- 27 Ocak 2010
- 909
- 49
- 318
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
- #1.021
Merhaba dün saçıma röfle yaptırdım boyattıktan sonra çok hoşuma gitti ama eve geldim arkasıyla önümdeki saçın ton farkı olduğunu farkettim
öndeki saçım daha sarı ve şerit şerit duruyo. bu zamanla geçer mi yada cilayla renkler birbirine karışır şeritlik yok olur mu gerçi kuaför bida cila yapamicanı söyledi bugün sağolsun ama
böyle psikolojim çok bozuk
biri fikir verse
Merhaba benim saçım açık latın sarısı tonlarında şuan ve biraz bakırlıkta var. Ben açık çikolata kahvesi ya da küllü sraı tonlarında yapmak istiyorum. Kararsız kaldım açıkcası çikolata kahvesinin daha çık renkte tutması için küllü açık kumralla karıştırsam olurmu? ya da direk açık küllü kumral ve karamel tonlarını karıştırsam nasıl bir ton çıkar ortaya? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :26:
cnm benim saç rengim açık küllü kumral, alıx avıenin açık karamelini kullandım bi kaç kez,şöyle güzel hafif turunculu karamel kahve bir saç rengi istiyorum kızıllık olmayann nasıl nasılll olur acaba kuaförler parayla rezillik oldu ...
Kızlar merhaba,lorealde makyajın yanı sıra saç boya ve bakım uzmanı olarak ta çalıştım,kendı saçlarımda sorunlu olduğu için ayrı bı kişisel merak ve bilgim var.bilgilerımı sızle paylaşmak istedim..lütfen saç renginiz,boyu ,yapısı(yağlı-kuru,kalın telli_ ince telli,seyrek-gür şeklinde) saç özellıklerınızı bıldırıp sorunuzu ayrıntılı sorun...ıstedıgınız saç rengını resım olarak gösterın..yeni imaj için de bilgi alabilirsiniz,bitkisel karışımlar içinde...
görüşmek üzere..boshayallersmile
ARKADASLAR lutfen özel mesaj yolu ıle soru sormayın..saç topıgını burdan herkes faydalansın dıye açtım burdan konu altına yazın ozelden cok sayıda mesaj alıyorum ordan cvb veremıyorum bılgınıze..
mrb ben beyaz tenliyim.saçlarım çok gür ve kalın telli.yanaklarım pembe.bir değişiklik olsun dedim röfle yaptırdım hem röfleye alışamadım hem saclarım yandı.uzuttığım saclarda gitti.alyardır depresyondayım.töbe etmiştim ama birde size sorayım istedim.sarı saç resimlerde çok hoş duruyor.başarabilirsem resim yüklicem.sarı saçlı resmi ben bilgisayarın karşısında çektim.aslında o renk çokç hoş ama benim röflem daha sarıydı.resimdeki rengi nasıl elde edebilirim.en önemlisi sizce bana ne yakışır.ya da en iyisi kendi rengimmi?şimdiden teşekkürler
Bende sizden fikir almak istiyorum bu konuda uzmnalaşmışsınız anladığım kadarı ile yardımcı oluyorsunuz ne güzel..Sac rengim su an koyu kızıl ama ben acık bir ton istiyorum mesela fındık kabuğunun acık tonunu kendim boyayacağim hangi markayı öneriyorsunuz vede kac numarayı bir seferde sac tonum acılırmı yoksa bir kac işlemdemi merak ediyorum cvp verirseniz cok sevinirim teşekkür şimidien..
merhaba miriama
benim saçlarım ince telli ve şu an kahve rengi boyalı ve kızıllıklar var. buğday tenliyim.
kahve karamel gibi bi renk istiyorum fakat kızıllık istemiyorum. rojda demirerin saç rengi gibi olabilir
ne önerirsin? şimdiden teşekkürler...
Bende cevap alırım die düşünmüştüm ama, artık umudum yok =)))
saçlarımı rek açıcıyla kendim açtım saçımın önü civciv sarısı uçları koyu ortaları bal rengi oldu iğrenç oldu ama kırılma yıpranma yok..sonrasında koleston9/5 kullandım ve saçımım alt kısımlarının bi kısmı siyah kahverengi üst kısımları bal köpüğü çok kötü durmuyo ama nasıl kurtulabilirim ewde kendimin yapıcağı bişey önerirseniz sewinirim ..madden uygun değilim kuaföre..yine balrengi gibi istiyorum heryerini siyah çok az var kahverengide ...lütfen yardımmmmmmmm:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?