- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
canım bence bir süre bekle saçın dinlensin. platin sarı biraz yıpratıcı oluyor ama hoş olabilir neden olmasın. saçında açık kumral olduğu için sırıtmayacağını düşünüyorum gerçi şuan saçın kuaförün yaptığı kumral. saçının çok yıpranmaması için biraz daha koyu sarıda seçebilirsin.
peki açık kumral boyasam? nasıl olur sence? üstte resmim var.lütfen yardımcı ol.en son saçımı 2 ay önce koyu kestane boyamıstım ama bayagı aktı.açık kumral denesem yuzume yakısırmı
sarı yakışır canım ama kendın yapman zor olur..ya paletın yada lorealın cok acık dogal sarılarına bakıcaksın bır ıkı aşamada açar yada kuaforde açılacak baska caresı yok...slm... miriana canım benim kendi saçımın rengi koyu kumral birkaç işlemden sonra en son olarak 45 gün önce koleston açık küllü sarıya boyamıştım saçımın rengi şuan açık kumral gibi(biraz karışık açıkladım kusura bakma canım)ben açık sarı istiyorum tabiki civciv sarısı gibi deil doğal sarı ne renge boyama mı önerirsin?bilgi verirsen sevinirim....buarada beyaz tenliyim kaşım kirpiğim gayet açık sarı nerdeyse kendi rengi buarada gözlerimde ela...şimdiden teşekkür ederim
miriana cım burdan soruyorum :) tenim açık buğday kaşlar gözler kahve saçlarımı bakımlı bir şekilde uzatmak istiyorum uzattığımdada şu balköpüğümü fındıkkabuğumu ondan boyatmak istiyorum sence saçım şuan bayağı kısa sarı röfleden boyatsam saçlarım tekrar yıpranırmı hiç boyatmadan saçları uzatıp şu adını bilemedgm rengemi boyatsam ayrıca rengin adınıda söylersen sevinirim ha birde :) bi saç ürünü reklamı var hc oradaki kızın saçları ile benm begendgm saçlar aynımı ikisinden birini kuaföre göstericem hangisini yaptırsam yüzüm soluk durmaz ay sorudan yoruldum teşekkürler..
uclara bal sarısı balyaj atılmıs canım kuafor yapacak ucları paketlıcek basıt bı işlem ama dogal gorunmesı kuaforun kalıtesıne baglı..
canım peyker yani nur aysanın saçını çok beğenirdim ben. bu saçı elde etmek için ne yapmam lazım. ben saçımı 3 tür kumrala boyuyorum koyu kumral gibi şu anki hali.
benım sacım suan boyle..ama ben once kuaforumun elde ettıgı bu rengı bozmusdum sonra tekrar bu hale getırdım..dore sarı ve karamel tonlarını karıştırıyorum ben onemlı olan senın sac tonun nedır? neyden doneceksın..şu saç rengini hangi marka ve no boyalarla elde edebilirim ?
bu rengin adı nedir acaba ?
,
böyle güzel bi paylaşımda bulunduğunuz için teşekkür ederim önceliklea.s.ben beyaz sarı tabir edilen bir ten rengine sahibim.gözlerim çok koyu kahverengi.saçlarımı aylar önce loreal ultra açıcı doğal kahveyle boyadım(koyu kahverengiydi boyalıydı ama baya akmıştı rengi)diplerim kendi rengim olduğu için çok fazla açıldı;uçlarımsa tam istediğim gibi güneşte çok hafif sarı ışıltılı orta koyulukta bir kahverengi oldu.uçlarımı çok beğendiğim için oraya boya sürmedim sadece diplerimi kestane rengiyle boyadım yine loreal.bir kere boyadım şimdi çok açıldı renk hatta hala dipler daha açık uçlara göre.ikinci kez kestane boyamaya cesaret edemedim çünkü annemin saçı ikinci boyayışımızda resmen siyah oldu.ben şimdi 4 lü numaralarla mı yoksa 5 li numaralarla mı boyamalıyım karar veremiyorum bi türlü.içinde çok kızıllık olmayan bi kahverengi önerebilirseniz çok memnun olıcam ya da yakışcanı düşündüğünüz bi renk tavsiye derseniz.foto koyamıyorum maalesef.saçlarımda yıprandı epey dökülüyo doğru rengi bulup hep onla boyayım istiyorum.ayrıntılı anlatmaya çalışırken karışık olmamıştır umarım.şimdiden tşk ederim.
