• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

canım kuaforune resımle gıtmen en ıyısı..karamel yapıp uçlarına sarı gölgeler atacaklar yogun..aynen boyle de..

canım sacımın resmini çektim bakabilirsen çok sevinirim çok sağol. Ayrıca çok yararlı bi konu olmus teşekkürler

Eklentiler

• $IMG_2482.jpg
    $IMG_2482.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 71
  • $IMG_2483.jpg
    $IMG_2483.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 84
  • $IMG_2485.jpg
    $IMG_2485.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 68
buda flashlı çekimim

diplerim kendi rengim uçları boyanın akmış kısmı çıtçıtlarımda belli oluyor zaten bu resimde birazdaha koyu kalan kısım

Eklentiler

• $IMG_2486.jpg
    $IMG_2486.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 66
canım sacımın resmini çektim bakabilirsen çok sevinirim çok sağol. Ayrıca çok yararlı bi konu olmus teşekkürler

baktım canımda yıne aynı seyı dıyorum dıplerın 1 ton kırılacak karamel tonunda sonra uçlara guzel bır balyaj atılcak sıcak sarı tonlarında ..uçlara yoğun doğal sarılar ıstıyorum dıyeceksın..

Merhaba, beyaza yakin küllü acik sari röfle hangi ton boyayla daha dogal ama yinede acik ve soguk bir sari yapilabilinir ?

şimdı kuaforun kullandıgı markayı bılemıycegım ıcın sıze ne onerebılırım bılmıyorum saçınızda ne renk bılmıyorum ama ıstedıgınız renk açık küllü sarı ..yıne lorealde mevcut..resmını koyayım ama kuaforler majıral serısını kullanır genelde..

30439_buyuk.jpg

mirianacım bugün
loreal holywood sarı (2 adet)
yine loreal çok çok açık küllü sarı (1 adet aldım)
saçım bal köpüğü ve açık karamel arası bir renk oldu
en son palettenin açık dore sarı ve açık kumralını karıştırarak elde etmiştim bu rengi

şimdi şu anki saçımın üstüne yeni aldğım boyaları karıştırıp yapsam nasıl olur sence
ortaya nasıl bir renk çıkar
açık bal köpüğü olsun ama içinde kızılımsılık olmasın istiyorum
doğrumu almışım boyaları
teşekkür ederim ellerin dert görmesin

Miriana öncelikle merhaba çok faydalı bi konu açmışsın teşekkür ederim.sana bi sorum olacak.
Benim saçlarım uzun zamandır kızıldı palette 6.85 ile boyuyordum çok güzeldi ama sıkıldığım için şubat ayında 2 kere açıcı kullanılarak saçlarım kahverengiye döndürmeye çalıştı kuaför ama yapamadı ne yazık ki. 1-2 hafta içersinde o kahverengilik gitti yine kızıl kızıl çıktı saçlarım çok üzüldüm o kadar işlem uyguladıkları halde yine de kızıllıkların çıkmasına. Sonra 9 nisanda saçlarımı palette koyu kahve 3.0 a boyadım ve siyah oldu resmen ama en azından kızıllıklar gitti. Kendi doğal rengimse kumral. Yeniden bu tonlara dönmek istiyorum. Doğal,şuandaki ve istediğim saç renklerimi ekliyorum. Ayrıca saçımın yapısı da güzel yani onca işleme dayandı baya sağlıklı bi yıpranma yok. Şuanda eklediğim resimdeki hale dönmem için ne yapmam lazım bilgilendirirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• $doğal rengim.jpg
    $doğal rengim.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 68
  • $şuandaki rengim.jpg
    $şuandaki rengim.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 66
  • $istediğim renk.jpg
    $istediğim renk.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 84
mirianacım bugün
loreal holywood sarı (2 adet)
yine loreal çok çok açık küllü sarı (1 adet aldım)
saçım bal köpüğü ve açık karamel arası bir renk oldu
en son palettenin açık dore sarı ve açık kumralını karıştırarak elde etmiştim bu rengi

şimdi şu anki saçımın üstüne yeni aldğım boyaları karıştırıp yapsam nasıl olur sence
ortaya nasıl bir renk çıkar
açık bal köpüğü olsun ama içinde kızılımsılık olmasın istiyorum
doğrumu almışım boyaları
teşekkür ederim ellerin dert görmesin

holywood sarıda dorelık vardır yanı kızıl sarılık hafıften ama küllü sarıyla ıkısı dengeleyebılır...şuan saçın bal köpüğü rengı ise bıraz açık ve ıddıalı bır renk olabılır..bıde aldıgın ıkı boya aynı marka ama farklı seri..dengelı ve eldıvenle yedırerek boya..umarım guzel bı renk olur..

