- Konu Sahibi NiqhtMaReanqeL
yha kizlar zencefil ne ben bunu bilmiorum nasil bise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yha kizlar zencefil ne ben bunu bilmiorum nasil bise
teşekkürler fikir için ama 3 haftada 7 cm dahi uzatmaz bu . çnkü ben turp havuç limon kabuğu yumurta zencefil kullanıyorum hadi en iyi ihtimalle 3 haftada 5 cm diyelim . bi zaytinyağı fazladan 7 cm uzatabilicek mi??
bence de limonu sacınıza surmeyin sacları erken beyazlatıyormus hem:1shok:
,Meraba hatunlara.s.
Hepimiz Şu Saçları Uzatmak İçin Hergün Nerdeyse Farklı Bir Formul Deniyoruz Ama ßazı Formuller Dışında Uzamıolar -tatlicadiarzu-
Nese ben konuya geçiyim meraklandırmadan =D şimdik bn bu formulu bi arkadaştan öreendim ve annesi saç bakım uzmanı htta tvye çkmş ve bna bu formulu verdi 3 haftada 13 cm uzatıyomuşş mucize gibi dimiihihoyyyt:1shok:
ben ilk denedim saçlarım yumuşacık parlak oldu. ama pskolojkmi blmyrm ama snki azda bi uzama oldu herneyse ben tarifi veriyim sizeyerimseniben
1 adet limon kabuğunu suda iyice kaynatıyoruz daha sonra domates kabuğu ve havucu dilimleyerek yine limon kabukların üstüne atıyoruz bnlar yine iyicee kaynıo sonra bnları bi tabağamı alcaksanız napcaksanız bnları iice güzel bi şekilde eziyosunuz bn limon kabuğunu ezemedm diyosan rendeliyiver bnları iice ezdikten sonra bi tabağın içine koyuver bnları içine yumurta sarısı zeytinyağı koy + ek olarakta turp suyunuda koyabilirsiniz gerckten etkili olduğunu söylüyor:lepi: denyin kızlar kaçırmayın hem çook basit evde bulunan şeyler bunlar dneyiin sonuçlarınız paylaşın 2. hafta bnde yapıcam yne sonuçları söylerim hihoyyyt
Rapunzelli saçlarla :sm_cool::teytey:
evet kızlar yokmu deneyen
kızlar ben denedim ve sonuç gerçekten uzatıyo 2 yapışım bu yani iki hafta oldu 4 cm kadar uzamıştır eminim ayrıca saçlarıda yumuşatıyo ve parlatıyo ben denedim iyide oldu başka deneyen yok mu
ben ilk önce limon kabuğunu biraz kaynattım sonra içinedomotes kabuğunu ve havuçları atıp kaynattım. bıraz kaynadıktan sonra aldım içindekileri azdım sonra biraz ılıtıp içine bi tatlı kaşığı zeytinyağı ve yumurtanın sarısını koydum saçıma uyguladım..ayy yemek tarifi veriyomuş gibi hissettim kendimi...3 saatten fazla beklettim saçımda sonra yikadin haftada bir kere uyguluyorum bide benim şampuanımın içinde çamterbentin yağı var belki onunda etkisi vardır benimki uzadı hemde parlattı iyi oldu yani inş senin saçlarında uzar........