O kadar berbattı ki ancak bu kadar canlanabildi. Vallahi uzatmak daha kolay yıpranmanın düzelmesindenNe demek rica ederim hemen faydasını görürsün inşallahEnteleden sonra saçların mükemmel gbi duruyo çok güzel olmuş . Azıcıkta canlandığında fıstık gbi olacaksınmaşallah darısı bize Cnm yeni üyeyim msjına cvp veremedim ama söylediğin maskeyi hmn deniycem çok tşklerr bana moral olduu
Öyle mi yapsam yoksa bir gün dax iki gün sonra entele şeklinde mi devam etsem? Tam o konuyu düşünüyodum ki mesajını gördümBen her zaman dax supergrocu olucam sanırsam saçlarım yağlı bi yapıya sahip fakat hiç sorun yaşamadım sağlıklı saç uzatmak isterseniz daxtan şaşmayın bence
Canım bu arada saçların çok güzel toparlamış yanık saçı annemden bilirim maşallahın var gerçekten1 ay dax 1 ay entele şeklinde devam edebilirsin bence hem saçında alışmamış olur
Öyle mi yapsam yoksa bir gün dax iki gün sonra entele şeklinde mi devam etsem? Tam o konuyu düşünüyodum ki mesajını gördüm
Cnm çok tşkler . Dax dan sonra onuda deniycem yanıklar aşağı insin gidip kestircm sırf ondan uzatıyrm yoluk saçımı ...evet işe yarıyor ama düzenli olursa tabiki ama benim saçım yağlı olmasına rağmen kurutmuştu
Aylık kullanayım bari senin dediğin gibi alışmasn saçönemli olan sağlıklı olması canım hangisi sana daha iyi geleceğini düşünüyorsan ona yönel bence
Aylık kullanayım bari senin dediğin gibi alışmasn saçTeşekkür ederm
Bravo yapmışsın tebrikler.ne demek canım bizler burda bunun için varız,YARDIMLAŞMAK İÇİNAyy canım çok teşekkür ederim beni bi dertten kurtardın
Tesekkürler canım buldum internettenEntele black angell diye arat çıkar n11 de vardı sanırm. Ben aktardan 20 liraya almştm. Yakın bi aktar varsa sor bence canım. Yoksa internetten alırsn
demek rica ederimTesekkürler canım buldum internetten
Merhaba guzel,uzamis saclariniz bende 2_3 ay ince black anjelli almistim kullanmaya firsatim olmadi dax ve hande,polat bakim yagindan dolayı bakim yaptiginizda boylara ve uclara hindistan cevizi yagini oneririm hem nemlendirir hemde yumusatir kurumasini onlemis olursunuzKızlar sizinle bi şey paylaşcam. Elma sirkesni duymşsunuzdur parlatma yumuşatma vs. Kullanılıyor. Geçen gün yeni bi şey öğrendim aşırı yıpranmş kırık ıslakken hamur gibi olan uzayan berbat saç tipleri var ya onları düzeltiyormş. Hemen denedim. 15 dk saça sürüp beklet demşti kuaförüm. Ben bir iki saat beklettim ilk kullanmdan ıslakken uçlarını çektim çektim kopmadı acayip mutluyumYani işe yarıyor böyle bi sorununuz varsa kullanın ayırca saçı yatıştırıyor ve parlatıyor. Koku olmuyor son durulama suyu olarak da kullanmaya başladm ama içine lavanta suyu da katıyorm öyle duruluyorm gerçekten kırıklar için harika. Ee zaten uzamam konusunda daxım var yıpranmalar da yok oluyor yıllardr ilk defa saçımdan memnum
Daxi kullandiktan sonra kuru haliyle şampuan surup masaj yapip az az suyla kopurtun boyle arindirma islemi daha basite iniyorMerhaba, bugün bende başladım dax ı kullanmaya ama saçlarım yağı akıttıktan sonra ıslakken bile bayağı sertti kremle yumuşattım. Akıtma işlemini de becerememişim ense kısmındaki saçlarım hala yağlı. Normalde zaten yağlı bir saça sahibim birde.. Benim saçlarım yılda en fazla göğsümün üstüne kadar gelir ondan sonra asla uzamaz. Bu ürün umarım iyi gelir ama pek ümitli Değilim. Dax la ilgili okuduğum çoğu yazı da olan şeyler bende olmadı yine devam edeceğim ama
Evet biliyorum ama o an yapmayı unuttum işte. Sizin saçınızda da sertleşme oldu mu çoğu kullanan yumaşak oldu falan yazmış bende tam tersi olduDaxi kullandiktan sonra kuru haliyle şampuan surup masaj yapip az az suyla kopurtun boyle arindirma islemi daha basite iniyor
Canim ben sadece diplere uyguluyorum yok oyle sertlestirmesiyle ilgili sorun yasamadim belkide tam arinmamistir ondan sert geliyordur sanaEvet biliyorum ama o an yapmayı unuttum işte. Sizin saçınızda da sertleşme oldu mu çoğu kullanan yumaşak oldu falan yazmış bende tam tersi oldu
Bende diplere sürdüm ama saçım kısa olduğu in çoğu yerde uçlara doğruda bulaşmıştıCanim ben sadece diplere uyguluyorum yok oyle sertlestirmesiyle ilgili sorun yasamadim belkide tam arinmamistir ondan sert geliyordur sana
Birkac Uygulamaya sacindaki değişimi farkedersin canim ilk oldugu icin belki sert olmuştur merak etmeBende diplere sürdüm ama saçım kısa olduğu in çoğu yerde uçlara doğruda bulaşmıştı