- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Tam alinti yaptim onu soracaktim nasil oldu diye hemmen kosuyomHeheheh aferin kuzuma... Brezilya fönü konusuna bal, Keratin Komplex bir harika dostum
Her şey güzelde herkes kendine uygun haftanın üç gününü seçse daha iyi olmaz mı?Sonuçta amaç günleri şaşırmadan yapmak değil mi?Öbür türlü bilmiyorum bana uyan gün sana sana uyan günde bir başkasına uymayabilir.
Kötü birşey mi söyledim?Sevda'nın bakım yaptığım haftanın 3 günü arkadaşlarıma uymuyorsa, diyelim Kavun'un bakım yaptığı 3 gün onlara uyar o zamanda aynı grupta iki takım oluruz, bu bizim için sorun değil, zaten gruptaki herkes birbirini uzun zamandır tanıyor, biz kararlaştırıp orta yolu buluruz.
Alındın herhalde liste yapıp beni eklememişsin.Ama inan senin bana yazdığın mesaj daha alınılacak bir mesaj.O kadar alınmışsın ki birde ardında ki listeye beni eklememişsin.Sorun tanımak mı yani biz birbirimizi tanıyoruz ayarlarız sen olmasanda mı olur demek istiyorsun?@elifd_34
Alminaaa
sevdabuzer
C CeYz
@Cimcime80
OKYANUSYAA
darkangel1806
N nscckts
KilicBaligi
norwegian ( Henüz bir şey söylemedi bekliyorum)
Random Access
@N-A-R
kavun kokusu
Miyav_su
M mukumukumuk
Bildirim gitmeyen arkadaşlar, malzemeleri tedarik ettiniz mi? Ne zaman başlayalım?
Canım bildirim yine gelmedi, ama alıntı yaptığın zaman geliyor.@elifd_34
Alminaaa
sevdabuzer
C CeYz
@Cimcime80
OKYANUSYAA
darkangel1806
N nscckts
KilicBaligi
norwegian ( Henüz bir şey söylemedi bekliyorum)
Random Access
@N-A-R
kavun kokusu
Miyav_su
M mukumukumuk
Bildirim gitmeyen arkadaşlar, malzemeleri tedarik ettiniz mi? Ne zaman başlayalım?
Bende aynen öyle ayarlıyorum canım iyi öğretmen olmuşsun bana.Kizlar ben 2 gunde bir yapiyorum bakimlari o yuzden bu hafta pazartesiye gelen bakim bir sonraki hafta saliya,denk geliyor hardal kurunude bu hafta persembeye,denk heldi haftaya cumaya denk gelecek mesela yarin yag bakimi yapcam onumuzdeki hafta plani soyle
Pzt yag bakimi
Crs yag bakimi
Cuma hardal
Pazar yag bakimi
sonraki hafta
Sali yag bakimi
Persembe hardal
Cumartesi yag bakimi ben hep bu,sekilde bakim yaptim
2 ay bakim yapip 1 hafta veya 2 hafta mola veriyorum o ara hicbir,sekilde bakim yapmıyorum sadece yay burcuna denk gelirse kesim yapiyorum benim yontemim boyle
Kötü birşey mi söyledim?
Senin yöntemin iyimiş canımKizlar ben 2 gunde bir yapiyorum bakimlari o yuzden bu hafta pazartesiye gelen bakim bir sonraki hafta saliya,denk geliyor hardal kurunude bu hafta persembeye,denk heldi haftaya cumaya denk gelecek mesela yarin yag bakimi yapcam onumuzdeki hafta plani soyle
Pzt yag bakimi
Crs yag bakimi
Cuma hardal
Pazar yag bakimi
sonraki hafta
Sali yag bakimi
Persembe hardal
Cumartesi yag bakimi ben hep bu,sekilde bakim yaptim
2 ay bakim yapip 1 hafta veya 2 hafta mola veriyorum o ara hicbir,sekilde bakim yapmıyorum sadece yay burcuna denk gelirse kesim yapiyorum benim yontemim boyle
Tmm,canim hep,beraber devam ederiz burdan ben kendi topigimede yazarimBende aynen öyle ayarlıyorum canım iyi öğretmen olmuşsun bana.
Alındın herhalde liste yapıp beni eklememişsin.Ama inan senin bana yazdığın mesaj daha alınılacak bir mesaj.O kadar alınmışsın ki birde ardında ki listeye beni eklememişsin.Sorun tanımak mı yani biz birbirimizi tanıyoruz ayarlarız sen olmasanda mı olur demek istiyorsun?
Aynen canim en azindan bakim yaomak istemezsin baktin gruptan bir,arkadasin yapmis bende totomu kaldirip yapayim dersinBen hazırımKilicBaligi
sevdabuzer ile aklınızda bi program ve farklı kürler varsa ona da uyabilirim...uymayan yerleri de kendi çapımda değiştiririm, olsun. Maksat birbirimizi gaza getirmek
İnce düşünüp sık elemek lazım. Seni ekler miyiiiiiz, eklemez miyiiiiz, aramıza alır mıyııız almaz mıyız yani bence bir toplantı yapılmalı.Hayırlı olsun kızçeler 2 sene once düzenli hindistan cevizi yağı ve sinameki kürüyle çok güzel uzatmıştım saçımı (şunu da eklim saçim normalde de biraz hızlı uzar ama fark ediliyordu)
Bide bioblassın yavaş uzayan saçlarına özel olanını kullanmıştım
Bende katılabilirim haftada bir h.cevizi yağıyla bakım yapmak istiyorum şimdi omuzum sakat bir şey yapamam ama
Çok güzel uzamış saçların maşallah sizeHayırlı olsun kızçeler 2 sene once düzenli hindistan cevizi yağı ve sinameki kürüyle çok güzel uzatmıştım saçımı (şunu da eklim saçim normalde de biraz hızlı uzar ama fark ediliyordu)
Bide bioblassın yavaş uzayan saçlarına özel olanını kullanmıştım
Bende katılabilirim haftada bir h.cevizi yağıyla bakım yapmak istiyorum şimdi omuzum sakat bir şey yapamam ama
İnce düşünüp sık elemek lazım. Seni ekler miyiiiiiz, eklemez miyiiiiz, aramıza alır mıyııız almaz mıyız yani bence bir toplantı yapılmalı.