Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

slm benimde yardımına ihtiyacım var saçımda altın karamel vardı üstüne röfle yapıtırmıstım renk gerçekten çok güzeldi ama diplerim çıkınca kötü duruyor daha doğal bişeyler olsn diye büyük bi hata yapıp küllü kumrala boyadm bu aksam ve simdi röflelerim yeşil karamellerm hala karamele yakın ne yapmam gerekiyo bilmiyorum yardım edersen çok sevinirim sabah saçımı tekrar boyayacağm

Forumda saç boyasının akmasını hızlandıracak bazı onerıler okudum.Tabıı koyu saclar ıcın daha gecerlıymış ama gerçektende beyaz sabun ilk yıkamamda bıle az da olsa akıttı kumralı.Hafif sarılar cıktı aradan röflelerim.Kumral ustune hareketlı gölgeler oldu röfle gibi durmuyor :) Sanırım krepe balyaj baska bahara kaldı,hoşuma gitti böyle :) Saclarım yıpranıcak dıye korkuyorum bıde dedıgın gıbı dınlendırmek en ıyısı canm çok sagol :)) Ama tabi boya hastalık oldu bende yarın bigün aklıma eser ne yaparım bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

Merhabalar benim doğal saçrengim koyu kumraldı şimdi siyaha boyadım ve hiç hoşuma gitmedi,şimdi hadisenin gibi olsun istiyorum ama siyahtan nasıl dönecek bilmiyorum.saçlarımda gür.

bende karamel üstüne sarı röfle yaptırdım ama karamele boyadıktan 7 ay sonra röfle attırdım yani diplerinden daha koyu uçlarına doğru açılan bi sarı renk oldu fakat kendi saçım koyu kahverengi diplerden çıktıkça çok kötü bi görüntü oluştu diplerime ne renk uygulamalıyım bunun için kuaförede gitmek istemiyorum önerilerinize ihtiyacım var

miri'cim en son begendiğim saç rengi.. hangi renk tam olarak bu? bide sunu sorucam lorealin recital mi yoksa excellence mi daha kalıcı bi boya ve hangisinde üzerindeki renge yakın bi renk olur?? simdiden tsk cnm

Eklentiler

• $miranda-kerr-hair-color.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 46
merhabaa, benm saçlarım ince telli, boya yok, belime kadar. duştan çıktığımda taramak çok zor saç kremi maskesi kullansamda..
tarayıp örüyorum dolaşmasn diye. ertesi gün açık bırakıyorum eve geldiğimde yine dolaşmış oluo hemde tepesi ayrı uçları ayrı:85:
napcm ben ya ne kullanmalıyım? mavi su almıştım hiç işe yaramadı

oncelikle herkese merhaba soyle basliyim bir birbucuk seneye yakindir saclarimi patlican moruna boyuyorum. cok fazla akiyor birde artik cok skildim su an saclarim akmis durumda iki aydir boyamiyorum. esmerim ve cikolata kahveye boyamak istiyorum sordugumda insanlara kapatmaz alttaki rengi dediler sizin onerilerinizi merak ediyorum yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim

slm miriana saçım şuan karamel bal köpüğü arası bi renk .
Ama kendi saçım koyu kahverengi hatta siyaha yakın her ay kfre gıdıp boyatmaktan cok sıkıldım
napabilirim sence bu rengi diplerde de tuturmak için ????
kfrde boya numarası vermıyor sadece ıkı boyayı karıstırıp yaptıgını bılıyorum yardımcı olursan cok sevınırım

saç rengim siyaha yakın çok koyu kestane, doğal.
arkadan sırtıma geliyor, önden de biraz daha kısa.
yapısıysa kuru ve oldukça yıpranmış, ısıdan yani düzleştiriciden dolayı.
kalın telli, normal gürlükte bir saçım var.

sorunum yıpranmış ve gün geçtikçe daha da yıpranan saçlarım. düzleştiriciyi bırakamıyorum çünkü aksi halde elektrikleniyor ve şekilsiz oluyor. hem yıpranan saçlarımı onarıp düzleştiriciye karşı koruyacak hem de elektriğini alacak ve yumuşatacak bir ürüne ihtiyacım var.

ayrıca altın tonunda orta koyulukta bir ten rengim var bu renk bana gider mi bilmek istiyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum =)
530 SICAK ÇİKOLATA - Casting Creme Gloss diye arayın çıkacaktır, link veremiyorum da.

