- 6 Kasım 2013
- 192
- 160
-
- Konu Sahibi Blackcatt1
Teşekkür ederim canimMaşallah çok güzel görünüyor saçların
bende düşünüyorum biraz kuru ve kirik olan bolum gitsin istiyorumSaç uclarindan aldirsam mi bu ay sonu dusunmekteyim
Evet kuzum uclarinda cok kirik var benim nokta nokta beyazlar oluyor kotu bir goruntubende düşünüyorum biraz kuru ve kirik olan bolum gitsin istiyorum
benimde öyle dogal sacta yok kirik ama aralardaki boyalı kisimlardq cok ve kuru o bölümler haftaya kestirmeyi düşünüyorum bakalimEvet kuzum uclarinda cok kirik var benim nokta nokta beyazlar oluyor kotu bir goruntu
nedenki canim molayami girdinBakimlara ara veriyorum
Temmuzda yeniden başlayacağım
Evet kuzum çok fazla bakim yapiyorum yormak istemiyorum saçınedenki canim molayami girdin
en iyisini yapmissin canim hem dinlenir dipleri birde hic mola vermedinmi sen bende bu ayin 20sine kadar yapip eylule kadar yapamicam bakim falanEvet kuzum çok fazla bakim yapiyorum yormak istemiyorum saçı
Bi de ugrastikca takinti haline getirdim uzadigi halde kisa geliyo biraz kendi haline birakiyim diyorum
sevdacım bende bi müddet yapmıyorum. takıntı haline getiriyorum yoksa. sürekli dözüm saçımda. ben çokiyi hatırlıyorum sen gecen sene haziranda mola verip eylülde geldiğinde inanılmaz bi uzama olmuştu.en iyisini yapmissin canim hem dinlenir dipleri birde hic mola vermedinmi sen bende bu ayin 20sine kadar yapip eylule kadar yapamicam bakim falan
evet canim umudum o yonde yaz tatilinde zaten hem sehir sehir gezmekten hemde Aydin acayip nemli ve sicak bakim neyin yapilmiyorsevdacım bende bi müddet yapmıyorum. takıntı haline getiriyorum yoksa. sürekli dözüm saçımda. ben çokiyi hatırlıyorum sen gecen sene haziranda mola verip eylülde geldiğinde inanılmaz bi uzama olmuştu.
2 3 ay once verir gibi oldum 1 hafta bisey yapmadim sonra dayanamadim surdum biseyler ama bu sefer durucamen iyisini yapmissin canim hem dinlenir dipleri birde hic mola vermedinmi sen bende bu ayin 20sine kadar yapip eylule kadar yapamicam bakim falan
Kocaeli de aydın kadar olmasa da sicak ve nemlievet canim umudum o yonde yaz tatilinde zaten hem sehir sehir gezmekten hemde Aydin acayip nemli ve sicak bakim neyin yapilmiyor
bende bende gozunu seveyim kisin yağmurun ama kar yok kari sevmem :))))) burdada hic yerden kalkmaz :))))Kocaeli de aydın kadar olmasa da sicak ve nemli
Zaten sicaklardan ve yazdan nefret eden biri olarak bu ay kabuguma cekiliyorum
kuzum sen nettin halbuki 2 ayda bir en az 10gun veya 2 haftalık mola vermen lazim ko sac diplerin dinlenir bakima alistigi icin tepki vermez artik2 3 ay once verir gibi oldum 1 hafta bisey yapmadim sonra dayanamadim surdum biseyler ama bu sefer durucam
kuzum sen nettin halbuki 2 ayda bir en az 10gun veya 2 haftalık mola vermen lazim ko sac diplerin dinlenir bakima alistigi icin tepki vermez artik
Aaa bende kocaeli izmitteyim de . Kız galiba bu sene İzmit'e yaz gelmiycekKocaeli de aydın kadar olmasa da sicak ve nemli
Zaten sicaklardan ve yazdan nefret eden biri olarak bu ay kabuguma cekiliyorum