- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
canım 8 numara koyu sarı ona gerek yok bence karamel ıstıyorsan eger boyayı kolay alıyorsa castıngde amonyaksız 7.30 var bal köpüğü onada bakabılırsn..sınamekı bılmıyorum denemedım ama mecıt efendı yagı super
merhaba miriana benim saç rengim aşağıdaki gibi eklediğim resimle boyasam sence tutarmı yeşillik olurmu
canım yine ben =)
dün saçlarımın resmini koymustum şimdide melekler korusundaki ipeğin saç rengini düşünüyorum bunu nasıl elde edebilirim yada 1 2 ton açığı olalbr
senın saçında küllü bu ıstedıgınde küllü..neden dorelık düşünmuyorsun bu boyayla yeşil olabılır evet recıtalın 8 nosuna bak bence onla guzel bırrenk olur..
canım şakamı yapıosun :bbo: ıkınızın saç rengı aynı CADIARZU kestane ıkınızınde ben fark goremedım
yoo ben saçmı küllü bi renge boyamadım kahve köpüğü ve dore sarı karışımı küllü değil yani
deneyecğim ama hangisi daha iyiolur...birde yüzüme yakışır değilmi bu renkler..
8.3 te güzel görünüo
canım şakamı yapıosun :bbo: ıkınızın saç rengı aynı CADIARZU kestane ıkınızınde ben fark goremedım
canım dızıyı ızlemıyorum ben koydugun resme gore yorum yaptım gormem lazım rengı o rengı bana bısekılde bul ..gormeden dıyemem bronz kahvemı nasıl bırrenk bıde senın sacın dogal rengımı boyamı suanda*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?