Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa unutmadan 15 gün kadar da lavanta kürü uyguladım. Müthiştir o da
Canım giriş yaptıktan sonra sağ alt tarafta cevaplaya bas mesajını gir sonra yine cevapla var ona bas mesajın oluşuyo alıntı yapmış oluyosun herkezin mesajının altında var.Bide ürünü kaça aldın canım internette bulamadım bidaha bakıcamKızlar çok yeniyim etiketleme yapmayı bilmiyorum özür dilerim Akasyapapatya canım evet saçı uzatır ama beslemez hatta uçlarını boylarını kurutuyor. Sadece dibine kullandm ben. Boylarına hiç değdirmedim. Benm kullandğım black anjell diye markanın mor kutusuydu. Fısfıslı bi şişede. İçerik olarak entele sirke papatya ısırgan ve e vitamini vardı
Ayy canım çok teşekkür ederim beni bi dertten kurtardınCanım giriş yaptıktan sonra sağ alt tarafta cevaplaya bas mesajını gir sonra yine cevapla var ona bas mesajın oluşuyo alıntı yapmış oluyosun herkezin mesajının altında var.Bide ürünü kaça aldın canım internette bulamadım bidaha bakıcam
Entele black angell diye arat çıkar n11 de vardı sanırm. Ben aktardan 20 liraya almştm. Yakın bi aktar varsa sor bence canım. Yoksa internetten alırsnCanım giriş yaptıktan sonra sağ alt tarafta cevaplaya bas mesajını gir sonra yine cevapla var ona bas mesajın oluşuyo alıntı yapmış oluyosun herkezin mesajının altında var.Bide ürünü kaça aldın canım internette bulamadım bidaha bakıcam
O açıcı olayını ben de yaşadım. İflah olmadm uzatma dönemnde bile açtrdm uçları Bal yumurta sarısı tarçın zeytinyağı karştırıp geceden sür yat bi ben de işe yaradı ertesi gün yumuşacktı saçlarm. İçine bikaç damla başka yağlardan da koyanlirsn. Bir de vazelini önerebilirim canm uçlardaki yıpranma için. Dax zaten favorim Ama bunları da yap vaktin oluncaKızlar antrenörüm istemedense olsa bu kuru saçlarımı hergün yıkayıp daha çok kurutuyorum . Üç gündür biberiye ve lavanta yağı sürüp duş aldım saçlarım yumuşadı gbi açıcıdan yandığı için kazık gbi duruyodu . Bu arada dax ı aldım yarın başlarım onada hbrdar ederim sizi . Cvplar için tşkler
Lavanta kürü 15 günlük bi kür. İbrahim saraçoğlunun tarifne göre yaptm canm. Bir tatlı kaşığı lavantayı kısık ateşte bir su bardağı su ile demlendr. Soğumadan hemen süz. İçinde bekletnce acı oluyor. 10 dakika kaynat süz. Ilıklaşnca içiyoruz. Bir de aynı şeklde demleyip saçına sürüyosun. Ben durulama suyu olarak kullandm. Bir iki saat sonra tektar boş su ile duruladm. Hatta yüzüme tonik olarak da kullandm. Bu kür hem saç uzatıyor hem cildi güzelleştiriyor. Cildim de sorun çok yoktur beyaz tenliym ama bi ara daha da beyzalaym diye takmştm malum bu sene moda Bi sabun kullanıyodum onunla birlkte lavanta çok işime yaramştılavanta kürünü nasıl uyguladın onuda anlatırmısın bende hemen başlamak istiyorum yaza uzun saçlarla girmek istiyorum inşallah :)
Kızlar sinemaki kürü hakkında bi deneyiminiz varmı sizce işe yarıyor mudur ?