Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

Canım kusura bakmazsan sana bir soru daha sormak istiyorum.Başka bir sitede bir arkadaş koyu kahvenin üstüne Palettenin 7.0 Kumralını boyamış ve koyu karamel olmuş saçları.Hatta resmini koymuş.Sence böyle bir şey mümkün mü?Önceden de boya varmış saçlarında.

anladım canım çok sağol ben yakında gidicem kuaföre inş güzel tutar cok korkuyorum yakısmamasından yaptırddıktan snr burdada paylasırım inş :)

o saçın yapısıyla ılgılı boyayı almasıyla ..yanı zaten cokda ımkansz bır renk deıl koyu kahve ustune kumral boyamış saçıda rahat almış boyayı demekkı..yanı koyu karameldır sanırım..ama gormem lazım bılemıyorum

çok teşekkür ederim canım, boyayınca sonucu yazarım a.s.

Ben platin sarısı istiyorum ,ama bi kaç ay önce hint kınası ile boyamıştım hemde siyah
Baya aktı rengi, kahve gibi oldu ,çünki altında kırmızı gibi kızıl vardı ,onun önceside sarıydı :)
baya bi işlem yaptım saçıma
renk renk oldum bi kaç ayda bir
ama yine sarı istiyorum napabilrim?

kendi saç rengimde bu

bu rengi nasıl elde edebilirm yardım eder misiniz?

açman lazım canım kendın yapap acaksan onerdıgımle yap sonra aralarına kuaforde ince balyajlar attırabılırsın..

canım saçın nekadar akmış kahvede olsa arada kızıllıklar vardır..kuafore gıtmen lazım canım..akıtılması lazım o tum renklerın sonra sanırım açık karamele boyarlar...1 ay sonrada sarı yaptırırsın benım önerım bu ..

hımm ...
teşekkürederim ilgin için ,kuaför baya tutar şimdi ya ohaoldumsmile
ben uzamasını bekliyim bari boshayallersmile

canım bir soru daha bu uygulamada boyalı ve boyanmamıs saçların işlemleri var benim saçlarımın uçlarında boya var hangi uygulamayı denicem

bu dedıgımı yaparsın uçlara en son boya surersın..zaten ıcınden koruyucu serum cıkar..boya oncesı uçlara yedırırsın cıkmazsa 7-24 sur oyle boya hanı kuruysa yıpranıksa

merhaba miriana

benim saçlarım çok seyrek ince telli ve hemen yağlanıyor.yani tam felaket bir saç.o yüzdende saçlarıma küstüm diyebilirim..artık bu halimdende sıkıldım değişiklikte istiyorum..buğday tenliyim bende..acaba bana hangi renk güzel olur..bu konularda hiç bilgim yok.

merhaba canım.. 3hafta önce kuafre bir resimle gittim koyu sarı, uçlara doğru açılan bi renk istemistim uzamıs röfle dedi ve boyasız saçımı koyu kumrala boyayıp(ki kendi rengim daha açıktı) tepelerden 5parmak bırakıp çok açık röfle yaptı tabi berbat oldu tepeler kopkoyu kalanı açık. bi hafta sonra 8numaraya boyattım su an hafif akmıs durumda uçlar istediğim renge benziyor ama ben ustlerde açılsın istiyorum hangi renge boyarsam butunluk saglarım sadece koyu yerleri 10numara falan yapsam ne olur koyu renk bi kaç ton açılır mı?bu arada uçlar baya kurudu saçlarım orta telli ve gur yardımcı olursan cooookk sevinirim..

canım kullandıgın şampuanla cok ılgısı olabılır..yaglı yıyeceklerden uzak durmaya çalış ve mumkunse hergun yıka..limon özlu şampuanlarla yıka..içinde krem olmasın..saçını elma sirkesi ve lımonla durulayabılırsın haftada 2-3 kere yaglanmayı durdurur..medobiotin tablet dıye bırşey var eczanede doktora gıdıp danışabılırsın ınce tellerı kalınlaştırıyormuş..saçını boyamanda ıyı gelebılır ..saç rengını yazmamışsın nasıl saç onerebılırım kı

canım 8 ve 10 numara dedıgın ne oluyor ? bunu dememişsınkı şuan dıblerın ne renk ve ne tonda açmak ıstıyorsun bunu bana soyle..saç uçların için mecıt efendının karışım yagını onerırım

slm miriana sana bir şey danışmak istiyorum.Lorealin 7.31 ile 8.0 ınıkarıştırsam nasıl bir renk olur şimdi saçım karamel ama çok koyu değil koyu olmayan bir renk istiyorum Buğday tenliyim ama koyu buğday değil.Yardım edersen sevinirim.Bir de şu sinameki kürünüönerir misin saçı gerçekten uzatıyor mu

canım 8 numara koyu sarı ona gerek yok bence karamel ıstıyorsan eger boyayı kolay alıyorsa castıngde amonyaksız 7.30 var bal köpüğü onada bakabılırsn..sınamekı bılmıyorum denemedım ama mecıt efendı yagı super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…