Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma konusuna son nokta! Mutlaka bakın

O kadar berbattı ki ancak bu kadar canlanabildi. Vallahi uzatmak daha kolay yıpranmanın düzelmesindenNe demek rica ederim hemen faydasını görürsün inşallah

Öyle mi yapsam yoksa bir gün dax iki gün sonra entele şeklinde mi devam etsem? Tam o konuyu düşünüyodum ki mesajını gördüm

Öyle mi yapsam yoksa bir gün dax iki gün sonra entele şeklinde mi devam etsem? Tam o konuyu düşünüyodum ki mesajını gördüm

önemli olan sağlıklı olması canım hangisi sana daha iyi geleceğini düşünüyorsan ona yönel bence

Kızlar bu arada geçen gece bi şey yaptım ben Uçları toparlayım diye bir karışım hazrladm içinde yok yok Yapın demiyorum ama ben yaptm entele dax mayonez bal tarçın zeytinyağı yumurta ne var ne yok sürdüm diplere uçlara etki etti mi evet etti vallahi yıpranma büyük oranda azaldı ama kendimi taröınlı kek gibi hissettim yarn fotoğraf atcam

Kızlar sizinle bi şey paylaşcam. Elma sirkesni duymşsunuzdur parlatma yumuşatma vs. Kullanılıyor. Geçen gün yeni bi şey öğrendim aşırı yıpranmş kırık ıslakken hamur gibi olan uzayan berbat saç tipleri var ya onları düzeltiyormş. Hemen denedim. 15 dk saça sürüp beklet demşti kuaförüm. Ben bir iki saat beklettim ilk kullanmdan ıslakken uçlarını çektim çektim kopmadı acayip mutluyum Yani işe yarıyor böyle bi sorununuz varsa kullanın ayırca saçı yatıştırıyor ve parlatıyor. Koku olmuyor son durulama suyu olarak da kullanmaya başladm ama içine lavanta suyu da katıyorm öyle duruluyorm gerçekten kırıklar için harika. Ee zaten uzamam konusunda daxım var yıpranmalar da yok oluyor yıllardr ilk defa saçımdan memnum

Bakıma başladığın tarihli foto ile son fotonu bir arada yayınlar mısın? Ne kadar sürede farketmiş görelim canım

Saçların ciddi anlamda uzamış. Hiç üşenmemiş uzun uzun da anlatmışsın, ellerine sağlık... Konunu takipteyim

Merhaba guzel,uzamis saclariniz bende 2_3 ay ince black anjelli almistim kullanmaya firsatim olmadi dax ve hande,polat bakim yagindan dolayı bakim yaptiginizda boylara ve uclara hindistan cevizi yagini oneririm hem nemlendirir hemde yumusatir kurumasini onlemis olursunuz

Merhaba, bugün bende başladım dax ı kullanmaya ama saçlarım yağı akıttıktan sonra ıslakken bile bayağı sertti kremle yumuşattım. Akıtma işlemini de becerememişim ense kısmındaki saçlarım hala yağlı. Normalde zaten yağlı bir saça sahibim birde.. Benim saçlarım yılda en fazla göğsümün üstüne kadar gelir ondan sonra asla uzamaz. Bu ürün umarım iyi gelir ama pek ümitli Değilim. Dax la ilgili okuduğum çoğu yazı da olan şeyler bende olmadı yine devam edeceğim ama

Daxi kullandiktan sonra kuru haliyle şampuan surup masaj yapip az az suyla kopurtun boyle arindirma islemi daha basite iniyor

Daxi kullandiktan sonra kuru haliyle şampuan surup masaj yapip az az suyla kopurtun boyle arindirma islemi daha basite iniyor
Evet biliyorum ama o an yapmayı unuttum işte. Sizin saçınızda da sertleşme oldu mu çoğu kullanan yumaşak oldu falan yazmış bende tam tersi oldu

Evet biliyorum ama o an yapmayı unuttum işte. Sizin saçınızda da sertleşme oldu mu çoğu kullanan yumaşak oldu falan yazmış bende tam tersi oldu
Canim ben sadece diplere uyguluyorum yok oyle sertlestirmesiyle ilgili sorun yasamadim belkide tam arinmamistir ondan sert geliyordur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…