• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Saç renginiz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Saç renginiz?

• Siyah

OY: 81 21,7%
  • Kahverengi

OY: 119 31,8%
  • Kızıl

OY: 46 12,3%
  • Sarı

OY: 89 23,8%
  • Diğer...

OY: 39 10,4%

• Ankete Katılan
    374
uuff ben siyah hint kınası attım sacıma bana çok yakıstı ama hint kınası uzerine başka renk tutmuyor yardım edermisiniz acaba sacımın rengi oryal ıle acılabilir mi

benim saç siyah oldu.sarıydı kızıl yaptım sonra çikolata kahve denedim kızıl gitmedi bir türlü şimdi rengarenk

doğal kızılım saçımı hiç boyatmadım boyatmamda

9 sene kızıl kullandım.eşim kızılı çok sever.şimdi sarı röfle yaptırdım.çok şugar olmuş

Geçen yıldan beri saçımı boyatmıyorum uçlarını da kestirdim kahverengi siyah karışımı bişey. Bundan sonra da boyatmıcam esmer olmak yine moda oldu oleyy. :icecream:

Benimde saçımıda hiç boya yok ama bende bi isitiyorum artık bi renge boyatmayı fisfisfis

benimkide koyu kahve katların uçlarda hafif gölgeler var güneş açmış gibi doğal görünüyor

benim saçlarım da kumral ben de boyatsam diyorum ama rengine karar veremedim

Benim saçımda kahve ve beyazsenağlama beyazlarım olmasa boyamayı düşünmezdim şimdi koyu kestane boyaycam bakalım nasıl olcak???? mavi siyah :uhm:merak ettım bı 3ay sonra bi deneyem bakalım :):)

kızılll.... a.s :asigim::icecream:

her renk oldu saçlarım,doğal rengi siyah şimdiyse siyaha yakın kahverengi:icecream:

orjinal siyaha yakın bi kestane
sonra siyah, daha sonra siyah üstü kızıl, sonra bidaa siyah.... sonra hepten kızıl... şimdi mavi siyah ve bööle kalacak hep...
a.sa.s:roflol:a.sa.s

toprak kızılı daha yeni boyadımsengözlerimebaksanab

Back
X