Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Anam hayal dunyam baya genis kalcada bekliyordum ama genede uzun bu arada ortasi niye kisa canim

Yalnız gözden kaçırdığın bir şey var, Okyanusya'nın saçlar kıvırcık haliyle daha kısa görünüyor

kalçada kız :) ortası kısa değil ki canım rüzgar vurmuştur ayrılmıştır :))

Saçının bir telini diğerinden ayırmam der noktayı koyarım

Bende az yağlanmış ve boyaya ihtiyacı olan saçlarımı eklim bari
İlki Flaşlı 2. flaşsız

Eklentiler

• received_10210914628401258.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 64
  • received_10210914627081225.jpeg
    57,7 KB · Görüntüleme: 60
  • received_10210914628081250.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar bir şey sormam lazım, oksidanım bitmiş, sipariş versem şimdi perşembe kargoya verseler büyük ihtimalle sarkacak diğer haftaya. Marketlerde satılan kutu boyalardan alsam diyorum bir seferlik, içlerinde oksidan var ya. 30luk oksidan olması için kaç nolu boya alsam?

Hızlı uzaması büyük avantaj bibim

Kilicinda dedigi gibi 6_7 saat yeterli azda olabilir okuldan geldigim zamanlarda 5te surup 8_9 arasi yıkıyorum mesela

Yani ne kadar beklerse o kadar iyi tabii ama kısıtlı zaman için en az 2-3 diyelim bence.

Günaydın rapunzeller

Helal olsun kız sana
Bu arada baş ağrın dax'tan dolayı değil ama muhtemelen diplerini iyi kurutmadın bu yüzden başın ağrıyor. Eğer yağ bakımı yaparak uyuyacaksanız muhakkak kafanıza bir tülbent, bir bere falan da takın, şimdi kış mevsimi geliyor saç nezlesi falanla uğraşmayalım.

Zor oldu ama bir önceki msjda eklemeyi başardım resmi KilicBaligi

Karışım yağ ve gliserin... Cıss...

bugün benim de dax ve hindistancevizi yağım geliyor. hayırlısı ile akşam bakıma tekrar başlıyorum.
ayrıca kendime purelogy şampuan da aldım.
artık bir zahmet uzasın bu saçlarrr

Uzar uzar, azıcık sabır canım.

Gece gaza geldim yağlar ile uyudum. Daha doğrusu uyuyamadim. Şimdi de başım boynum omzum agriyor ve tutuldum. Abartmamak lazım sanırım.

Ahhh ahhh
Sana da yazayım, yağ ile uyuyacaksanız ya ibr tülbent ya bir bere kullanın, yastığınıza da havlu serin. Başınız sıcak kalsın aksi halde bu aprılar katlanarak artacak.

Evet canım, önce himalaya ile arındırma sonra Pure kullanıyorum. Seni gruba ekliyorum.

yağla uyuyunca bazen öyle olabiliyor ben hiçbir şey anlamıyorum o uykudan :)

Dediğim şekilde yapın, ince bir tülbent falan lazım.

Kızlar ben gündüz pek giremiyorum 3 den 4 den sonra anca gececiyim ben ona göre

Sen de bendensin biliriz.

Eskidendi o
Artık gayet sağlıklı, esnek, kırılmayan haldeler
Solgar calcium magnesium plus zinc kullandım, ara verdim sonra tekrar başlarım.

10 gün ara ve tekrar başlangıç uygundur.

Ben hiç tırnaklarımı uzatamıyorum artık bıraksam uzar ama hepbi koparma dişleme steği var

Niye kız, stressli misin?

Evet kızlar diplere dax sürdüm ve yatıyorum sabah çok erken uyanmam lazım iyi geceler

Biraz geç oldu ama şifa olsun.

Yok ya 3 tane içmedim, 2 tane sabah akşam.

Bundan sonraki süreçte günde 1, sabah kahvaltısından yarım saat sonra iç canım.