Son düzenleme:
selam canımm:13: saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum sence bakır tonları kulanışlı bir renkmi

peki açık kumral boyasam? nasıl olur sence? üstte resmim var.lütfen yardımcı ol.en son saçımı 2 ay önce koyu kestane boyamıstım ama bayagı aktı.açık kumral denesem yuzume yakısırmı

yakışır neden yakışmasın karamel de yapabılırsın canımmm
sarı yakışır canım ama kendın yapman zor olur..ya paletın yada lorealın cok acık dogal sarılarına bakıcaksın bır ıkı aşamada açar yada kuaforde açılacak baska caresı yok...

canım suan ne ıstedıgın onemlı sacını uzatıp bal kopugu yapacaksan yaptr kuaforun detaylı anlatır ben bıse dıyememkı sac cınsını kalıtesını gormem lazım yıpranır yıpranmaz dıyebılmem ııcn..yakışır sanırım

canım peyker yani nur aysanın saçını çok beğenirdim ben. bu saçı elde etmek için ne yapmam lazım. ben saçımı 3 tür kumrala boyuyorum koyu kumral gibi şu anki hali.
uclara bal sarısı balyaj atılmıs canım kuafor yapacak ucları paketlıcek basıt bı işlem ama dogal gorunmesı kuaforun kalıtesıne baglı..

şu saç rengini hangi marka ve no boyalarla elde edebilirim ?
bu rengin adı nedir acaba ?

,
benım sacım suan boyle..ama ben once kuaforumun elde ettıgı bu rengı bozmusdum sonra tekrar bu hale getırdım..dore sarı ve karamel tonlarını karıştırıyorum ben onemlı olan senın sac tonun nedır? neyden doneceksın..
bakır karamel dıyede gecer zor renktır..

koyu kumrala boyayın lorealın madem kızıllık ıstemıyorsunuz o dogal olacaktır...dokulmeyede zeytın yagı maskesı kullanın

eger kızılımsı kahve ıstıyorsan loreal buzul kahve derım koyudur ama guzeldır...her markanın kahvesı vs farklıdır blemem gormeden

kızlar şu linke görüşlerinizi yazarmısınız Mirianacım özellikle de sen kaydirigubbakcemile2http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...enk-saclarimizi-hemen-koyu-renge-boyariz.html
bakıcam...
kuafore bal sarısı balyaj dersen ıstedıgın rengı tutturursa guzel olur uclara balyaj guneste acılmıs gbı...

canım kuafore neden gtmıyorsun prof bır kuafor sana uygun boyayı karışımlarla bulacaktır..ne desem yalan olur burda

ya kuafore gdecek sıldıreceksın rengı yada koyu bır tona boyucaksın canım...
Merhabalar benim doğal saçrengim koyu kumraldı şimdi siyaha boyadım ve hiç hoşuma gitmedi,şimdi hadisenin gibi olsun istiyorum ama siyahtan nasıl dönecek bilmiyorum.saçlarımda gür.
sıyahtan zor donersın beyaz sabunla yıka aksın ıyıce ...kuafore gt aşama aşama açsınlar sacını bırden açmasınlar..bıkac ay surebılır..sonra ıstedgn tona boyat bakımıda ıhmal etme cnm
koyu sarı gecıp kırabılırsın rengını canım ...koyu sarııle boya dıplerını

miri'cim en son begendiğim saç rengi.. hangi renk tam olarak bu? bide sunu sorucam lorealin recital mi yoksa excellence mi daha kalıcı bi boya ve hangisinde üzerindeki renge yakın bi renk olur?? simdiden tsk cnm

exelence kalıcıdır ..recıtal jel boyadır..ufak deişimler içindır..bu kızın sacı cıkolata karamel ..ama aralara golge atılmıs dogal sarılarla...zor bı renk saç zemını kumrallara rahat tutar
saç serumu al banyo sonrası sur ve tara..kuruda nemlıde ıslakda surebılırsın elıdorun sac serumuna bak derım..kozmetıkcılere sor gosterırler pembe ufak bırsey

kuafore gıdın ve sılme işlemı yapılsın o renk akıcak ustune boyancak yoksa tutsa dahı akacak kotu renk cıkacaktır

benımde o renklerde ben dore sarı yada sarı alıyorum dıplerımı boyuyorum ..sonra tarakla bıraz uclarada yayıyorum...

