- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
MIRIANA
Merhaba tüm sayfalari okuyamadim ama kücük bi sorum olucak.. saclarim cok kalin telli deil cok ince tellide deil ama gür ve dalgali..bugday tenliyim..röfle falanda kullandim..baya bi zamandir tekrardan sari saca dönmeyi düsünüyorum..kuaföre danistim tam sari istiyorum röfle istemiyorum dedim..kuaförün dedigi su ( önce ince ince ara ara sari atalim dedi biraz uzayinca yine gelirsin yine atariz dedi ozaman tam düz sari olur, hemde fazla kirmamis oluruz sacini bianda) Ama ben güvenemedim birazda uzasin ve dinlensin diye simdi bekliyorum..ama kesinlikle tam bi sari istiyorum ara ara deil..küllü falan deilde canli canli bi sari renk istiyorum...
sizce direk tüm rengemi boyatmaliyim kuaförde yoksa kuaförün dedigi gibi mantiklimi ? Yoksa kendim disardan aldigim acik sari renkleriyle böyle bi sariyi elde edebilirmiyim ? Yapamiyorum riske girmek istemiyorm igrenc bi renk cikarsa ortaya diye...
Lütfen cevap verirsen cokkkkk ama cok sevinirimmmmm
selam.şimdiden teşekkürler öncelikle...ten rengim beyaz kaşlar siyah.şu anki saç rengim bronz kahve ancak olası gereken den daha koyu..açık küllü kumral boyamayı düşünüyoru..öncelikle rengi tturabilirmiyim yoksa farklı bir renk mi çıkar açığa..ve de tabi ki bu renk yakışımı bana...
beyaz sabunla bırkac hafta yıka aksın kurutur sac kremı destegı uygula..eger açık tonlara uzunca sure gecmek ıstemıyorsan lorealkestane ıle boya zararı olmazsaçtaki kınayı yeşil kına yani yapınca kızıl olan kınayı çıkarmann yolu var mı ?
saçımı koyu kestane yapsam kınnan üstüne ne olur ?zarar verr mi
şimdiden teşekür edrm
yazdıklarım bosuna gttı cınnet gecırcemmmm:bbo:en onemlı ayrıntıyı unutmussun saç rengını?
suankı boyamı boyaysa nezaman yaptrdın en son...
Hakkaten yaaaa pardon.. suan diplerim koyu kahve , gerisi de orta kahve gibi birsey.. acik renk deil yani.. 5 ay önce saclarimin uclarina bakir attirdim hosuma gitmedi kötü oldu hemen üstüne koyu bi renge boyattirdim kuaföre.. koyuydu ama sonradan acildi biraz rengi yaklasik 3 ay öncede acik kahveye boyadim okadar..
kesimide uzayinca bozuldu.. uzatmayida istiyorum aslinda...ama önce boyatip sonra kesim düsünüyorum iste...simdiden tesekkürler..
merhaba:
ben bugday tenli yani koyu tenlıyım..saclarımın gercek rengi koyu kahve....kaşlarım kahve ama seyrek.saclarımı kestane kızıla boyadım..sanki bu sefer cok koyu oldu gibi..saclarım modern kesım..küt gibi..çenemde..perçemim de var..sanki kapkara oldum gibi gelıyor..minyon tipliyim..saclarım cokta degıl az da degıl arası bısey.canlı da degıl..hergün yıkamam gerekıyor canlı olması için..bir de kısa oldugu için hergün yıkamam gerekıyor.ertesı güne hemen sönüyor cansızlasıyor..seklı bozuluyor..
ama benim yüzüm cok solgun duruyor..ben böyle yüzümün rengını canlı gösterecek,havalı bır renk ıstıyorum..esasında bu kadar koyu renklerde istemıyorum fakat beyazlarım oldugu için de sankı baska carem yok gıbı...sizce bana yüzüme tenıme hangi renkler ve nasıl bır model gıder..alnım dar..sizce nasıl bır model gıder bana..renk konusunda da her seferınde kuaföre gıdemem benım evde yapabılecegım bır renk olursa sevınırım..ve ben her seferınde sadece dip boya degıl hepsını boyuyorum sizce yanlıs mı..4 ayda bır boyuyorum..
ben 4 yıl kızıl kullandım hıc akma sorunu olmadı loreal kullandım onun patlıcan morlarında ıkı ayrı serısınde guzel renklerı var recıtal ve exelance serılerne bak akma sorunun oldugundan exelanceden alman lazımmerabaa ben saçlarımı yaklasık 3 senedir siyah kullandım ve 4 ay önce falann patlıcan moruna geciş yaptım çokta memnunumm fakat çok fazlaa akıoo... ve nevacolor la boyuyordumm saca fazla zarar verdigini ii olmadıgını duydumm ve palettenin patlıcan moruyla boyadımm ama mordan daha cok kızıl durdu ve sewmedimm... moruu cok yogun hissedebilecegim bi boya war mııı ?
