Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

saç uclarınız ıncelmıs vıtamın destegı alın ..saçlarınızı nemlı tarayın yurt dışında sıcak makas yontemı ıle saıc kesıyorlar dolayısı ıle sac kırılmıyor tr de cok az yerde var..
sac uclarınıza 7-24 surmeden taramayın

En iyi ısıya karşı koruyucu ürün hangisi acaba bi bilginiz warmı.?
loreal ın fön oncesı pembe ambalajlı bır kremı var.duzleştırıcı ısaretı var hatta..elıdorun sac serumunuda alabılırsnz..

saç serumu kullanın elıdorunkını alabılırsınız kurulukdan dolaşır..sacınıza uygun sampuan ve krem kullanın vede dogru kesım yaptrıın

ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM MİRİANA opuyorumnanaktan

mrb miriana tekrar ben sarıdan snra saclarımı kumrala boyadım bugun ama saclarım küllü bı renk oldu yaşlı teyze saçı gibi oldu yrn gene boyıycam hangı renge boyamalıyımm koyu olsun ıstyorum artıkk bu arrda saclarıma bısey olur mu

miriana canım fikrine ihtiyacım var.. kahve köpüğü ile karamel karışımında nasıl bir renk çıkar? turunculuk yada kızıllık olur mu çok?fisfisfis

ıkısınınkarısımı oldukca dore bır renk olur sac zemınıne gore deişir gormeden bılemem..ıstersen rıske grme ıstedgn rengı kuafıre yaptr

canım koyu sacı goze aldıysan koyu kumral kestane yada cıkolata kahve renklerınden bırıne boya.nasılsa zamanla akacak.sakın koyu kestane sıyah falan yapma donmesı zor olur

saçlarımı açık kahve yaptım sıyah yakın oldu begendımm bı tek şu yanıklarım kldı yrn gıdıp baktırıcam iyi bı kuafore bakalımm şu yanklarda bı gecse artık hep bakım yapıcam duzlestrmıycem hıc ya saol mırıana

ıkısınınkarısımı oldukca dore bır renk olur sac zemınıne gore deişir gormeden bılemem..ıstersen rıske grme ıstedgn rengı kuafıre yaptr

canım teşekkürler ama dün boyadım. zemin rengim platin sarısına yakın açık bi sarıydı.
kahve köpüğü + karamel karıştırdım ama kahve köpüğünü daha fazla koydum,karameli daha az.. ama istediğim renkten daha açık bi renk oldu. sence bi dahaki sefere karameli kahve köpüğünden daha fazla koysam renk nasıl olur, koyulur mu?

merhaba. ben 1 sene önce koleston kumtaşı kızılına boyalı saçlarımı kendi doğal rengine (koyu kahve) döndürmek için kuaförde koyu kahveye boyatmıştım ama siyah olmuştu. bu 1 sene boyunca renk aktı ve saçım da uzadı tabi. 2 gün önce palette kahve köpüğüne boyadım (7.65ti sanırım) ve saçımın uç kısımları koyu, dip kısımları da kutudaki renkten koyu ve turuncu-karamel bir renk oldu. ve rengi de beğenmedim, hiç doğal durmuyor. açık kumral yapmak istiyorum saçlarımı, saçımın hepsini aynı renk yapmam çok mu zor, kuaföre mi gitmem gerekir yoksa başka bir boya var mı tavsiye edebileceğiniz, rengi iyi tutan?

cok tatlı bi renk olmus ben begendim bayanssulusmile

rengı cok tatlı durmus bence bı sure kullan alış..sonra yarım ton daha koyu dersen bırdahakıne karamelle boya cokda bekletme yıka..cok fazla koyulma olmucaktır

sade uc yada sadece dıpde sorununuz olsaydı evde boyayın derdım ama dıblerın turunculugu alınıp uclar boyanacak ayrıca koyu renk ıstesenız kolay ama açık kumral ıcın sac rengını zsılınecek sonra ıstenılen renk gecılecek yanı kuafore ohaoldumsmile
[

merhabalar birsey danısıcam ama size loreal 6,45 akuju kahve ve cıkolata kahve karısımı güzel bir renk olurmu sizce sadece cikolata kahve boyasam cokmu koyu olur kumral sac rengım bide saclarım uzun kendım boyıcam evde nasıl yapabılırım yardımcı olurmusunuz

akaju ve cıkolata cok kızıl yansımalı bırrenk olur sen sadece cıkolata kahveye boya..ama unutma cıkolata kahveden donmek zor olur .eger uzuns ure koyu renk ıstıosan yap..sacın uzunsa sacını bolmelere ayır enseden basla yavas yavas yukarı cık en son tara 15 dk bekle sonra eldıvenle yogur 20 dk daha bekle sonrada yıka cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…