Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

Eki Görüntüle 2052902

Heyooo ben geri döndüm
Bakimlara başlama karari aldim
Bu zamana kadar hiç bir sey yapmadim hatta saclarimi 3 gunde bir yikadim kendi yagiyla beslenmesine izin verdim ( 3.gunun sonunda bile pek yaglanmamisti cok kurudur saclarim )
Simdi ise kaldigimiz yerden devam
Bu sefer ne olursa olsun kestirmicem cunku beni geriye atiyor surekli.
Isı islemlerini malesef hala yapiyorum cunku dogal sacimi kullanamiyorum kabariyor elektirikleniyor.
Bakimlara gelecek olursak suan elimde az bir sey hindistan cevizi yağı var onunla baslayacagim. Haftada 1 gün bakım günü olarak secicem. En yakin zamanda da çizgili kazagimla ölcume baslicam.
Hepinizi öpüyorum
Bu sefer rapunzel olmaya kararliyim!!
yeni baslangiclar guzeldir :))))) haudin bakalim kolayliklar gelsin sana ama uzatmadan lutfen pes edip birakma
benimde sac tipim oyle bir hafta yikamazsam genede yaglanmaz bi yandanda guzel birsey aslinda yagli saci olanlara gore

Canım maşallah benim bir yıl da uzayan saçlarım senin 3 ay da üzüyor böyle bir sac yapısı varken nasıl uzatamadın sasirdim. Yanı baharı beklesen saçların beline gelir zaten ne güzel benim böyle bir saçım olsa kafama gore takılırım. Bakım yapmana bile gerek yok arada uçlara biraz el atarsin yeter de artar bile .
Sürekli boyayip kestirince uzamiyor dogal olarak canim :KK70:
Ama bu sefer ne boya ne kesim...
Belime kadar gelmeden kuafore ugramicam kiriksa krik olsun yeter artik :))

Uzatma sürecindeki bakimlarim şöyle olacak
Cumartesi : herhangi bir yağ bakımı kürü
Çarşamba: soğan suyu
Önceden her gün yıkarken şimdi haftada 2 ya da 3 kez yikamaya calisiyorum ve bunun da yararli olduğunu düşünüyorum

senin saçların hızlı uzuyor du sanırım :)
çok iyi olmuş geri dönmen :)
sonuçları merak ediyorum

IMG_20171014_124711_processed.jpg

Saclarimin uçları bu şekilde
Uzun bir süre kestirmeyi dusunmuyorum

Saçlarım bir haftadir hic dokulmedigi kadar cok dökülüyor avuc avuc sac topluyorum resmen. Umarim gecer bir an once

X