAYRET YANİkaydirigubbakcemile3

kızlar ınsan vucudu kendı kendıne bıt yapamaz...
bıt bır dış parazıttır...çok hızlı çogalır bulasır...aslına bakarsanız bıt yagda boğuluyor...bu surulern yaglar bıtlenme yapmaz korkmayın... gamyoncuiremsu
bıze komsu çocuklardan geldı...okulda varmıs...bızım evde dolar tasar hergun çoluk çombalak....apartmanda salgın çıkalı herkes herkesten korkuyor artık...ben arındım ya bana yıne gelırse dıye...ama yınede hergun gorusuluyor...
kaydirigubbakcemile

Back