Gliserini su ile karıştırmak daha mantıklı, ıslak saç veya yağ karışımlarına eklemeyin derim. Gliserin bazı durumlarda beklentinin aksine saçtaki nemi tamamen çekebiliyor. Biraz mesafeli durmakta yarar var.

Himalaya şampuan aldım. proteinli olanı aldım. @kılıç hangisini önermiştin.
Birde otacı alasım çok geldi ama hangisini alayım bilemedim vazgeçtim. Himalayayı aldım.

Doğru şampuan canım, ben zaten proteinli ve kepek karşıtı olanları beğendim. Diğer seçenekleri pek iç açıcı sonuç vermedi.

Az sür, bir ceviz büyüklüğü yeterli.

Şaka yapıyorsun? Bu konuya bir eğilsek mi? Tüketici hakları mahkemesine bildirmek gerek.

Himalaya evet dogru şampuan ama bence otaciya falan bakma matrix keratindose oneririm sana asiri yipranmis saclar icin cok iyi bi sampuan birde yogun bakim maskesi bulmak lazim sana butcen ne kadar bu,arada

Matrix evet çok çok iyi ama arındırmak maksatlı Himalaya iyi seçenek Cimriliğimden ne yapacağımı şaşırdım kısaca

Doğru bişey almışım sevindim. Ben aslında sabah saçıma sürüp akşama kadar ya da akşam sürüp sabaha kadar bekleteyim düşüncesindeydim. Abartmış mı olurum?

Olmaz, yaşnız saçlar kuruyup sertleşmeye başladığında artık yıkamak gerek ve bence mevsim itibari ile artık çok uzun saatler bekletmek için iyi bir zaman değil.

Çam terebentin oranı düşük, bir kaç sefer dene istersen, bakalım etkisi nasıl olacak.

Öf bu satıcılarla uğraşmak çok zor. Hatalı gönderdiği maskeyi geri yollamıştın bildiğim kadarı ile, doğrusunu yollamadı mı?

Ya olur mu öyle şey, sen nerden almıştın bu ürünü?

oyyyy bura almış başını gitmişşşş :))))
ben cumartesi aranızda olacağım ancak, hayatımın şuandaki temposuna pek alışamadım da.
ilgi yoğun, çok iyi oldu KilicBaligi bu grup

Çok iyi oldu değil mi

Zalımsın Okyanusyaa...

Hardalı ne zaman yapsam acaba

Bugün akşam saçlarımı yıkayıp ıslakken gliserine bulayıp. Bir kaç saat sonra da durulamayı düşünüyorum. yağlanasım yok hiç.

Bir cıss da sana, bu gliserini ıslak saça sürme furyası nereden çıktı? Kesinlikle yapmayın bunu.

Yoğunluk yaşayan arkadaşları zaten mazur görüyoruz, bak 1.5 gündür ben de fierariyim zaten, olacak o kadar.

Evet aynen oyle canim yag bakimlarinin etkisi 15.32den sonra olmayacak ben mecburen 5 gibi surcem okuldan o saatte gelcem cunku ama olsun genede yapım bakimimi

Yetişemedik ama olsun. Sevdam, protein günlerini de belirtmen gerek... Hatta bana düzenli olarak yazarsan ilk sayfaya da eklerim ben hep.

Ne güzel takip ediyosun bunları ya valla maşallah :)

Cidden öyle.

foto yükleyemedim yoksa saçlarımla dövecektim sizi

Beni senelerdir dövüyorsun zaten o saçlarınla.

Ya şimdi aslında bende merak ettim :) yapabilirsin ya at gitsin belki teşvik olur bizede :) Hem ben saçlarımı seninkine benzetiyorum bakalım hangimizin ki daha fena durumda. Kılıç seninkine iyi diyor:)

Yok yahu, sen bakma onun saçlarım kötü dediğine, kötü saç görmemiş o. Sadece biraz ilgi istiyorlar hepsi bu

diğeri yüklenmedi bunu buldum bilgisayardan :)Eki Görüntüle 1896736

Yarısını bana versene,saçlarım çok az benim

Ben istiyorum ama vermiyor, zaten annem de vermiyor

değmez kiii, kem göz yok burada biliyorum
şimdi kestirince yine fotodaki boya gelecek 3 ay önceki foto o en az.

