- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 34
-
- Konu Sahibi Blackcatt1
Dun aldim hindistancevizi yagini hemen surdum 1gun beklettim bugun yikadim ilk defa denedigimden simdilik bir yorum yapamiyorum dax cuma gunu elimde olur kargoda suan insallah uzar saclarimin fotografini paylastim bugun konu acmistim ay insallah hemen uzarKuzum evet saclarim hizli uzuyor o kadar isi kullanmama ve boyamama ragmen sanirim genetik ve beslenmeyle ilgili. Daxi cok cok az uygulamanizi tavsiye ederim çünkü zor cikan bir yağ sac dipleriniz parlicak kadar surseniz yeterli cok yedirmeyin yani. Hem arindirmada sorun yasarsiniz hem sac diplerinizi tikarsiniz. Daxtan daha iyi olarak hindistan cevizi yağını görüyorum. Hem arindirmasi kolay hem yumusatiyor saci denemediyseniz bence sans verin. Daxi eriterek uygulayin :)
Hindistan cevizi yağı hangi marka aldin canimDun aldim hindistancevizi yagini hemen surdum 1gun beklettim bugun yikadim ilk defa denedigimden simdilik bir yorum yapamiyorum dax cuma gunu elimde olur kargoda suan insallah uzar saclarimin fotografini paylastim bugun konu acmistim ay insallah hemen uzar
Cemilefendi bitkisel urunler yaziyor. Dax geldiginde kullandigim tum ürünleri toplu paylasicam fotografini mucizevi yag gliss falan da kullaniyorum birde corekotu yağı kullaniyodum o bitti ama uzamaya bi etkisini goremedim canim yaHindistan cevizi yağı hangi marka aldin canim
Hande polat saç uzatma yağını deneyen oldu mu kadın ısrarla 1 ayda 3 4 cm kesinlikle uzatıyor demiş televizyonda çok heycanlandım bugun bir alışveriş yapıcam
Baobab yağı bulamadimsevdabuzer Üstadımız çok memnundu.
maşallah yine uzamış saçların canımEki Görüntüle 2068399
Saclarima yag surunce ve taramayinca dalgalari ortaya cikti resmen.. Normalde banyodan sonra duz olurdu. Hosuma gitti.
Çok guzel ve sağlıklı parlak gozukuyor ben de istiyorum gordukce artik dayanamiyorumEki Görüntüle 2068399
Saclarima yag surunce ve taramayinca dalgalari ortaya cikti resmen.. Normalde banyodan sonra duz olurdu. Hosuma gitti.
Evet kuzum sanirim genetik cunku elimdeki yaglar bitince pek duzenli yag bakimi yapamaz oldum yine de beni uzmuyorlar uzuyorlar sagolsunlar :)maşallah yine uzamış saçların canım
birde düz haliyle kırmızı kazağınla çeksen fotoyu kim bilir nasıl kıskançlıktan çatlarım :)
maşallah tekrardan bakımlar sende bayaa işe yarıyor
Tesekkurler kuzum zamanla seninde olacaktir eminim sadece biraz sabir ve bakim gerek... ❤Çok guzel ve sağlıklı parlak gozukuyor ben de istiyorum gordukce artik dayanamiyorum
Insallah canımmm cok sabirsizim ama gunler de cabuk geciyor kafama takmazsam ne çabuk uzamış diyecegim ben de bir gunTesekkurler kuzum zamanla seninde olacaktir eminim sadece biraz sabir ve bakim gerek... ❤
Çok iyi yaaa maşallah
Maşallah :)
Canim zeytinyagi markette satilanlardan miKarışık bakım yağı sürdüm
Icindekiler
Zeytinyagi
Cevizyağı
Kakao yağı
Nar çekirdeği yağı
Portakal yağı
Hayir kuzum babam bir tanidigindan aliyor extra virgin diyor uzerinde. Tadi kokusu falan guzel ben memnunumCanim zeytinyagi markette satilanlardan mi