bir de açık kahverengi çok mu açık oluyo onu sormak istiyorum(boya kutularında açık görünüyo bana göre ama bi ton koyusu da çok koyu o yüzden sormak istedim).çok koyu oluyo diyen arkadaşlar hep açık renk saç kullananlar ona alışanlar o yorumları okuyunca da kafa iyice karışıyo ister istemez.görmeden de anlaşılacağa benzemiyor pek yine de uzman olduğunuz için görüşünüzü alıyım dedim:)fazla olmamışımdır umarım:kedi:bir de kızıllık içermesin fazla dedim ama bazı kızıllı kahverengilerde çok hoş duruyo resim eklemeyi bilsem keşke.çikolota kahvesi gibi mesela ama işte benim saçıma göre açık bi renk hazır boyalarda.koyu çikolata kahvesi gibi görünen kahverengileri de beğeniyorum diyim ben size.yeterki tek ve duru bi renk olsun.
bakıcam...kızlar şu linke görüşlerinizi yazarmısınız Mirianacım özellikle de sen kaydirigubbakcemile2http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...enk-saclarimizi-hemen-koyu-renge-boyariz.html
kuafore bal sarısı balyaj dersen ıstedıgın rengı tutturursa guzel olur uclara balyaj guneste acılmıs gbı...Selam herkese.Arkadaslar ben esmer tenliyim.Bundan 7 ay once golge yaptırmak amacıyla kuaföre gittim adam resmen röfle yaptı ve dıplerden baslayarak sık sık sarılar vardı saclarımda.Bazıları begenırken bazıları yakısmadıgını soyledı.Acıkcası bana da dogallıktan uzak gelıyordu.Röfleler iyice aktıktan sonra sadece uclarında sarılar kaldı ve boyle daha cok yakıstı.Daha sonra gecen hafta artık sarıdan sıkıldım ve rofleleri kapatacak sekılde kumrala boyadım saclarımı.Tabıı sarıdan sonra cok koyu geldı alısamadım.Sımdı krepe balyaj yaptırmayı dusunuyorum.Saclarım uzun. ortadan uclara dogru tenıme yakısacak bır sarı renkte krepe balyaj nasıl olur ? Fikirlerinizi almak istiyorum.Özellikle senden Miriana.Online olan kızlar da varsa lutfen cevap beklıyorum
BENİM SAÇLARIM DOĞALDAN TURUNCU, UZUN GÜRDE SAYILIR BEN AÇIK KUMRALA BOYADIM FAKAT TUTMADI GBİ BİŞEY OLDU ŞİMDİ TEKRAR BOYAMAK İSTİYORUM SARI TONLARI OLSUN İSTİYORUM AMA YIPRANMASINDAN VE DAHA AÇIK Bİ TURUNCU OLMASINDAN KORKUYORUM AVATRDAKİ SAÇ RENGİM B ENİM... UZUN OLDUĞUN DAN TUTMADI DİE 2. KEZ BOYADIM GENE DÜZGN BİŞE ÇIKMADI :s HER 2 KEZ BOYADIĞIM SAÇLARA 2 KUTU UYGULADIM ŞİMDİ BEN HANGİ RENGE BOYAYIM KÜLLÜ SARI DİOLAR AMA :s ŞİMDİDEN TEŞKKÜRLER
slm benimde yardımına ihtiyacım var saçımda altın karamel vardı üstüne röfle yapıtırmıstım renk gerçekten çok güzeldi ama diplerim çıkınca kötü duruyor daha doğal bişeyler olsn diye büyük bi hata yapıp küllü kumrala boyadm bu aksam ve simdi röflelerim yeşil karamellerm hala karamele yakın ne yapmam gerekiyo bilmiyorum yardım edersen çok sevinirim sabah saçımı tekrar boyayacağm
sıyahtan zor donersın beyaz sabunla yıka aksın ıyıce ...kuafore gt aşama aşama açsınlar sacını bırden açmasınlar..bıkac ay surebılır..sonra ıstedgn tona boyat bakımıda ıhmal etme cnmMerhabalar benim doğal saçrengim koyu kumraldı şimdi siyaha boyadım ve hiç hoşuma gitmedi,şimdi hadisenin gibi olsun istiyorum ama siyahtan nasıl dönecek bilmiyorum.saçlarımda gür.