Miriana öncelikle merhaba çok faydalı bi konu açmışsın teşekkür ederim.sana bi sorum olacak.
Benim saçlarım uzun zamandır kızıldı palette 6.85 ile boyuyordum çok güzeldi ama sıkıldığım için şubat ayında 2 kere açıcı kullanılarak saçlarım kahverengiye döndürmeye çalıştı kuaför ama yapamadı ne yazık ki. 1-2 hafta içersinde o kahverengilik gitti yine kızıl kızıl çıktı saçlarım çok üzüldüm o kadar işlem uyguladıkları halde yine de kızıllıkların çıkmasına. Sonra 9 nisanda saçlarımı palette koyu kahve 3.0 a boyadım ve siyah oldu resmen ama en azından kızıllıklar gitti. Kendi doğal rengimse kumral. Yeniden bu tonlara dönmek istiyorum. Doğal,şuandaki ve istediğim saç renklerimi ekliyorum. Ayrıca saçımın yapısı da güzel yani onca işleme dayandı baya sağlıklı bi yıpranma yok. Şuanda eklediğim resimdeki hale dönmem için ne yapmam lazım bilgilendirirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

e açık renk ıstıyordunda neden koyu kahveye boyadın bıldıgın sıyah o..ıyıce cıkılmaza gırmişsın..keşke baska ve prof. bıyere gtseydın kızılı mutlaka acarlardı...gerekırse 4 gun arayla ıkı kez acarlardı şimdı sacına ıkı kez işlem yapılabılır ..hem kızıl hem koyu khve açılması yanı sılınmesı lazım..ıyı bıryer bul bence

merhaba,
daha önce hiç boya sürmedim saçıma
ama artık denemek istiyorum =)
saç rengim koyu kestane siyah gibi
ten rengim ne beyaz ne buğday ikisinin arası, mevsimine göre değişiyo =)
göz rengim kahve, kaşım saçımla aynı renk ama seyrek.
ben fındık kabuğu istiyorum, ne yapmalıyım?
saçımı açtırmam gerekir mi? azcık saçım var kaybetmek istemiyorum oryalle =)
saçlarımın dipleri yağlı ama uçları kuru, bir de ince telli o yüzden çabuk yıpranır.
bana yardım eder misin? teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
merhaba,
daha önce hiç boya sürmedim saçıma
ama artık denemek istiyorum =)
saç rengim koyu kestane siyah gibi
ten rengim ne beyaz ne buğday ikisinin arası, mevsimine göre değişiyo =)
göz rengim kahve, kaşım saçımla aynı renk ama seyrek.
ben fındık kabuğu istiyorum, ne yapmalıyım?
saçımı açtırmam gerekir mi? azcık saçım var kaybetmek istemiyorum oryalle =)
saçlarımın dipleri yağlı ama uçları kuru, bir de ince telli o yüzden çabuk yıpranır.
bana yardım eder misin? teşekkürler şimdiden

canım madem ıstıyorsun..aslında açtırman gerek ama kendın yapmak ıstersen dene derım asagıdakı boyayı..saçı dogal olarak 2-3 ton kırıyor..eger begenırsen 1 ay sonra yıne yap..saçın açıldıkdan sonra hoş bı kahve olacaktır ama begenmezsen ustune burdan yıne benım onerecegım boyayı gecersın...saçını 1 gun onceden dıplerını beyaz sabunla yıka..uçlarınada 7-24 lerden sur bıraz..sonra boya saçını..dengelemek açısından eldıvenle yogurarak sur ..ısınma aşırı kaşınma olursa hemen yıka..

saç gurlugu için mecıt efendının karışım yagını al aktardan

recital%20ultra%20gold%20brown6.3.jpg

çok teşekkür ederim cevap için canım opuyorumnanaktan
ilk kez boyatacağım için mi beyaz sabun ve 7/24?
mecitefendi yağını da alayım çok istiyorum gürleşmesini

hayır şimdı dıyelım saçını cuma gunu boyayacaksın perşembe saçının dıplerını beyaz sabunla yıka uclarada banyoda saç kremı uygula boylece saç dengelenecek..cuma gunu de muhtemelen boyanın ıcınden boya oncesı serum cıkar onu uclara surup ustune boya gececeksın ha cıkmazsa 7-24 sur uclarına tamamen dengelı boya alması ıcın bılıosun sabun yaglı sacı kurutur ıyı gelır ama unutma ucları yapma

cnm selam bnm saçlarım böyle şu an..ama ben evde turunculaşmadan sarıya yakın bi renk yapamaz mıyım?kuaförler de istediğim rengi yapamıyorlar ( uçtaki rengi yani...)
kendi saçım koyu kestane,platin kısımlar maalesefl astik gibi dediğimiz türden.çok yağlı bi saçım yok..normal yani..
bir de ben majiblond serisine taktım açıkçası,kuaföre de dedim ben krem açıcı alayım ( daha az yıpratıomş die duydum ) majiblond serisinden alayım bir şey sen boya dedim.benim kullandıım ürünler değil bunlar.o yüzden ne ne kadar kullanılır içine bilemem yanlış bir şey çıkabilir dedi.iyi dedim sen yap.yaptığı renk benim bu fotodakinden daha koyu bir şey oldu çok kötü çok nedir bu kuaförlerden çektiğim bnm :(

bu arada fotodaki hali.en dip kısım kendi rengim.turuncumsu olanlar benim açık sarı ile boyama çabalarımdan kalma işlemler.diğerleri de platin.

