Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
yaaa kılıç msjını yeni gördüm bende iyi bişey yaptım diye kafamda gliresine bulanmış saçlarımla oturuyorum gidip durulayım bari
Hiç ettim yine bakım günü nü

Bakımım 1 tutam biberiye otu ve 1 çubuk tarçın suda kaynatılıp ılıtıldıktan sonra saçlarımla buluşurak havluya sarıldı.Sabah yıkanacak.Sonuç ne mi yumuşacık saçlar.
Biberiye otu koku bırakıyormu canim ben birkac ay once durulama suyu amacli aldim kullanmadim ama

Sorma, benim cevaplarken, senin de okurken beynin dönmüştür

Yapma işte uğraşma tırnaklarınla.

KilicBaligi peki, bekleyeyim
Bu arada biz hangi maske vs. inceleyecektik? Yoksa incelendi de ben mi kaçırdım?

Yok yok kaçırmadın merak etme, yazacağım şimdi... En kokulusunda müthiş tariflerimiz var ama kurban olarak yine önce ben deneyeceğim. Baktım koku dayanılır gibiyse, saç uzatmak isteyenlerin kullanması için paylaşacağız zaten.

Benim bugün dışarıda biraz işlerim var.Bu yüzden bakımı mı ilerleyen saatlerde de olsa yapacağım.

Vakit kısıtlı olunca mecburen bakım işi gecikebiliyor, hele kışın daha da zor olacak ama yılmak yok yola devam

Hep söylüyorum, zahmetsiz güzellik olmazzzzzz

KilicBaligi ben cuma günü yapcam hardalı

O zaman ben de Cumartesi yapacağım ama şu konuştuğumuz mis kokulu arkadaşı bir alayım diyorum bakayım dayanabilecek miyim Yani normalde başkasına çok ağır gelen bemiks kokusu beni rahatsız etmez alışık olduğum için ama bunu bilemedim

Sonra bana yaz kim bu, kara kaplıya yazalım. Bu kadar ciddiyetsizlik olmaz.

KilicBaligi ya seviyorum seni bee :)))

Me toooooo

Sigir iligi kuru nasil bisey canim? Pis kokmuyor dimi Yeni saç olusumu mu sagliyor?

Dökülmeyi azaltıyor, ve evet tembelleşmiş saç köklerini de harekete geçiriyor. Sana sonra hem forum linki atacağım hem fotoğraf, ben daha önce gürleştirme için kullandım çünkü kesinlikle işe yarıyor. Şu sırada aslında planlarım arasında ama kafamda başka bir şey daha var hangisini önce yapacağım bilmiyorum. Karar vereyim paylaşırım zaten sizinle.

evet canım yenı saç oluşumunu desteklıyor kılıç gelınce anlatır detaylı

Kesinlikle tek geçerim

Bakımım 1 tutam biberiye otu ve 1 çubuk tarçın suda kaynatılıp ılıtıldıktan sonra saçlarımla buluşurak havluya sarıldı.Sabah yıkanacak.Sonuç ne mi yumuşacık saçlar.

Nif, bir tutam da nane veya ısırgan otu katsana bu karışıma.

yaaa kılıç msjını yeni gördüm bende iyi bişey yaptım diye kafamda gliresine bulanmış saçlarımla oturuyorum gidip durulayım bari
Hiç ettim yine bakım günü nü

Hehehehe gerçekten mükemmel bir şey yapmışsın Neyse esas olan niyettir derler

Son düzenleme:
Biberiye otu koku bırakıyormu canim ben birkac ay once durulama suyu amacli aldim kullanmadim ama
Can'ım tarçınla biberiye mükemmel oluyor.Sadece biberiyede kullandım o kurutuyor.Ama beraber yumuşacık yapıyor saçı.Bana arkadaşım 1 poşet biberiyeyi Muğla'dan getirmişti.Bende saça faydasını okuyunca böyle değerlendireyim dedim.Kokusu yok canım sende bir dene istersen.

Kızlar, takımlara eklemediğim kim kaldı? Unuttuğum varsa bir hatırlatır mısınız?
Ben henüz takımlara yazılmadım ama hafta sonu tahlil yaptırıp sonuçlar çıkınca yazıcam . Bir de ince telli , seyrek , yoğun dökülen saçlarıma nasıl bir bakım uygulamam konusunda öneri beklemekteyim

Şu an da Ersağ kullanıyorum ama forumda okuyunca , bugün Himalaya şampuan . Yatmadan. Onunla yıkıyıcam

Tahlil sonuçları gelsin çözeceğiz sorununu. Takım için beklemedeyiz

Hardal kürü yapacak olan arkadaşlar...

Tarif içeriğinde bildiğiniz gibi 60 ml su var, bu suyu ister içme suyu ister gözünüze kestirdiğiniz bir bitkinin demi olarak kullanabilirsiniz.
Tavsiyem;
Saçı dökülen arkadaşlar için ısırgan otu

Kuzu ben baktimda bugun bi aktara yokmus yarinda 2 tane daha aktar var onlarada bakayim bi

bugün de dax ı uyguladım ancak telefonum bozuldu garantiye verdim o yüzden çok yazamıyorum

Brek brek, Hepsiburada sitesinde Davines'in keratin bakımı 200 liraya inmiş, ihtiyacı olan kaçırmasın.

Burnumun direği de kırılsa sorun yok diyorsun yani, bravo Sevdam... Bu arada ben daxı hala yıkamadım, sanırım yarına bırakacağım keyifsizim bu gün.
Oyy kuzum nolduki ben 5 saat bekletebildim yikadim bu arada orofluidonun kremide geldi denedim dünkü etkiye bakarsam aşık olcam gibi birkac sefer daha kullanayim da yorumlari o vakit yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…