• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Saç renginiz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Saç renginiz?

• Siyah

OY: 81 21,7%
  • Kahverengi

OY: 119 31,8%
  • Kızıl

OY: 46 12,3%
  • Sarı

OY: 89 23,8%
  • Diğer...

OY: 39 10,4%

• Ankete Katılan
    374
doğal hali orta kumral,ilk değişimim gölgeyle olmuştu,sonra uzun bir süre kızıl kullandım,sonra sarı denedim ama çok soluk gösterdi,ardından gizemli kahve yaptım çok doğal duran ve gerçekten gizemli olan bir renk; sarıya dönük içinde kızıllar dolaşan karamelimsi bir renk. kızılı çok seviyorum,çok da yakıştıran var ama ben artık boyadan kurtulmak istiyorum o yüzden kumrala boyadım,doğal halime dönüyorum..:kahve:

dogal sıyah ben kızıl yaptım 3kez boyadım malum sıyahı acmak zor ayrıca en ıyı markada alsam kızıl cabuk akıyor Çok üzgünüm çoook

doğal saç rengim çikolata kahvesi ama uzun bir süredir irlanda kızılından vazgeçemiyorum
çünkü tenime en çok yakışan ve bende çok doğal duran bir renk yani aldığım iltifatlar bu yönde :jeyyar:

siyaha bayılıyorum ya

benim saclarim kahverengi.

iki kere siyah bir kere mavi siyah boyadim. gözlerim mavi oldugu icin ikiside yakisiyor...:teytey::teytey:

koyu sarı ile karamel arası bir renk, tam olarak ben de bilemiyorum...

sanırım karamel ..asıl rengi açık kumral.aslında kızıl istiyoruma ama kararsızımmm

Orjinali koyu kestane... Ama şimdi şarap kızılı. yerimseniben Önceden asla boyatmak istemiyordum ama kızılı çok merak ettiğimden, içimde patlamasın diye yaptım ve pişman değilim, çok yakıştırdılar. 10 aydır böyleyim.

doğal rengim açık kumral
genelde röfleli dolanıyorum....

Saçlarım sarı şu anda.

Ama kızıla boyatıp boyatmamak konusunda kararsızım. :s

Berivan_33 bize eğer fotoğrafını yollarsan, sana yardımcı olabiliriz...

Doğal rengi açık kahverengi ama şuan üzerinde sarı röfle var

daha onceden mavi siyah wardı ama şimdi kendi saç rengim koyu kumral war ama en çok siyahmavi siyah falan begenıorum

Saçlarım siyah önlere çok az ve yanlara aşk büyüsü kırmızı attırdım süper bişey oldu

Back
X