2. sorummm boyama işlemii sırasında diplerim yanıooo baya bu acıcıı oldugundann mı yoksa gercektenn büyük bi problemmii daha önce siyahh boyarkenn bölee bi durumla karsılasmamıstımm...
mrb ben beyaz tenliyim.saçlarım çok gür ve kalın telli.yanaklarım pembe.bir değişiklik olsun dedim röfle yaptırdım hem röfleye alışamadım hem saclarım yandı.uzuttığım saclarda gitti.alyardır depresyondayım.töbe etmiştim ama birde size sorayım istedim.sarı saç resimlerde çok hoş duruyor.başarabilirsem resim yüklicem.sarı saçlı resmi ben bilgisayarın karşısında çektim.aslında o renk çokç hoş ama benim röflem daha sarıydı.resimdeki rengi nasıl elde edebilirim.en önemlisi sizce bana ne yakışır.ya da en iyisi kendi rengimmi?şimdiden teşekkürler..
miriana canim gecen hafta kuafore gittim saclarim icin hamileyken bir sure gidememistim biliyorsun saclarim koyu kahveye donmustu siyahtan aylarca boyanmayinca cikolata kahve istedim kuafor sacimi acti yiprandi ayrica nasil duzelir bilmemsonra boyadi dipler bir renk altlar bir renk oldu bir daha boya gecti burda mesai saati bitince olay biter bakti saat 6 ya geliyor tamamdir dedi kuruttu sacimi resmen 2 renk kizil cok ama cok sinirlendim bu cikolata kahvemi dedim kizil kahve diyo resmen iki renk kizil bir kac kere yikaidm ustler acik kizil uclar koyu kizil igrenc bir renk oldu bende aldim elime bir koyu cikolata kahve boyadim ama buda cok koyu siyah gibi bir sey oldu ben nasil cikolata kahve rengini tuttururum kendim bilgi verirmisin canim ..
Benim saçlarım röfleli. Yeni röfle yaptırmam lazım ama hem vakit yok hem pahalı geliyor. Beyaz tenliyim ve sarı saçı seviyorum. Evde kendim boyasam nasıl bir renk seçmem gerekir.
selam miriana ben sacıma röfle yaptırmıstım
ama saçlarım çok yıprandı ve kopuyor ve okadar çok dökülüyorki artık korkmaya başladım
kel kalacam dıye :) sana sormak ıstıyorum
ben bu sacları nasıl duzeltebılırım
kestırmemmı gerek ki kestırmek hıc ıstemıyorum :1no2:
yada boya vs vs bana fıkır verırsen sevınırım
sımdıden tşkrlera.s..
slm süpermiş topiğin cnm çook beğendim sana bi sorum olucak karamel +kahve ??? iki rengi karıştırınca nasıl bi renk olur resim koyabilirsen çook sevinirim bide kuaförüm saçlarımı mahvetti sonunda, çok kısaltınca saçlarımı bende değişik olsun bari deyip önler uzun arkalar kısa kestirdim ensemde arka saçlar yani hiç yakışmadı alışamadım o kadar uzunken birden kısalmasına acil uzaması için ne kullanabilirim uçlarda açıldığı için banyo sonrası bildiğin lastik şişip uzuyorlar mahvoldum yaaa...(
wallaaa süprsinn cnmmm yardımmm meleğiii gbisinnn benimdee bi srumm olucakk tatlımm benim saçlrım çok incee telli we uçları müthişş kırık napsam ne etsemmm kırılıooo deliricemmmm zatenn çok azsaçlrım war gürleştrmek ve kırıklardan kurtulmak için bi önerin varmı cnm walla yrdımcııı olursann çok mutlu olucamm şimdidn tşkrler...:çok üzgünüm:
sempatiksalakcinniguzel ama donmesı zordur bılgıne mavımsı sıyah iştemavi siyah nasıl bi renk güzelmii
unutmadım yenı cevablıyorum bak yukarda senınkı vereliniortak]ben soruma cevap alamadim 93. sayfada(( miriana görmedi unuttu heraldesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?