• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak için bir formul daha. Hem de kolay tıkla bakalım (=

teşekkürler fikir için ama 3 haftada 7 cm dahi uzatmaz bu . çnkü ben turp havuç limon kabuğu yumurta zencefil kullanıyorum hadi en iyi ihtimalle 3 haftada 5 cm diyelim . bi zaytinyağı fazladan 7 cm uzatabilicek mi??

gerçekten 3 haftada 13 cm uzatıyosa süper bişey bu kesinlikle hemen deniyeceğim neler yaptıysam saçlarım bir türlü uzamıyor röfleli olduğu için saçlarımda çok sert teşekkür ederim ayrıca paylaştığınız için

yani sac uzatmada en etkili malzamemiz turp :jeyyar: oyle gorunuyorki turp koyun da ona ek olarak sac icin yararlı olan dogal malzeme bildiginiz ne varsa koyun koymak isteyenler bakalım sonuc nasıl olcak heheh

Kızlar açıkcası bu yazının aynısı ben dün bir forum sayfasında okudum aynen arkadaşımın annesi uzman o dedi falan yazıyordu mirmirmirmir
herkeste cevap olarak öyle şey olmaz falan demiş
ya oraya da bunu yazan o arkadaş yada kopyalayıp yapıştırmış ne yazıkki gördüğümü söylüyorum :delphin:(hatta inanmayan varsa site adresini özelden kopyalayabilirim)
ayrıca hiçbir maske bir ay bile dolmadan 13cm uzatmaz saçın normal uzaması diye birşey vardır bunu ancak bir kaç cm arttırabiliriz bakımlarla ama 3haftada 13cm imkansızdır öyle bişey olsa kimse kaynak yaptırmazdı zaten :1no2:

banada pek inandırıcı gelmedi keşke olsa öyle bişey süper olurdu tabi ama denemekdende zarar gelmez sanırım bende bu pazar denemeye başlıcam 3 hafta sonunda yazarım arkadaşlar a.s.

kızlar ben denedim ve sonuç gerçekten uzatıyo 2 yapışım bu yani iki hafta oldu 4 cm kadar uzamıştır eminim ayrıca saçlarıda yumuşatıyo ve parlatıyo ben denedim iyide oldu başka deneyen yok mu

aaaaa inanamıorum gerçektenmi??*senn adına çok sewindim verdin coşkuyu iyi yarın bende yapim hemen..sen nasıl hazırladın nasıl yaptın nekadar bekledin ayrıntıları yazarmısın canım9*anlamadıım bişiyse şu:kaynatılan suyumu kullanıoruz,yoksa posayımı?? (suyudur heralde dimi??? ))

şimdi sorularım var: 1:miktarları ve kaynatma süresi nedir? 2:kaynattıktan sonra posayı ayırcazmı ölece mi diğerlerini ilave edicez?3: zeytinyağı miktarı ne kadar olucak?4:turp suyu ekleyip deneyene varmı?5:ne kadar bekletcez????? cevapları rica ediorum arkadaşlardan.bide başlıorum yazan diyen gençlik nerelerde:)))))))))

ben ilk önce limon kabuğunu biraz kaynattım sonra içinedomotes kabuğunu ve havuçları atıp kaynattım. bıraz kaynadıktan sonra aldım içindekileri azdım sonra biraz ılıtıp içine bi tatlı kaşığı zeytinyağı ve yumurtanın sarısını koydum saçıma uyguladım..ayy yemek tarifi veriyomuş gibi hissettim kendimi...3 saatten fazla beklettim saçımda sonra yikadin haftada bir kere uyguluyorum bide benim şampuanımın içinde çamterbentin yağı var belki onunda etkisi vardır benimki uzadı hemde parlattı iyi oldu yani inş senin saçlarında uzar........

okudukça benimde yapasım geliyor ama güvenemiyorum ya saçlarım çok yıprandı son bi iki senedir boyaydı röfleydi derken bir daha ki ay dip yaptırıcam acaba uygulasam mı işe yarar mı hemen deniycem diyenler nerede sonuçları yazında bilelim kızlar

kızlar mucize gibi bi formül bu üstelik deneyipte uzayan varmış bende bugün denicem umarım benimkide uzar.. bu formülü veren arkadaşımada teşekkürler..kaydirigubbakcemile2

Back