- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.321
aynen donecem kuzum yeni maceralara yelken acmak yok artikBu hesaba göre Nashi çok daha avantajlı, dön geri
akilli kadinsin vesselamBu arada deneme teklifin için teşekkürler kuzum, ben Nashi'ye devam kalitesi bozulmadıkça bırakmam
aynen donecem kuzum yeni maceralara yelken acmak yok artik
akilli kadinsin vesselam
dokulmemi var kuzumYani vakit darlığı insanı ne hallere koyuyor işte. Kullandığım şeyleri en asgariye indirdim. Bir şampuan bir Nashi ile banyo faslını kapatıp sonra dökülme önleyici zımbırtıdan sürüyorum bitiyor işim.
Bu arada Davines Nourushing'in kıvamı ve rengi hafifçe değişmiş kullanırsanız bilginiz olsun. Yeni üretime denk gelirseniz kafanız karışmasın.
heralde dokulmenin fazla olmamasi icin dogumdan sonrada vitaminlere devam etmek gerekiyormus gerci hamileligin benim saclarda eksiside olmadi artisi da dogumdan sonra insallah eksi yönlerini gormem :))) cam terebentini sadece diplere sürün boylara degmesin saclariniz kuruysaiyice kurutur icine baska yaglarda ekleyebilirsiniz tatli badem hindistan cevizi vsmerhaba kızlar
aranıza bugün katıldım
bugün sacim için bakım yapmaya başladım.
konuşalım faydasını görürsem muhakkak onerecegim.
hamileyken ne güzel olmuştu saçlarım uzatmistim . bebek olduktan sonra saçimin yarıdan çoğu döküldü ve saçımı kestirmek istemedim çünkü uzun saç seviyordum.
sacim o kadar azaldı ki kedi kuyruğu gibi kaldı. neyse omuzlarim boyunda kestirdim. uzulmedim. çünkü kararlıyım bakım yaparak uzaticam.
bugün çıktım dışarı ve şunları aldım.
yilang yağı, camterebendin yağı, hint yağı, zeytinyağı.
eve geldim bunları bir kavonozda birleştirdim içine bir de devit3 damlasının hepsini döktüm.
haftada üç uygulayacagim. şu an kafamda bekliyorum. resmen yakmaya başladı streç flimle sardim. yarım saat bekletip yikicam . gelişmeleri yazarım.
heralde dokulmenin fazla olmamasi icin dogumdan sonrada vitaminlere devam etmek gerekiyormus gerci hamileligin benim saclarda eksiside olmadi artisi da dogumdan sonra insallah eksi yönlerini gormem :))) cam terebentini sadece diplere sürün boylara degmesin saclariniz kuruysaiyice kurutur icine baska yaglarda ekleyebilirsiniz tatli badem hindistan cevizi vsmerhaba kızlar
aranıza bugün katıldım
hamileyken ne güzel olmuştu saçlarım uzatmistim . bebek olduktan sonra saçimin yarıdan çoğu döküldü ve saçımı kestirmek istemedim çünkü uzun saç seviyordum.
sacim o kadar azaldı ki kedi kuyruğu gibi kaldı. neyse omuzlarim boyunda kestirdim. uzulmedim. çünkü kararlıyım bakım yaparak uzaticam.
eve geldim bunları bir kavonozda birleştirdim içine bir de devit3 damlasının hepsini döktüm.
haftada üç uygulayacagim. şu an kafamda bekliyorum. resmen yakmaya başladı streç flimle sardim. yarım saat bekletip yikicam . gelişmeleri yazarım.
Neye dayanarak yaptınız ki bu karışımı? Çok fena bir karışım olmuş lütfen kullanmayın.merhaba kızlar
aranıza bugün katıldım
Uuzun süredir var biliyorsun, kireçli su ve aşırı stress sağolsun. Allahtan yeni saçlar çıkıyor yoksa kel kalırdımdokulmemi var kuzum
nourishingi denemedim ben canim etkisi peki o değişmişmi sen cok seviyordun ya ondan soruyorum
eee kuzum süpermiş iste surekli keratin yükleme yapıyormussun gibi oluyor desene ayy cok sevindim gitsin yaniklar yaUuzun süredir var biliyorsun, kireçli su ve aşırı stress sağolsun. Allahtan yeni saçlar çıkıyor yoksa kel kalırdım
Nourushing'in etkisi de biraz değişmiş. Şöyle anlatayım. Miracle serum ile keratin yükleyip saçımızı duruladığımızda hafif bir kalıntı kalır ya hani. Şampuanda onun hafifi oluşuyor kullanınca. Başlangıçta bu durumdan hiç hoşlanmadım Sevdam ama benim o eski yanıklar ortadan kayboldu yaw
Kullanmaz olurmuyum canım ne bulursam alan benGratisteki inecto markasini da dene derim. Ben coconut serisini cok begendim. Yumusacik yapti saclarimi.
