Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

çok teşekkür ederim cevap yazdığın için:) buzul kahveyi biliyorum güzel bir renk fakat o kadar koyu istemiyorum.koleston 7/77 de güzel bir renk gibi duruyor fakat dediğin gibi koyu düşebilir,, kolestona hiç güvenemiyorum o konuda:) acaba palette deluxe altın parıltılı toffee tutar mı saçımda,, bir bilgin var mı? o rengi gördüm ve çok beğendim.. tutarsa onu boyamayı düşünüyorum..

kutunun üstündeki rengi tutturma konusunda koleston sıkıntılı hep daha koyusu oluo o yüsden ben boyamıorum onla :):) bi de toffee saçında tutar ama nası olur hiç bilmiorum ama kutudaki resim güzel görünüo

merhaba yardımcı olursanız sevinirim,benim saçımın üst kısmı kestane alt kısım röfle bir sene oldu röfle yaptıralı hamilelik dönemimde boyatamadığım için berbat bi hal aldı şimdi 27 gün oldu doğum yapalı ve saçlarımı platin sarıya boyamak istiyorum fakat bebeğimle kuaföre gidip uzun saatler kalamam evde kendim platin sarıyı elde edebilir miyim sizce ve tecrübesizim hiç kendim evde boyamadım ve turuncu bi renk çıkmasından korkuyorum en kaliteli boya hangisi nasıl istediğim rengi elde edebilirim?
Buarada saçlarım çok uzun değil omuzlarımı az geçiyor?

sevgili miriana öncelikle böyle bir topic açtığın, herkese yardımcı olduğun için çok teşekkürler, benim sorunum da saçlarımın aşırı derecede dolanması, saçlarımı syossun ince telli saçlar için onarıcı bakımı ile yıkayıp aynı ürünün kremi ile kremliyorum üzerine sarı kız sürüp saçlarımı zorla tarayıp kurutuyorum, ama kuruduktan sonra saçıma tarak değmiyo çıtır çıtır kırılıyo o kadar kuru ve ince telli ki, dove, gliss gibi markaları denedim, watsons un ballı maskesini yaptım dove un gece bakım kremini denedim, zeytinyağıi gliserin vesaire,,

ama hep çıtır çıtır kırılıyor kuru saça sarı kızı uyguladığımda da saçlarım kirli gibi yapışık duruyori hangi markayı tavsiye edersin yarımlarını rica ederim :))))

mrhblar ben saçımı dün boyadım loreal 7.3 kumral dore ve 9 sarıyı karıştırdım henüz oturmadı saç rengim ama açık küllü sarıyı da çok merak ediyorum.. beyaz tenli kahve gözlüyüm.. bu tonları kullananlar var mı acaba bana yakışır mı bilemedim :26:

tam da merak ettiğim şey ben de açık küllü sarıyı denemek istiorum ama kimse cvp vermiyo forumlarda okuduğum kadarıyla genelde beyaz tenlilere özellikle pembemsi tenlilere küllü renkler yakışır denilio bi de saçdaki doreliği alıomuş küllü renkler ama deneyen varsa bi söylese bi de fotosunu koysa müthiş olur aslında

ilk defa bugün saçımı palette küllü açık sarıya boyadım diplerim karameldi çok açık bal sarısı gibi oldu küllü olmadı ama sarı olan yerler küllü sarı oldu belki bikaç boyamayla dipler de küllü olur hiç de yeşerme filan olmadı kısaca eski haline göre 2-3 ton açıldı rengi sadece...küllü renk yapmak biraz zamanla olcak bişey o yüzden bi ay sonra filan tekrar boyıcam ama belki başka markaların küllüleri daha başarılıdır

kolestonda buğday sarısı die bir renk wardı ama bn bulamıyorum. o rengn kaldrldıqı sleniyor . o rengi başka hangi markada bulablrm ya da o renkle tamamen aynı olan başka bir renk tavsiyeniz war mı ??? cewap önemli teşekkür edrm şididen

herkese selam... sevgili miriana; benim saçlarımın şuan kendi doğal rengi siyah, gür ve kalın telli dalgalı, saç derisi yağlı sac telleri de kuru elektriklenmiş gibi diken diken oluyo saçlarımda hiç bir kimyasal yok boya kına hiç bişe doğal renginde...yani anlıcanız saç tipim böle... o dediniz yağlardan kullanamıyorum sac derim yağlı olduğu için.. saçlarımın yatışması için ve yumuşak olması için ne yapmalıyım doğal yöntemlerle...ve saç kesimi olarak hangi modelleri önerirsiniz çok gür ve dalgalı saçlarım

merhaba canım kumral dore nasıl oldu saçında avonun kumral yoğun doresini aldım saçım siyaha yakın koyu değil.Karamel gibi Sen de nasıl durdu.Acaba içine küllü katsal nasıl olur

merhaba,benin saçım koyu kahve.saçımı yıllardır siyaha yakın kızıl renklerle boyadım.en son bu renklerden sılıldım ve saçımı kolestonla açtım.tabi dipler turuncu aşağısı koyu bi bakır renginde oldu.bunu kapamak için küllü kumral boyadım iki kere.tabi ara vererek boyadım yıpranmasın diye.beklemek çok sıkıcıydı ama sabrettim.şimdi renki pek fena değil.koyu karamel gibi oldu.ama benim asıl istediğim açık küllü kumraldı.saçımı kimyasallarla açmadan açık küllü kumral yapabilirmiyim.lütfen yardım(

ne yapabilirim lütfen yardım edin

merhaba benim saçımda röfle vardı ve artık tek renge dönmek istiyorum bir ay önce boyattım saçlarımı karamel tonunda ama şimdi açılınca sanki turuncu kızılımsı renk var gibi ayrıca sarıda ben şimdi çok sarı değil ama açıkkumralla sarı arsaında bir renk istiyorum ne yapmam lazım resimleri ekleyebildinmi bilmiyorum

evet bence yakındır. boya kullanacaksanız palette kullanın. ben çok memnunum

merhaba benim saçım koyu kako saçımın koyu kumral yada açık kestane tonlarına dönmesi için tavsiyeleriniz neler saçımı kendim boyasam olurmu şimdiden teşekkürler

merhaba benim saçım koyu kako saçımın koyu kumral yada açık kestane tonlarına dönmesi için tavsiyeleriniz neler saçımı kendim boyasam olurmu şimdiden teşekkürler

kendi doğal saçınsa direkt açık kestane yada koyu kumral boyayla boyarsın ama boyaysa biraz daha açık bi boyayla boyaman lazım yada içinde açıcı olan...paletteyi öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…