- 1 Ekim 2016
- 711
- 634
- 28
-
- Konu Sahibi Blackcatt1
Insallh canimmBenim 3 senede anca ama sizin saçınız 1 senede bu boya gelebilir bence
Tesekkur ederim kuzumBayramımız kutlu olsun öncelikle
Saçların çok güzel, uzaması da çok güzel
yalniz kesilmis sac ne kadar canlanmis dun aksam bende kestim 5-6 cm kadar gercekten bir canlandi saclarimEki Görüntüle 2061316
Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun öncelikle. Ne mutlu Türküm diyene.
Saçlarımın önden görünümü böyle kesimden önce aslında baya iyi görünüyormus 2 3 aya o boya tekrar gelirim diye düşünüyorum. Hindistan cevizi yağım bittigi icin bir sure sadece sogan suyu yapicam. Sac uçlarım iyi durumda kestirmeyi düşünmüyorum
Evet canım yumuşadı saclarim ve kiriklarim da yok bu yüzden kesimden pisman değilimyalniz kesilmis sac ne kadar canlanmis dun aksam bende kestim 5-6 cm kadar gercekten bir canlandi saclarim
aynen kesinlikle katılıyorum :)Evet canım yumuşadı saclarim ve kiriklarim da yok bu yüzden kesimden pisman değilim
Çok güzel uzuyo saçların canım ya maşallahhEki Görüntüle 2063657
Uzamayi biraz da önden takip edeceğim. Suan 4. Uzun Siyah cizgiye degmek uzere
Çok teşekkür ederimÇok güzel uzuyo saçların canım ya maşallahh
Canim gunde 1 dis sarimsak yutmayi adet edinirsen farki goreceksin. Dokulme azalacak. Benim de cok dokulurdu artik normal dokulmekte.
Kuzum zaten senin yazini okuyup bugun sabah yuttum bir sarimsakCanim gunde 1 dis sarimsak yutmayi adet edinirsen farki goreceksin. Dokulme azalacak. Benim de cok dokulurdu artik normal dokulmekte.
Ve sarimsakli samp da dene derim
Icine menekse yagi da eklersen koku seni rahatsiz etmez.
Saclatini bakim yapiyorsun diye surekli yikama.
Birak yaglansinlar yagi ile beslensinler.
Insallah uzayacaktir.
Hadi insallahhhhKuzum zaten senin yazini okuyup bugun sabah yuttum bir sarimsak
Umarim ise yarar
Ben denemedim canim ama baya duydumHande polat saç uzatma yağını deneyen oldu mu kadın ısrarla 1 ayda 3 4 cm kesinlikle uzatıyor demiş televizyonda çok heycanlandım bugun bir alışveriş yapıcam
Denemeye değer :)Ben denemedim canim ama baya duydum
Kuzum evet saclarim hizli uzuyor o kadar isi kullanmama ve boyamama ragmen sanirim genetik ve beslenmeyle ilgili. Daxi cok cok az uygulamanizi tavsiye ederim çünkü zor cikan bir yağ sac dipleriniz parlicak kadar surseniz yeterli cok yedirmeyin yani. Hem arindirmada sorun yasarsiniz hem sac diplerinizi tikarsiniz. Daxtan daha iyi olarak hindistan cevizi yağını görüyorum. Hem arindirmasi kolay hem yumusatiyor saci denemediyseniz bence sans verin. Daxi eriterek uygulayin :)Sizin konunuzu bastan sona kadar okudum ve şok icinseyim ne kadar hizli uzadigina hayret ettim massallah
Bende yeni basladim sari sac ugruna soldum gitimdax i ne kadar uyguluyodunuz miktari ne kadardi birde eritmeden direkt fircayla diplere sürsem olur mu acaba