- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 34
-
- Konu Sahibi Blackcatt1
Bende marketten alinan cam sisedeki zeytinyagindan var da o yuzden sordum canim kristal markasi o olmaz o zamanHayir kuzum babam bir tanidigindan aliyor extra virgin diyor uzerinde. Tadi kokusu falan guzel ben memnunum
Olur bence :)Bende marketten alinan cam sisedeki zeytinyagindan var da o yuzden sordum canim kristal markasi o olmaz o zaman
Normal rengim de siyah canım kahve tutmaz bendeSİyaha boyama canım ya. Koyu kahve yap siyah gibi oluyor en azından renk değişim şansın olur . Siyah akınca kızıl oluyor
Fotografta tamamen siyah gibi gorunuyor neden renk farki var guneste foton var mi canim orada belli olurSaçlarımın arasındaki renk farkının gitmesi için bugün siyaha boyucam :)
Fotografta tamamen siyah gibi gorunuyor neden renk farki var guneste foton var mi canim orada belli olur
Bende dun yine foto attim boyam akti tekrar boyamayi dusunuyorum
En son sacimi acmaya calistim da ondan renk farki olustuFotografta tamamen siyah gibi gorunuyor neden renk farki var guneste foton var mi canim orada belli olur
Bende dun yine foto attim boyam akti tekrar boyamayi dusunuyorum
Bende actim boyadim tuttu ama boya aktikca turunlulastiEn son sacimi acmaya calistim da ondan renk farki olustu
Evet beende de öyle oldu rahatsiz oldugum icin kapattim az once boyadim. Palettenin yag bakimli boyasi ile boyadim daha önce de boyamistim yipratmamisti sacimi simdi de yumusacik oldu memnun kaldim yaniBende actim boyadim tuttu ama boya aktikca turunlulasti
Ben boyayali daha yeni oldu diplerim ciksin bende bi ton koyu renge boyucam. ben koleston kullaniyorum istedigim renk bioblasta yok bioblasta olsa ondan alirdim sanada tavsiye ederim kutudan kucuk bir sisede yag cikiyo o da yumusacik yapiyoEvet beende de öyle oldu rahatsiz oldugum icin kapattim az once boyadim. Palettenin yag bakimli boyasi ile boyadim daha önce de boyamistim yipratmamisti sacimi simdi de yumusacik oldu memnun kaldim yani
Ay yeni gordum fotoyu
Kuzum ustler siyah oldugu icin sadece o kismi boyamak istemedim tek renk olsun istedim bi de zamaninda baya renk denedigim icin artik kendi rengini kullanmaya calisiyorumAy yeni gordum fotoyu
Evet gordum aralardaki farkliliklari. Acmisken istedigin renge boyasaydin keske bakir falan da tutardi acilmis saca niye koyulttun
Guzel olmus cok beğendim uzunluğu da super. Bende bi ton koyulastircam iste aah ah bu kadar uzun olsa yeter bana
Bana hala kisa geliyor canim belimde istediğim icin.. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırızGuzel olmus cok beğendim uzunluğu da super. Bende bi ton koyulastircam iste aah ah bu kadar uzun olsa yeter bana
Masallah uzunlugu canliligi super bakimlara devam
Kozmik günler varmis onlari takip ediyor musunBana hala kisa geliyor canim belimde istediğim icin.. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Biliyorum ama ona gore hic kesim ya da bakim yapmadimKozmik günler varmis onlari takip ediyor musun
Nasil olduğunu ve ne oldugunu anlamaya calisiyorum suan
Ben baktim internette ama aralık ayinin bakim gununu bulamadim bulsam deneyecektimBiliyorum ama ona gore hic kesim ya da bakim yapmadim
1 aralikta yayinlanir canimBen baktim internette ama aralık ayinin bakim gununu bulamadim bulsam deneyecektim