Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Sevda'nın bakım yaptığı haftanın 3 günü arkadaşlarıma uymuyorsa, diyelim Kavun'un bakım yaptığı 3 gün onlara uyar o zamanda aynı grupta iki takım oluruz, bu bizim için sorun değil, zaten gruptaki herkes birbirini uzun zamandır tanıyor, biz kararlaştırıp orta yolu buluruz.

Kötü birşey mi söyledim?

Alındın herhalde liste yapıp beni eklememişsin.Ama inan senin bana yazdığın mesaj daha alınılacak bir mesaj.O kadar alınmışsın ki birde ardında ki listeye beni eklememişsin.Sorun tanımak mı yani biz birbirimizi tanıyoruz ayarlarız sen olmasanda mı olur demek istiyorsun?

Kizlar ben 2 gunde bir yapiyorum bakimlari o yuzden bu hafta pazartesiye gelen bakim bir sonraki hafta saliya,denk geliyor hardal kurunude bu hafta persembeye,denk heldi haftaya cumaya denk gelecek mesela yarin yag bakimi yapcam onumuzdeki hafta plani soyle
Pzt yag bakimi
Crs yag bakimi
Cuma hardal
Pazar yag bakimi
sonraki hafta
Sali yag bakimi
Persembe hardal
Cumartesi yag bakimi ben hep bu,sekilde bakim yaptim
2 ay bakim yapip 1 hafta veya 2 hafta mola veriyorum o ara hicbir,sekilde bakim yapmıyorum sadece yay burcuna denk gelirse kesim yapiyorum benim yontemim boyle

Bende aynen öyle ayarlıyorum canım iyi öğretmen olmuşsun bana.

Kötü birşey mi söyledim?

Kötü bir şey mi yazdım?
Forumun saç uzatma ve bakım başlıklarına bakarsan kimsenin iki aydan daha uzun süre düzenli bakım yapamadığını görürsün. Demek ki bireysel olarak bu iş gitmiyor. Amacımız gruplaşarak birbirimizi bakım yapmaya mecbur bırakmak. Ben o gün yapmayayım bu gün yapayım, ben bu hafta yapmayayım çok yoğunum haftaya yaparım dersek nasıl olacak bu iş? O zaman gruplaşmanın bir gereği var mı? Sen sadece bu başlığı gördüğün için bizim diğer başlıkta kararlaştırarak bu grubu kurduğumuzdan habersizsin, bu yüzden merak etme ki kızlar zaten baştan düzenli olmayı kabul ederek katıldılar.Biz çözeriz demem sebebim budur. Bundan niye alındın bunu anlamadım.

Senin yöntemin iyimiş canım

Hayırlı olsun kızçeler 2 sene once düzenli hindistan cevizi yağı ve sinameki kürüyle çok güzel uzatmıştım saçımı (şunu da eklim saçim normalde de biraz hızlı uzar ama fark ediliyordu)
Bide bioblassın yavaş uzayan saçlarına özel olanını kullanmıştım
Bende katılabilirim haftada bir h.cevizi yağıyla bakım yapmak istiyorum şimdi omuzum sakat bir şey yapamam ama

Nif alıngan olan sensin burada, gruba katılmak istiyorsan katılabilirsin, kimse sana neden katıldın demez ki? Ne oluyor diye geçmiş mesajlarına baktım, bende varım demişsin ama alıntı yapmadığın için bildirim gelmemiş. Forumu her an takip edemiyorum ki ben bildirim gelmezse

İnce düşünüp sık elemek lazım. Seni ekler miyiiiiiz, eklemez miyiiiiz, aramıza alır mıyııız almaz mıyız yani bence bir toplantı yapılmalı.

Çok güzel uzamış saçların maşallah size geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…