koyu sarı gecıp kırabılırsın rengını canım ...koyu sarııle boya dıplerınıbende karamel üstüne sarı röfle yaptırdım ama karamele boyadıktan 7 ay sonra röfle attırdım yani diplerinden daha koyu uçlarına doğru açılan bi sarı renk oldu fakat kendi saçım koyu kahverengi diplerden çıktıkça çok kötü bi görüntü oluştu diplerime ne renk uygulamalıyım bunun için kuaförede gitmek istemiyorum önerilerinize ihtiyacım var
miri'cim en son begendiğim saç rengi.. hangi renk tam olarak bu? bide sunu sorucam lorealin recital mi yoksa excellence mi daha kalıcı bi boya ve hangisinde üzerindeki renge yakın bi renk olur?? simdiden tsk cnm
saç serumu al banyo sonrası sur ve tara..kuruda nemlıde ıslakda surebılırsın elıdorun sac serumuna bak derım..kozmetıkcılere sor gosterırler pembe ufak bırseymerhabaa, benm saçlarım ince telli, boya yok, belime kadar. duştan çıktığımda taramak çok zor saç kremi maskesi kullansamda..
tarayıp örüyorum dolaşmasn diye. ertesi gün açık bırakıyorum eve geldiğimde yine dolaşmış oluo hemde tepesi ayrı uçları ayrı:85:
napcm ben ya ne kullanmalıyım? mavi su almıştım hiç işe yaramadı
oncelikle herkese merhaba soyle basliyim bir birbucuk seneye yakindir saclarimi patlican moruna boyuyorum. cok fazla akiyor birde artik cok skildim su an saclarim akmis durumda iki aydir boyamiyorum. esmerim ve cikolata kahveye boyamak istiyorum sordugumda insanlara kapatmaz alttaki rengi dediler sizin onerilerinizi merak ediyorum yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim
benımde o renklerde ben dore sarı yada sarı alıyorum dıplerımı boyuyorum ..sonra tarakla bıraz uclarada yayıyorum...slm miriana saçım şuan karamel bal köpüğü arası bi renk .
Ama kendi saçım koyu kahverengi hatta siyaha yakın her ay kfre gıdıp boyatmaktan cok sıkıldım
napabilirim sence bu rengi diplerde de tuturmak için ????
kfrde boya numarası vermıyor sadece ıkı boyayı karıstırıp yaptıgını bılıyorum yardımcı olursan cok sevınırım
saç rengim siyaha yakın çok koyu kestane, doğal.
arkadan sırtıma geliyor, önden de biraz daha kısa.
yapısıysa kuru ve oldukça yıpranmış, ısıdan yani düzleştiriciden dolayı.
kalın telli, normal gürlükte bir saçım var.
sorunum yıpranmış ve gün geçtikçe daha da yıpranan saçlarım. düzleştiriciyi bırakamıyorum çünkü aksi halde elektrikleniyor ve şekilsiz oluyor. hem yıpranan saçlarımı onarıp düzleştiriciye karşı koruyacak hem de elektriğini alacak ve yumuşatacak bir ürüne ihtiyacım var.
ayrıca altın tonunda orta koyulukta bir ten rengim var bu renk bana gider mi bilmek istiyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum =)
530 SICAK ÇİKOLATA - Casting Creme Gloss diye arayın çıkacaktır, link veremiyorum da.
benım sacım suan boyle..ama ben once kuaforumun elde ettıgı bu rengı bozmusdum sonra tekrar bu hale getırdım..dore sarı ve karamel tonlarını karıştırıyorum ben onemlı olan senın sac tonun nedır? neyden doneceksın..
bakır karamel dıyede gecer zor renktır..
benımde ole kızcanım şu an saç rengim açık bir renk,dipler kendi esmer rengim çıkmış vaziyette..
direk o renklere boyasam tutar sanırım..
hangi marka boyaların hangi noları ile karıştırmalıyım bu tonu elde etmek için ?
saç açıcı kullanmama gerek yok..
bakır kısye gore deişir cnm bnmde bakır karamel her seferınde aynı tonu tutturmak dıp falan zor..kumralsaan kolayda koyuysa saç zor..suankı sacında onemlı ne renk ne yapıdaselam canımm:13: saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum sence bakır tonları kulanışlı bir renkmi
banada yardım eli uzatrmısınızzzbenim rengim buydu http://img573.imageshack.us/img573/918/img0913c.jpg sonra ben platin istiyorum diye kendim açtım we böyle oldu http://img213.imageshack.us/img213/6010/tatil008.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/4857/tatil009.jpg
ben bu gördüğünüz gibi uçlarındaki platinden istiyorum sizce yakışırmı yakışırsa nasııl elde edeceğim yardmcı olursanz sewinirimmayrıca ten rengimde böyle garip birşey :)) http://img251.imageshack.us/img251/7149/img1022d.jp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?