- 24 Ekim 2017
- 3.156
- 3.090
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yat kalk şükret ben saçımı uzattım çok sağlıklıydı ve tekrar saçım yandı başa döndümBi 8 ay daha nasıl dayanıcamhala çok kısa hangi akla hizmet küt kestirdiysem
Bugun bakım yapıyım tatlı badem yağıyla![]()
Nasıl yandıBence yat kalk şükret ben saçımı uzattım çok sağlıklıydı ve tekrar saçım yandı başa döndüm(
Açtırdım canim sonuç hüsranNasıl yandı![]()
Yapma yaa ne renk şuan nerene geliyo bi foto atabilir misinAçtırdım canim sonuç hüsran![]()
Rengini koyulaştırdım tekrar en kisa zamanda foto koycamYapma yaa ne renk şuan nerene geliyo bi foto atabilir misin
Bu da simdiki halim sizce uzama var mı
Cok teşekkür ederim :) insallah isteyen herkes uzun saclara kavuşur :)sanki uzamış, uzunluğu çok güzel![]()
Ben aynı açık kumral hala ayda boyuyorum dip, kahkülümün çeneme gelmesine 1 parmak kaldı saçlarım da omuzumu biraz geçti işte foto atıyım düzleştirinceSaricik3 canım nerelerdesin saçların ne alemde?
Epeydir yoksun, merak ettim baya :)Ben aynı açık kumral hala ayda boyuyorum dip, kahkülümün çeneme gelmesine 1 parmak kaldı saçlarım da omuzumu biraz geçti işte foto atıyım düzleştirince
Sizler naptınız seninki bayağı uzamıştır uzundu zaten