- 19 Ekim 2013
- 1.353
- 2.226
Herkese merhaba, saçlarım şu an katlı kesim ve omuzlarima ancak değiyor. 7 ay sonra düğünüm var ve saçlarımı olabildiğince uzatmak istiyorum. Arastirirken hardal kürüne denk geldim ve denemeye karar verdim. Ayrica uzun zamandir at kuyrugu şampuanını da denemek istiyodum. Revox markasini cok tavsiye etmisler ama cok pahali geldi bana o yuzden daha ekonomik bi secenek olan eda taspinar at kuyrugu sampuanini kullanacagim. Ayrica haftada bir sarimsak yagi, zeytinyagi, badem yagi ve hindistan cevizi yagini karistirip saçlarımda 2 saate kadar yakin bekletmeye calisicam. Normalde bu yag karisimini duzenli olarak yapardim ama dugun hazirliklari nedeniyle pek vaktim olmuyor. benimle beraber denemek isteyen olursa beklerim, ayda bir guncellemeye calisacagim.
Hardal tozu kürü:
-1 yemek kasigi hardal tozu (sari)
-3 yemek kasigi ilik su
-3 yemek kasigi zeytinyagi
-1 yumurta
Bu karisimi ilk defa yaptim ama bana fazla geldi yarisindan fazlasi duruyor. Saklayacagim ama bozulmaz insallah ki icinde yumurta oldugu icin bozulacagini düşünüyorum bu yuzden belki olculeri tatli kaşığı seklinde yaparsaniz daha iyi olur.
Hardal tozu kürü:
-1 yemek kasigi hardal tozu (sari)
-3 yemek kasigi ilik su
-3 yemek kasigi zeytinyagi
-1 yumurta
Bu karisimi ilk defa yaptim ama bana fazla geldi yarisindan fazlasi duruyor. Saklayacagim ama bozulmaz insallah ki icinde yumurta oldugu icin bozulacagini düşünüyorum bu yuzden belki olculeri tatli kaşığı seklinde yaparsaniz daha iyi olur.