• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak için bir formul daha. Hem de kolay tıkla bakalım (=

Valla kızlar isteer deneyin isteer denemeyiiin size kalmış ben çok büyük bi itiraf etmiyorum bnde gzl bi ışıldama parlaklama yumuşaklama grldü annm bile istedemedi önce ypma die ama odA iiki yapmışın dedi oda farketti bn sewdm ayrıca saçın 1 2 cm uzadığını bnde biliyorum zaten daha çabuk uztmak için bu araştırmaları yapıyorum biraz abartılmş olabilir ama bn dneileni yazdm ayrıca doğal herhangi bi zararı olmaz ayrıca son zamanlarda saçımda uzama var ve daha ilk dneyimimde kendiniz bilirsiniz ben zorlamıyorm aamacm yardmcı olmak paylaşmayadabilirdim zararıda olsa niye söleyim dneyin çnkü bunları normal hayatınıda yiyorsnuz bi zararı yoktur.Bi tavsiyem bol bol havuç yiyin havucun içinde bol miktarda keratin maddesi vardır ve keratin saçın ana maddelernden biridir yardmcı oldysam ne mutlu bna. Keratinide ben atmıyorum ögretmen söyledi (=

canım kimse sana uydurdun demiyo ki,sana söyleyenlerin abartısı bana göre.
tabiiki deneyip denememek bize kalmış paylaşmış olman güzel ama ben kendi adıma birşeyi söylemeden geçemeyecegim,burada paylaşım yapıyorsun canım ama paylasırken ki uslubun hiç hoşuma gitmedi oyüzden de inandırıcı gelmedi.sanki dalga geçermiş gibi bir izlenim vermişsin en azından bana öyle geldi.
şimdi de 13 cm uzamaz dedigimiz için ister yapın ister yapmayın gibi bir tavırla yaklasıyorsun.
unutma ki burada herkes senin yaşıtın degil az daha oturaklı konusursan daha iyi olur diye düşünüyorum.bunları da bir tartışma başlatmak için söylemiyorum asla sadece izlenimimi söylemek istedim.kaç yaşındasın bilmiyorum ama konu acan ablanları biraz örnek almalısın.öyle dalga geçer gibi tıkla bakem,karıştır bunları,ister inan ister inanma gibi kelimeler bana hiç hoş gelmedi.
yani beni bir abla gibi düşünürsen demek istedigim şu,yaklaşımların nee kadar iyi olursa sohbetlerimiz de o kadar güzel olur...

Valla kızlar isteer deneyin isteer denemeyiiin size kalmış ben çok büyük bi itiraf etmiyorum bnde gzl bi ışıldama parlaklama yumuşaklama grldü annm bile istedemedi önce ypma die ama odA iiki yapmışın dedi oda farketti bn sewdm ayrıca saçın 1 2 cm uzadığını bnde biliyorum zaten daha çabuk uztmak için bu araştırmaları yapıyorum biraz abartılmş olabilir ama bn dneileni yazdm ayrıca doğal herhangi bi zararı olmaz ayrıca son zamanlarda saçımda uzama var ve daha ilk dneyimimde kendiniz bilirsiniz ben zorlamıyorm aamacm yardmcı olmak paylaşmayadabilirdim zararıda olsa niye söleyim dneyin çnkü bunları normal hayatınıda yiyorsnuz bi zararı yoktur.Bi tavsiyem bol bol havuç yiyin havucun içinde bol miktarda keratin maddesi vardır ve keratin saçın ana maddelernden biridir yardmcı oldysam ne mutlu bna. Keratinide ben atmıyorum ögretmen söyledi (=

içine zeytinyağı koymasak olur muu??

Ben buraya dalga gecmek için üye olmadım nasıl davranacağımıda iyi biliyorum ve bna nasıl davranacağımı kimse ne karışır nede laf eder kimsenin hakkı yoktur dalga gecmek aklımdan bile gecmemiştir uslubumdada kabalık yoktu biraz candan olmasını istemiştim yeri geldimi ciddide oluyorum ne zaman ne şekilde davranacağımı bilirim ben burası bunun tartışma yeri değil.

içine zeytin yağı koymayabilirsin tatlım.

tartışma ortamı yaratmak istemedigimi belirtmiştim canım.
sana dalga geçiyorsun da demedim iyi okumanı öneririm.
verdigin tarifin gerçek olup olmadıgını tartışmıyoruz burada
sadece 13 cm konusunda fikirlerimi belirttim.
burada hepimiz birbirimizle candan konuşuyoruz,sana kırıcı yada hakaret içeren bir kelime de söylemedim.peki neden bu kadar tepki?yazımı iyice okumanı tavsiye ederim.
şimdiye kadar da kk da kimseyle agız dalaşına girmedim.seninle hiç girmem çünkü ne desem ters anlamışsın.benim yazım üzerine bu tepkiyi vermen yerine,sadece yanlış anlaşıldıgını belirten 1-2 cümle yazabilirdin.yaşına veriyorum tatlım.

bende tartışma olayaı çkartmak istemiyorum zaten şuan nedeseler sinirime dokunuyolar yanlışım olduysa üzgnm yapımda var haksızlık falan kabullenemiyorum nese konu kapansın bencee

kızlar cevaplarınızı bekliyorum. yaza düğünüm var ama ben saçımın fazla uzun olmasına dayanamayıp kestiren bi insanım. nişanda sacım kısa olduğundan güsel olmadı. o yüzden düğüne kadar baya bi uzasın istiyorumm. denedikten sonra paylaşımlarınızı bekliyorummm

bende tartışma olayaı çkartmak istemiyorum zaten şuan nedeseler sinirime dokunuyolar yanlışım olduysa üzgnm yapımda var haksızlık falan kabullenemiyorum nese konu kapansın bencee

hehe işte bekledigim buydu tatlım.hemen parlamanın bi alemi yok.bak güzelce konusunca oluyomuş dimi.ayrıca ben sana haksızlık etmedim yanlış anlıyorsun.bu yazdıgın formüle de lafım yok ki zaten.amaaaannnn herneyse.tamam konu kapanmıştırrr.öpüldün şekerimm.a.s.

ya ben bu siteyi neden daha önce görmemişimm senağlama
kısa saçı ne kadar sevsemde uzatmkta istiyodum hemen yarın başlıcam..kuzenlerime de söyleyeceğim..herkese herkese :teytey: :teytey:
saol saol saol saol saoooolll :utangac:

:enbuyukkk:

Back