- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
-
- Konu Sahibi Blackcatt1
ıpevet canim umudum o yonde yaz tatilinde zaten hem sehir sehir gezmekten hemde Aydin acayip nemli ve sicak bakim neyin yapilmiyor
Ahahah evet bu hafta hep yağışlı :)Aaa bende kocaeli izmitteyim de . Kız galiba bu sene İzmit'e yaz gelmiycek
Hepiniz istanbula gelin öyle bi yağış var ki :))keske orda olsam ya adiyamanin kavurucu ssıcağından biktim valla((
İnanmıyorummm çok güzelll maşallaaahh
ya birazda bu tarafa yollayınHepiniz istanbula gelin öyle bi yağış var ki :))izole sevdabuzer H Hayriye birdal Blackcatt1 CuriousCat
cok guzel görünüyor canim
Tesekkur ederim canimİnanmıyorummm çok güzelll maşallaaahh
Tesekkur ederim kuzum seninkiler kadar olmasa dacok guzel görünüyor canim
Ben aslen adıyamanlıyım istanbulda büyüdüm, oralımısınız yoksa iş içinmi orda bulunuyosunuzkeske orda olsam ya adiyamanin kavurucu ssıcağından biktim valla((
aaa ne guzel yok canim aslen aydinliyim ama 5 yildan fazladir buradayim esim burali ikimizde ogretmeniz tayinimde çıkmıyorBen aslen adıyamanlıyım istanbulda büyüdüm, oralımısınız yoksa iş içinmi orda bulunuyosunuz
bambaşka bir coğrafyaya gitmek ne kadar zordur kim bilir ...aaa ne guzel yok canim aslen aydinliyim ama 5 yildan fazladir buradayim esim burali ikimizde ogretmeniz tayinimde çıkmıyor((
Ne ogretmenisin canimaaa ne guzel yok canim aslen aydinliyim ama 5 yildan fazladir buradayim esim burali ikimizde ogretmeniz tayinimde çıkmıyor((
sinif öğretmeni canim esimde matematik .ama ben cok seviyorum meslegimi:) sabir lazim kuzum bu meslekte bende de ondan bol bol var :))Ne ogretmenisin canim
Kutsal ve zor bir meslek Allah yardimciniz olsun
alistim artik desemde alisilmiyor aslinda özellikle ana baba hasretinebambaşka bir coğrafyaya gitmek ne kadar zordur kim bilir ...
Evet çok zor bende değişik illerde çalıştım şimdi çanakkaledeyim buranında rüzgarı mahvetti benialistim artik desemde alisilmiyor aslinda özellikle ana baba hasretine(((
Allah yardımcın olsun, tez zamanda annene babana yakın yere tayinin çıkar inşallah.alistim artik desemde alisilmiyor aslinda özellikle ana baba hasretine(((
umarim canim insallahAllah yardımcın olsun, tez zamanda annene babana yakın yere tayinin çıkar inşallah.
Sevilla3434 çok kolaylıklar canım :)