- 1 Ekim 2016
- 711
- 634
- 28
- Konu Sahibi Blackcatt1
Soğan suyu sürdüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah yaaa ne güzel uzamış
Cok teşekkürler canimMaşallah yaaa ne güzel uzamış
Cok tesekkur ederimçok güzel uzamış tebrik ederim
bi tahlilini yaptirsanaKızlar bu ara çok ama çok dokülmem var ne yapabilirim
1 hafta önce falan kan tahlili yaptırdım her seyin normal biraz kansizlik var ama ilac kullanmayi gerektircek kadar degil dedi. Sampuan da restorex kullaniyorum ama cok döküldüğü iciin bugun cam terebentin eklemis oldugum urban care markasının bir sampuanini kullandim ama dokulme ayni kuruyken bile avuc avuç dokuluyorbi tahlilini yaptirsana
bu ara yeni birşey kullaniyormusun şampuan değişikligi falan ama sen nerdeyse 1 aydir dokulme var diyorsun değişiklikle alakasida yoktur vitamin eksikligi falan olabilir
Harika uzama:)
Aaa aybus hosgeldin.Harika uzama:)
Benim kaldığı yerdeki gibi, en son Eylül'ün sonunda uçlarından aldırmıştım güvendiğin bir kuaföre.Aaa aybus hosgeldin.
Senin nasil gidiyor merak ediyordum seni kac zamandir
o zaman mevsimseldir biraz sans tani bakalim urban sampuana dokulmeye iyi gelen kurlere bakabilirsin karanfil kuru iyi geliyor diye biliyorum1 hafta önce falan kan tahlili yaptırdım her seyin normal biraz kansizlik var ama ilac kullanmayi gerektircek kadar degil dedi. Sampuan da restorex kullaniyorum ama cok döküldüğü iciin bugun cam terebentin eklemis oldugum urban care markasının bir sampuanini kullandim ama dokulme ayni kuruyken bile avuc avuç dokuluyor
Bayramımız kutlu olsun öncelikleEki Görüntüle 2061316
Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun öncelikle. Ne mutlu Türküm diyene.
Saçlarımın önden görünümü böyle kesimden önce aslında baya iyi görünüyormus 2 3 aya o boya tekrar gelirim diye düşünüyorum. Hindistan cevizi yağım bittigi icin bir sure sadece sogan suyu yapicam. Sac uçlarım iyi durumda kestirmeyi düşünmüyorum
Benim 3 senede anca ama sizin saçınız 1 senede bu boya gelebilir bence