- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
- #1.101
loreal excellence creme 5.15 buzul kahve var, palettenin on dk.lık boyalarından 510 küllü kahve var, kolestonun da 7/77 ışıltılı kahvesi var ama kolestonunki göründüğünden biraz daha koyu olabilir...saçında zaten bakırlık olduğu için ben küllü yada buzlu kahvelerden boyayabilirsin çünkü aktıkça alttaki bakır yansımalar az da olsa çıkar o yüzden bikaç boyamada renk oturur diye düşünüorum yada iyi bi kuaförde boyatabilirsin garanti olsun
çok teşekkür ederim cevap yazdığın için:) buzul kahveyi biliyorum güzel bir renk fakat o kadar koyu istemiyorum.koleston 7/77 de güzel bir renk gibi duruyor fakat dediğin gibi koyu düşebilir,, kolestona hiç güvenemiyorum o konuda:) acaba palette deluxe altın parıltılı toffee tutar mı saçımda,, bir bilgin var mı? o rengi gördüm ve çok beğendim.. tutarsa onu boyamayı düşünüyorum..
mrhblar ben saçımı dün boyadım loreal 7.3 kumral dore ve 9 sarıyı karıştırdım henüz oturmadı saç rengim ama açık küllü sarıyı da çok merak ediyorum.. beyaz tenli kahve gözlüyüm.. bu tonları kullananlar var mı acaba bana yakışır mı bilemedim :26:
mrhblar ben saçımı dün boyadım loreal 7.3 kumral dore ve 9 sarıyı karıştırdım henüz oturmadı saç rengim ama açık küllü sarıyı da çok merak ediyorum.. beyaz tenli kahve gözlüyüm.. bu tonları kullananlar var mı acaba bana yakışır mı bilemedim :26:
herkese selam... sevgili miriana; benim saçlarımın şuan kendi doğal rengi siyah, gür ve kalın telli dalgalı, saç derisi yağlı sac telleri de kuru elektriklenmiş gibi diken diken oluyo saçlarımda hiç bir kimyasal yok boya kına hiç bişe doğal renginde...yani anlıcanız saç tipim böle... o dediniz yağlardan kullanamıyorum sac derim yağlı olduğu için.. saçlarımın yatışması için ve yumuşak olması için ne yapmalıyım doğal yöntemlerle...ve saç kesimi olarak hangi modelleri önerirsiniz çok gür ve dalgalı saçlarım
merhaba ben de size birşey danışmak istiyorum, kendim evde kolestonun 9/5 no oluo sanırım mineral renk koleksiyonundan kumtaşı kızılı rengini kullanıyordum..bu rengin kızılla alakası yok hiç tabii ama ben çok seviyorum bu boyayı..ne yazık ki koleston artık bu rengi üretmiyormuş aynı rengi hangi boya ve nosu ile elde edebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim..acaba palette deluxe altın karamel ya da kahve köpüğü bu renge yakın mıdır ?
merhaba benim saçım koyu kako saçımın koyu kumral yada açık kestane tonlarına dönmesi için tavsiyeleriniz neler saçımı kendim boyasam olurmu şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?