Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma konusuna son nokta! Mutlaka bakın

Kızlar çok yeniyim etiketleme yapmayı bilmiyorum özür dilerim Akasyapapatya canım evet saçı uzatır ama beslemez hatta uçlarını boylarını kurutuyor. Sadece dibine kullandm ben. Boylarına hiç değdirmedim. Benm kullandğım black anjell diye markanın mor kutusuydu. Fısfıslı bi şişede. İçerik olarak entele sirke papatya ısırgan ve e vitamini vardı
Canım giriş yaptıktan sonra sağ alt tarafta cevaplaya bas mesajını gir sonra yine cevapla var ona bas mesajın oluşuyo alıntı yapmış oluyosun herkezin mesajının altında var.Bide ürünü kaça aldın canım internette bulamadım bidaha bakıcam:KK69:

Kızlar antrenörüm istemedense olsa bu kuru saçlarımı hergün yıkayıp daha çok kurutuyorum . Üç gündür biberiye ve lavanta yağı sürüp duş aldım saçlarım yumuşadı gbi açıcıdan yandığı için kazık gbi duruyodu . Bu arada dax ı aldım yarın başlarım onada hbrdar ederim sizi . Cvplar için tşkler

Canım giriş yaptıktan sonra sağ alt tarafta cevaplaya bas mesajını gir sonra yine cevapla var ona bas mesajın oluşuyo alıntı yapmış oluyosun herkezin mesajının altında var.Bide ürünü kaça aldın canım internette bulamadım bidaha bakıcam:KK69:
Ayy canım çok teşekkür ederim beni bi dertten kurtardın

Entele black angell diye arat çıkar n11 de vardı sanırm. Ben aktardan 20 liraya almştm. Yakın bi aktar varsa sor bence canım. Yoksa internetten alırsn

Kızlar antrenörüm istemedense olsa bu kuru saçlarımı hergün yıkayıp daha çok kurutuyorum . Üç gündür biberiye ve lavanta yağı sürüp duş aldım saçlarım yumuşadı gbi açıcıdan yandığı için kazık gbi duruyodu . Bu arada dax ı aldım yarın başlarım onada hbrdar ederim sizi . Cvplar için tşkler
O açıcı olayını ben de yaşadım. İflah olmadm uzatma dönemnde bile açtrdm uçları Bal yumurta sarısı tarçın zeytinyağı karştırıp geceden sür yat bi ben de işe yaradı ertesi gün yumuşacktı saçlarm. İçine bikaç damla başka yağlardan da koyanlirsn. Bir de vazelini önerebilirim canm uçlardaki yıpranma için. Dax zaten favorim Ama bunları da yap vaktin olunca

lavanta kürünü nasıl uyguladın onuda anlatırmısın bende hemen başlamak istiyorum yaza uzun saçlarla girmek istiyorum inşallah :)
Lavanta kürü 15 günlük bi kür. İbrahim saraçoğlunun tarifne göre yaptm canm. Bir tatlı kaşığı lavantayı kısık ateşte bir su bardağı su ile demlendr. Soğumadan hemen süz. İçinde bekletnce acı oluyor. 10 dakika kaynat süz. Ilıklaşnca içiyoruz. Bir de aynı şeklde demleyip saçına sürüyosun. Ben durulama suyu olarak kullandm. Bir iki saat sonra tektar boş su ile duruladm. Hatta yüzüme tonik olarak da kullandm. Bu kür hem saç uzatıyor hem cildi güzelleştiriyor. Cildim de sorun çok yoktur beyaz tenliym ama bi ara daha da beyzalaym diye takmştm malum bu sene moda Bi sabun kullanıyodum onunla birlkte lavanta çok işime yaramştı

Bu arada fotoğraf yükleyecem demştm hemen yüklüyorum kızlar ilk olarak 3 ay önce dip boyası yaptrdm dip boyasndan iki hafta önce doğum kontrol haplı şampuan ve farmasi maske kullanmaya başlamştm. Yaklaşk 1 ay sonra diplerm şu haldeydi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 780
Sonraki ayda doğum kontrol hapını bıraktım enteleye başladım. Farmasi maskeye devam ediyordum. Şampuan olarak da madam coco da bulduğum ve hayatmn şampuanı dedğim argan adlı şampuanı kullanıyordum. Kahverengi kutuda. Bir önceki resim 24 şubattı. Şimdi gelen 11 mart. Yani 16 günlük entele sonucum buyrun efendim

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 696
Martn 16 sı gibi daxa başladm 15 gün sonra sonuç şu. Canlı canlı hemen çektim

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    40,2 KB · Görüntüleme: 684
Şimdi hesapladm dip boyasndan 2 hafta mnce başlamşım uzatma işine. Ocak sonunda yani. Bu durumda toplam iki ay olmuş. Şu andaki dibin üstüne 2 cm daha koymak lazm çünkü dip boyasndan önce başlamştm. 2 ayda sonuç bu. Hangi dönemde daha hızlı uzamş bilemiyorm siz görüntüye göre ne kullanacağnıza karar verin kızlar ☺️

Bir de boya bakalım istersenz. Yıpranmalar kırıklar ne olmuş ☺️ Bu ilk hali

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 698
Sanırım en iyisi lavanta entele ve daxı bir arada kullanmak ☺️ Farmasi sarımsaklı maskenin de etkisi vardr belki çünkü onunda içeriğnde saç uzatır şeklnde iddaları var ki zaten sarımsaklı. Koku falan yok merak etmeyn ☺️ E artık yorumlarnzı bekliyorm kızlar hangi dönem daha hızlı uzamşsa ben de ona devam edecem

Enteleden sonra saçların mükemmel gbi duruyo çok güzel olmuş . Azıcıkta canlandığında fıstık gbi olacaksın :KK49:maşallah darısı bize Cnm yeni üyeyim msjına cvp veremedim ama söylediğin maskeyi hmn deniycem çok tşklerr bana moral olduu

Ben her zaman dax supergrocu olucam sanırsam saçlarım yağlı bi yapıya sahip fakat hiç sorun yaşamadım sağlıklı saç uzatmak isterseniz daxtan şaşmayın bence :KK54:

Canım bu arada saçların çok güzel toparlamış yanık saçı annemden bilirim maşallahın var gerçekten :nazar: 1 ay dax 1 ay entele şeklinde devam edebilirsin bence hem saçında alışmamış olur

X