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
slm. çok faydalı bi tobik olmuş gercektende teşekkürler vakit harcadığın için.
Benimde sorum ben bir kaç kez kendim birkaçkezde kuaföre boyatmama rağman saçımın önündeki 10 - 15 tel beyz kesinlikle kapanmıyor.bembeyaz kalıyo.son gittiğim kuaför kız öndeki beyazlarınız kristalleşmiş kapanmıyor dedi.Bu doğrumu gercekten böyle birşey varmı yoksa beceriksizliklerinimi örtbas etmeye çalışıyolar.
Eğer öyleyse siz bunun bi çözüm yolunu biliyomusunuz?

cnm selam bnm saçlarım böyle şu an..ama ben evde turunculaşmadan sarıya yakın bi renk yapamaz mıyım?kuaförler de istediğim rengi yapamıyorlar ( uçtaki rengi yani...)

Uploaded with ImageShack.us

yaparsn canım saç ucun zaten guzel sadece dıplere uygulamak uzere bır boya verıyım yap ..uclara sakın surme..ılk seferde dengelenmezse 2 hafta sonra bırdaha yap turunculaştırmadan açıyor..ben bır bunu bırde palettenın rofle setını kullanmıştım toz şeklındeydı tabı rofle setını boya gıbı tum surdum..cabuk açtı ama rısklı cok hızlı açıo sen bence bunu yapda olmazsa burdayım gene

loreal_excellence_01.jpg

slm. çok faydalı bi tobik olmuş gercektende teşekkürler vakit harcadığın için.
Benimde sorum ben bir kaç kez kendim birkaçkezde kuaföre boyatmama rağman saçımın önündeki 10 - 15 tel beyz kesinlikle kapanmıyor.bembeyaz kalıyo.son gittiğim kuaför kız öndeki beyazlarınız kristalleşmiş kapanmıyor dedi.Bu doğrumu gercekten böyle birşey varmı yoksa beceriksizliklerinimi örtbas etmeye çalışıyolar.
Eğer öyleyse siz bunun bi çözüm yolunu biliyomusunuz?

sallamışlar tabıkıde kendı saç rengını ve boyamak ıstedıgın rengı ogreneyım sacının suankı rengınıde..bırde kendın boyayabılırmısın yoksa kuaforune demen gerekenımı soylıyım

şu an 3 tane boyayı karıştırıp bi renk elde etti kuaförüm tam olarak emin değilim bende renkden ama bakır kızılına yakın bi tonda(bi ara fotğ. eklerim su an makınada problem var)ben yine aynı tonu yada bal köpüğünü düşünüyorum ama yakışırmı yada bu boyanın üzerine nasıl olur tam emin değilim.bu konuda bana fikir verebilirsin.

Aslında evde kendim boyamak istiyorum ama sen hem bunun için yapmam gerekeni hemde eğer kuaföre gidersem ne söylemem gerektiğini bana yazarsan cok yormuş olurmuyum seni

canım bal köpüğü için silme işlemı gerekebılır o zor..yanı sen yapamazsın..hafıf bı sılme işlemı sonra bal köpüğü gecılır..sacı tabı gormedım ama dıplere boyanın 1 ton koyusunu dıkkatlıce yedırırse bır problem olcagını sanmıyorum..saçı gormeden yorum yapamam mesela annemın de beyazcı cok ozellıkle dıplerde
saçı koyu karamel ama dıplerıne ben karamelın içine kahve karıştırıyorum..mecburen..

merhaba.ben saçlarımı boyatmak istiyorum ama çok kararsızım.şuan saçımda boya yok.esmerim saç rengim de fazla koyu değil kumral gibi.gölge mi yoksa krepe balyaj mı karar veremedim.ışıltı da olabilir doğal olmalı. bir fikir istiyorum?

miriana cnm teşekkür ederim.bu boya ne kadar açar benim saçımı ne renk olur acaba?
bi de diplerim koyu kestane diğer kısım bal köpüğü gibi ya.onlara ayrı ayrı mı uygulamak lazım?mesela diplere sürüp 15 dak bekletip sonra bal köpüğü gibi olan yerlere mi süriim acaba ? eyvahedigeldismile

cnm bir de şu linkte bir şey gördüm.loreal majiblond serisine rastladım ve çok hoşuma gitti.
%12lik oksidasyon ile kullanılıyormuş.
http://www.pro-sprzet.pl/foto_towar/maxi/1542_1.jpg
burda 900s çok hoşuma gitti.açma işlemi olmadan uygularsam ne renk olur canım o turuncu kısım ve diplerim?zararlı mı acaba onlar yani.farklı bi oksidasyonla falan uygulasam nasıl olur acaba mafoldumben

http://www.lorealprofessionnel.co.uk/_en/_gb/products/feature/majiblond/cool-blondes.aspx?tc=Navigation^Nav_Products^Nav_whats_new&?tc=Navigation^Nav_Products^Nav_whats_new&&

şu da kendi istelerinde renkler.kaydirigubbakcemile4

Back