Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

Blackcatt1 Blackcatt1 internette de okuduğum yorumlarda dikkatimi çekti. "hindistan cevizi yağı saçımı kazık gibi yaptı" diyenler hep saçları boyalı kişiler ve genelde de kızıl ve siyah boyalı kişiler. benim saçımda da aynı şekilde boyalı yerleri sert yaptı. gözlemim bu yönde :KK54:
Teşekkürler canım mantıklı bence de

Bugun gratisten
InShot_20170603_171336152.jpg

Bunu aldım
Buradaki bir kullanıcıda ( ismini hatirlayamadim ) görmüştüm baya övmüştü
Bakalım nasıl gelecek

bunu bir kere kullandım gerçekten faydasını gördüm. Şimdi hindistan cevizi yağı aldım onu kullanıyorum haftada 2 kere.

bunu bir kere kullandım gerçekten faydasını gördüm. Şimdi hindistan cevizi yağı aldım onu kullanıyorum haftada 2 kere.
Hindistan cevizi yağını ben de kullaniyorum canim ama sacimda boya oldugu icin sertlesme yapti ara verdim

Ama boyamadan önce cok iyi geliyodu hindistan c.yagi

Saç tipin nasıl canım
Benim kuru ve kalin telli kabaran saclarim var bana iyi geldi yumusatti yatistirdi
Bence dene sevebilirsin
Aynı şekilde canım, şuan ebru şallının avokadolusuna başladım, yatıştırıyor gibi ama en az 2 kez daha kullanmam lazım anlamak için, onun içeriğinde dimethicone olduğu için haftada 1 kullanmalık arındırıcı şampuan lazım bakalım sen biraz daha kullan hala memnunsan restorexim bitince alırım. Birde kremini denedin mi? bana esas krem lazım bu perşembe gidicem merkeze bakalım bu serinin kremini alırım olmadı.

Aynı şekilde canım, şuan ebru şallının avokadolusuna başladım, yatıştırıyor gibi ama en az 2 kez daha kullanmam lazım anlamak için, onun içeriğinde dimethicone olduğu için haftada 1 kullanmalık arındırıcı şampuan lazım bakalım sen biraz daha kullan hala memnunsan restorexim bitince alırım. Birde kremini denedin mi? bana esas krem lazım bu perşembe gidicem merkeze bakalım bu serinin kremini alırım olmadı.
Yok kuzum saç kremi kullanmıyorum
Ama kullandığım dönemde yine gratiste satilan hask diye bir markanin hindistan cevizli kremi vardi o baya yumusatiyodu onu deneyebilirsin

X