canım sac serumu kullan fon oncesı ve sonrası elıdorun kınden baslayabılırsın ...pembe bırsey ..korur baya sacını..banyodada sac kremıyle beklet 3 dk falan ole yıka..
zeytın yaglı maskeler yapabılırsın haftada 1 kez yumurta sarısı ıle..

renk guzel begendıysen neden gtmesınkı ama donulmesı zor olabılır kızılımsı kahvedır

canım şu an saç rengim açık bir renk,dipler kendi esmer rengim çıkmış vaziyette..
direk o renklere boyasam tutar sanırım..
hangi marka boyaların hangi noları ile karıştırmalıyım bu tonu elde etmek için ?
saç açıcı kullanmama gerek yok..

banada yardım eli uzatrmısınızzz benim rengim buydu http://img573.imageshack.us/img573/918/img0913c.jpg sonra ben platin istiyorum diye kendim açtım we böyle oldu http://img213.imageshack.us/img213/6010/tatil008.jpg

http://img109.imageshack.us/img109/4857/tatil009.jpg
ben bu gördüğünüz gibi uçlarındaki platinden istiyorum sizce yakışırmı yakışırsa nasııl elde edeceğim yardmcı olursanz sewinirimm ayrıca ten rengimde böyle garip birşey :)) http://img251.imageshack.us/img251/7149/img1022d.jp

benımde ole kız bana lorealın açık tonları bazı donemler işlemıyor palette sarı aldım ben bugun dıbıme onu surcem bakır karamel gbı sacım .acık koyu sarı gbı yanı..
merak etme koyu sacı o dedıgım acık boyalar ole platın yapmıyo 3-4 ton kırıyor ondan dedım açık bı renk al dıye...yanı sacını gormeden ne dıyımkı bence lorealın sarısıyla boya dıblerını sarı dıye gecıyor exelance serisi
[

selam canımm:13: saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum sence bakır tonları kulanışlı bir renkmi
bakır kısye gore deişir cnm bnmde bakır karamel her seferınde aynı tonu tutturmak dıp falan zor..kumralsaan kolayda koyuysa saç zor..suankı sacında onemlı ne renk ne yapıda

resımler cok zor Acıldı pcm kıtlendı gızzz
turuncu sarı olmus hepsıne net bakamadım ama anladım platın ıcın bence kuafore gt duzgun byere yakmadan açsınlar yok ılla ben yapcem dıosan paletın açıcıcları var onlardan alcaksın ...ten rengım garıp bse dıo ya koptummm

sence bana ne renk yakışır platin yakışırmı??ya cnm kuaföre gidip açtırmaktan bitti saçlarım ben bu turunculuklardan nasıl kurtulabilirim ben zaten bunu açtım açıcıyla oriel gibi birşeyle açtm üstüne boya wurmadım..ten rengimde bazen beyaz bazen buğday bazen pembe sarı değişik işte

Delı sey sen bılcen platın yakısrmı dıyeee .ıddıalı renktır makyaj ıster e turuncu olcagına platın olsun yaniii.negzel sacınız yanmıo ben bıkere yaptrdm yandı..kupkuru sacımm

açıcın ıyı deılmiş demekkı cnm neyle açtınkı nerden aldın? volume yı mı ayarlayamadın..valla paletın rofle setlerı platın yapıo dıkkatlı kullan derım bılıom boya olmadıgınıı

bayan sarı beniz

ooff saç yüzünde hayatım karardıı..sen birde bana sor yanıp yanmadığını belimdeki saçlarım küt oldu sayemde ya çok kararsızımm yardım et sence ne renk yapmalıyım yüzüme ne renk gider birden koyu yapmakta istemiyorum birde hani boyadıktan sonra sarıya dönmek istersem zorlanmak istemiyorum ben ne istiyorum bilmiyorum :'( bana yakışacak bir renk olsun aslnda kmsedede kolay kolay olmasın ben taşıyabileyim istiyorum anlatabildim mi derdimi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…