benim sacim çok yağlı ve banyodan çıktım kuruttum saçımı ve şu an istediğim parlaklikta ve canlilikta devam edeceğim sizleri de bilgilendiririmheralde dokulmenin fazla olmamasi icin dogumdan sonrada vitaminlere devam etmek gerekiyormus gerci hamileligin benim saclarda eksiside olmadi artisi da dogumdan sonra insallah eksi yönlerini gormem :))) cam terebentini sadece diplere sürün boylara degmesin saclariniz kuruysaiyice kurutur icine baska yaglarda ekleyebilirsiniz tatli badem hindistan cevizi vs
cok arastirdim. saca faydali olan her seyi aldim karıştırdım hepsi bir seferde bitmeyecek. iki aylık bir karışım hazırladım. banyo yaptim geldim saclarim cok sağlıklı görünüyor şu an. devam etmeyi düşünüyorum. sizlere de yazarim etkisi tam olarak 2 ay sonra anlaşılır uzama ve kökten sac çıkma gibi durumlarda bakıp konuşurum.Neye dayanarak yaptınız ki bu karışımı? Çok fena bir karışım olmuş lütfen kullanmayın.
Hint yağı ile zeytinyağını yarı yarıya karıştırın saçınıza bu şekilde sürün. Eğer alabiliyorsanız eczaneden evin veya evigen ampul alıp hint-zeytinyağı karışımına ekleyin. Eğer karışımı sadece köklere sürecekseniz içine bir kaç damla çam terebentin yeter. Komple uygulayacaksanız çam terebentin eklemeyin.
benim sacim çok yağlı ve banyodan çıktım kuruttum saçımı ve şu an istediğim parlaklikta ve canlilikta devam edeceğim sizleri de bilgilendiririm
cok arastirdim. saca faydali olan her seyi aldim karıştırdım hepsi bir seferde bitmeyecek. iki aylık bir karışım hazırladım. banyo yaptim geldim saclarim cok sağlıklı görünüyor şu an. devam etmeyi düşünüyorum. sizlere de yazarim etkisi tam olarak 2 ay sonra anlaşılır uzama ve kökten sac çıkma gibi durumlarda bakıp konuşurum.
Bak bu işe yarar... Sarımsağı zeytinyağının içine ekleyip kalorifer peteğinin üzerine koyun. Öz suyu çıkmaya başlar ısıdan dolayı. Yumurta sarısı ile karıştırıp sürerseniz yeni saçlar çıkar ve uzama hızı artar.kızlar bahsettiğim karışımı haftada iki defa uygulayacagim. haftada bir de şu karışımı uygulamayı düşünüyorum
***sarımsak
yumurta sarısı ve zeytinyağı ***
bu üç karışımdan da olumlu etkiler beklediğim için yapicam bakalım kokuya dayanabilecek miyim?
nedenini açıkla canım anlamadımBen uyarımı yaptım, bu karışım uzun vadede başınıza iş açar. Siz bilirsiniz.
Sevgiler
siz bilirsiniz tabiki ama 2 ay sonra saclarim kurudu demezsiniz insallahbenim sacim çok yağlı ve banyodan çıktım kuruttum saçımı ve şu an istediğim parlaklikta ve canlilikta devam edeceğim sizleri de bilgilendiririm
cok arastirdim. saca faydali olan her seyi aldim karıştırdım hepsi bir seferde bitmeyecek. iki aylık bir karışım hazırladım. banyo yaptim geldim saclarim cok sağlıklı görünüyor şu an. devam etmeyi düşünüyorum. sizlere de yazarim etkisi tam olarak 2 ay sonra anlaşılır uzama ve kökten sac çıkma gibi durumlarda bakıp konuşurum.
siz bilirsiniz tabiki ama 2 ay sonra saclarim kurudu demezsiniz insallah
Aynı işemi ay çiçek yağıyla yapsak olurmuki acabaBak bu işe yarar... Sarımsağı zeytinyağının içine ekleyip kalorifer peteğinin üzerine koyun. Öz suyu çıkmaya başlar ısıdan dolayı. Yumurta sarısı ile karıştırıp sürerseniz yeni saçlar çıkar ve uzama hızı artar.