Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

yalniz kesilmis sac ne kadar canlanmis dun aksam bende kestim 5-6 cm kadar gercekten bir canlandi saclarim

Saci cok yikayinca gercekten cok zarar veriyoruz ve kurutuyoruz onceden her gun yikardim şimdi 2 3 gunde bir yikamaya çalışıyorum ve saclarimi gercekten besliyor bu durum

Eki Görüntüle 2064762

Bu da burda kalsın.
Saçlarım hala çok dökülüyor..
Canim gunde 1 dis sarimsak yutmayi adet edinirsen farki goreceksin. Dokulme azalacak. Benim de cok dokulurdu artik normal dokulmekte.
Ve sarimsakli samp da dene derim
Icine menekse yagi da eklersen koku seni rahatsiz etmez.
Saclatini bakim yapiyorsun diye surekli yikama.
Birak yaglansinlar yagi ile beslensinler.
Insallah uzayacaktir.

Kuzum zaten senin yazini okuyup bugun sabah yuttum bir sarimsak
Umarim ise yarar

Sizin konunuzu bastan sona kadar okudum ve şok icinseyim ne kadar hizli uzadigina hayret ettim massallah
Bende yeni basladim sari sac ugruna soldum gitim dax i ne kadar uyguluyodunuz miktari ne kadardi birde eritmeden direkt fircayla diplere sürsem olur mu acaba

Kızlar saç dolgusu yaptırmayı düşünüyorum Mehmet Akgün e uzun sğredir düşünüyorum ama bi türlü nasip olmadı yaptıran varmı ? Duyan çevresinde gören ? Dökülmelerim ve seyrelmelerim çoğaldı baya üzülüyorum bu duruma.

Kuzum evet saclarim hizli uzuyor o kadar isi kullanmama ve boyamama ragmen sanirim genetik ve beslenmeyle ilgili. Daxi cok cok az uygulamanizi tavsiye ederim çünkü zor cikan bir yağ sac dipleriniz parlicak kadar surseniz yeterli cok yedirmeyin yani. Hem arindirmada sorun yasarsiniz hem sac diplerinizi tikarsiniz. Daxtan daha iyi olarak hindistan cevizi yağını görüyorum. Hem arindirmasi kolay hem yumusatiyor saci denemediyseniz bence sans verin. Daxi eriterek uygulayin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…