- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
baktım canımda yıne aynı seyı dıyorum dıplerın 1 ton kırılacak karamel tonunda sonra uçlara guzel bır balyaj atılcak sıcak sarı tonlarında ..uçlara yoğun doğal sarılar ıstıyorum dıyeceksın..
şimdı kuaforun kullandıgı markayı bılemıycegım ıcın sıze ne onerebılırım bılmıyorum saçınızda ne renk bılmıyorum ama ıstedıgınız renk açık küllü sarı ..yıne lorealde mevcut..resmını koyayım ama kuaforler majıral serısını kullanır genelde..
Canım kusura bakmazsan sana bir soru daha sormak istiyorum.Başka bir sitede bir arkadaş koyu kahvenin üstüne Palettenin 7.0 Kumralını boyamış ve koyu karamel olmuş saçları.Hatta resmini koymuş.Sence böyle bir şey mümkün mü?Önceden de boya varmış saçlarında.
evet dedıgın gıbı yapabılırsın canım..bencede guzel olur ama sarısını ıyı seçmelısın..
bak koyu sarı dore dıye bır renk var belkıde tek bunuda boyayabılırsın karamele gerek kalmayabılır...jel boya bu tabı parlaklık için illede loreal derım
kendi saç rengimde bu
bu rengi nasıl elde edebilirm yardım eder misiniz?
Ben platin sarısı istiyorum ,ama bi kaç ay önce hint kınası ile boyamıştım hemde siyah
Baya aktı rengi, kahve gibi oldu ,çünki altında kırmızı gibi kızıl vardı ,onun önceside sarıydı :)
baya bi işlem yaptım saçıma
renk renk oldum bi kaç ayda bir
ama yine sarı istiyorum napabilrim?
açıcı canım boyayla olmazkı o renk
canım saçın nekadar akmış kahvede olsa arada kızıllıklar vardır..kuafore gıtmen lazım canım..akıtılması lazım o tum renklerın sonra sanırım açık karamele boyarlar...1 ay sonrada sarı yaptırırsın benım önerım bu ..
merhaba miriana
benim saçlarım çok seyrek ince telli ve hemen yağlanıyor.yani tam felaket bir saç.o yüzdende saçlarıma küstüm diyebilirim..artık bu halimdende sıkıldım değişiklikte istiyorum..buğday tenliyim bende..acaba bana hangi renk güzel olur..bu konularda hiç bilgim yok.
merhaba canım.. 3hafta önce kuafre bir resimle gittim koyu sarı, uçlara doğru açılan bi renk istemistim uzamıs röfle dedi ve boyasız saçımı koyu kumrala boyayıp(ki kendi rengim daha açıktı) tepelerden 5parmak bırakıp çok açık röfle yaptı tabi berbat oldu tepeler kopkoyu kalanı açık. bi hafta sonra 8numaraya boyattım su an hafif akmıs durumda uçlar istediğim renge benziyor ama ben ustlerde açılsın istiyorum hangi renge boyarsam butunluk saglarım sadece koyu yerleri 10numara falan yapsam ne olur koyu renk bi kaç ton açılır mı?bu arada uçlar baya kurudu saçlarım orta telli ve gur yardımcı olursan cooookk sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?