Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

merhaba miriana benim saç rengim aşağıdaki gibi eklediğim resimle boyasam sence tutarmı yeşillik olurmu

Eklentiler

• $DSC00731.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 60
canım yine ben =)
dün saçlarımın resmini koymustum şimdide melekler korusundaki ipeğin saç rengini düşünüyorum bunu nasıl elde edebilirim yada 1 2 ton açığı olalbr

Eklentiler

• $rrrrrrrrr.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 53
merhaba miriana benim saç rengim aşağıdaki gibi eklediğim resimle boyasam sence tutarmı yeşillik olurmu

senın saçında küllü bu ıstedıgınde küllü..neden dorelık düşünmuyorsun bu boyayla yeşil olabılır evet recıtalın 8 nosuna bak bence onla guzel bırrenk olur..

canım yine ben =)
dün saçlarımın resmini koymustum şimdide melekler korusundaki ipeğin saç rengini düşünüyorum bunu nasıl elde edebilirim yada 1 2 ton açığı olalbr

canım şakamı yapıosun :bbo: ıkınızın saç rengı aynı CADIARZU kestane ıkınızınde ben fark goremedım

canım sana bu ıkı rengı uygun gordum hem ışıltı gelır hem sacındakı yag bıraz azalır ustelık castıng amonyaksız kendı dogal saç rengın oldugu ıcın uygun sana..tabı yaptıgında saçın cok yaglı olmasın
ne dersın deneyecekmısın?

yoo ben saçmı küllü bi renge boyamadım kahve köpüğü ve dore sarı karışımı küllü değil yani

deneyecğim ama hangisi daha iyiolur...birde yüzüme yakışır değilmi bu renkler..

ılkını boya canım neden bukadar korkuyorsun sonucta sarı kızıl falan deılkı normal dogal renkler sen dedıgımı yap begencene emınım..

8.3 te güzel görünüo

bılmem resımde kullu gorunuyordu saçın..ıkısını karşılaştırdıgımda bırbırıne yakın renkler oldugunu gordum..eger hoşuna gıttıyse neden olmasın ..yemyesıl olmaz tabı ama gosterdıgın boya kullu sonucta

tamam canım teşekkür ederim...en son gölge attırmıştım kuaför çok çirkin birşey yapmıştı hem saçım hem yüzüm çok kötü gözüküyordu...o zamandan bu yana boyatmaya korkuyorum işte...sayende biraz daha cesaretlendim..en kısa zamanda boyatacağım inşallah

canım şakamı yapıosun :bbo: ıkınızın saç rengı aynı CADIARZU kestane ıkınızınde ben fark goremedım

canım diziyi izlediysen yeni bölümlerinde saçları daha açık burda pek belli olmayablir benim daha koyu saç rengm

ya aslında buğday tenliyim karar veremiyorum diğer beğendiğim saç rengi sırıtı die vazgeçtim senin önerebileceğin renk varmı ?
3 sene önce açık bakıra boyatmıştım iğrenç olmuştuu

canım dızıyı ızlemıyorum ben koydugun resme gore yorum yaptım gormem lazım rengı o rengı bana bısekılde bul ..gormeden dıyemem bronz kahvemı nasıl bırrenk bıde senın sacın dogal rengımı boyamı suanda*

nette aradım ama bulamadım .saçlarımın uçlarında cok az boya var annemin saçı boyanırken bende biraz sürdürmüştüm onun dışında boya yok başka nası renkler kullanabilirm kahve tonlarında

=))) ama güzel gözüküo gerçekten bu hafta alıp boyuyorum hatta yarın gidip alıcam yoksa bu gidişlee boyuyamadan fikir değiştirip dururum miriana sana güveniyorum çok açık olmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…