Ne zaman kestireceksin peki?

Neye inanrısak oyuz diye boşa demiyorlar

Tel Boyu uzatırım da telleri çoğaltamam,o yüzden imkansız olanı isteyeyim :))

Kök sayısını çoğaltamazsın ama mümkün olduğunca uzun süre büyüme döneminde kalmasını sağlayabilirsin, daha az saç döküldüğü için saçlar daha fazla görünür. Bu yüzden bence sana sığır iliği kürü şart. Sonrasında da koruma aşamasına geçersin.

senin pek işin yokmuş burada seni dışarı mı alsak napsak keratin konusunda bekle sen bizi:) brezilya fönüyle tamamsın çünküü

Kuzum ne ettin

haahahhah :))) gideyim bari

Gitme sana muhtacım

Yok stressli değilim belkide öyleyim bilmiyorum ama eskiden gelen alışkanlık eskiye nazaran ağzıma götürmuyorum elimi hele dışarda asla evde bazen işte ama oda yetiyor hemen köşesinden kırıyorum
Kız o ne alintı öyle KilicBaligi

Olurmu ama yipranikligi var saclarinin duzeltmeden valla olmaz @OKYANUSYAA Turuncumsu in cevabi gitsin baska yerde düzeltsin olurmus

Düzltmeden bırakmayız

Çaktırmadan öyle demek istedi zaten
Keratin bakımı,brezilya fönü konusuna git demek istedi, valla ben öyle anladım

Çaktırmadan mı hahahahaha

Bakımlar bugün ne alemde? Akşama mı bıraktı herkes?

18 civarı dax sürdüm, bu gün boylara bir şey yok.

Bakimim diplere 1 yemek kasigi dax 1er tatli kasigi karisik bakim yağı hint yagi tatli badem yagi boylara hindistan cevizi yagi

Huuhuu kızçeler

Bende az yağlanmış ve boyaya ihtiyacı olan saçlarımı eklim bari
İlki Flaşlı 2. flaşsız

Hiç fena değil saçların bibim.

Kesinlikle hayır Kavunum, sipariş ver ve bekle ürünün gelmesini.

Benim bugün dışarıda biraz işlerim var.Bu yüzden bakımı mı ilerleyen saatlerde de olsa yapacağım.

Sağol canım az uçlarında kuruluk var oda onuda halledicez inşallah
Sadece taranmış çekilmiş hali fön falan çekilse parlar hoş ben nerdeyse hiç birşey yapmıyorum saçıma hep derim saçin güzel olsun istersen hiç birşey yapmicaksın

KilicBaligi ben cuma günü yapcam hardalı
bende Cumaya yaparım canım 7 gibi evde oluyorum yaparım 40 dk beklerim.

Evet KilicBaligi resmen 2 hafta oldu sipariş edeli ürünü gönderdim beyfendi daha zahmet etmemiş kargoya vermeye site üzerinden isyanı bastım da numarasını verdi aradım adres verinde bugün ürünü çıkartalım diyor. Birde dövecek gibi konuşmasa iyiydi. Bir daha da o satıcıdan aslaaaaa!!!

Canım h.cevizi yağı dolabimda duruyor zaten ben pantenin daha düz elektriklenmeyen saçlar olanını kullaniyorum çok güzel o canım senin dediğin gibi

Sigir iligi kuru nasil bisey canim? Pis kokmuyor dimi Yeni saç olusumu mu sagliyor?

Bakımım 1 tutam biberiye otu ve 1 çubuk tarçın suda kaynatılıp ılıtıldıktan sonra saçlarımla buluşurak havluya sarıldı.Sabah yıkanacak.Sonuç ne mi yumuşacık saçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…