- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
miriana son bir sey daha sorucam sana ben sampuan ve sac kremi yillaridr john friede kullaniyorum her hafta sicak yag kuru ile bakim yapiyorum ayrica arada sicak zeytinyagi suruyorum haftada bir veya iki kere duzlestirici kullaniyorum ama oncelikle mutlaka bakim spreyi sikiyorum ama baktim dun hamilelik hormonlartdanmi sactanmi bilmem kirik var sacalrimda kestirdim iki uc gun gecti aynis acalr yine kirilmis ben uzasin diye gozune bakarken kestirdikcede kisaliyo ne yapmami onerirsin ?
loreal ın fön oncesı pembe ambalajlı bır kremı var.duzleştırıcı ısaretı var hatta..elıdorun sac serumunuda alabılırsnz..En iyi ısıya karşı koruyucu ürün hangisi acaba bi bilginiz warmı.?
merhaba ben de bişey sorucam
umarım bi cevap alabilirim şimdiden teşekkürler canım
sorum şu..saçlarım çok fazla dolaşıo ayrıca tepeme doğru toplanıo hep taramam gerekio :s
bu durumu nasıl aşabilirim ki bilemedim ama sinirim bozuluo
saç olduğundan kısa duruo tepeme toplandığı için
ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM MİRİANA opuyorumnanaktan
miriana canım fikrine ihtiyacım var.. kahve köpüğü ile karamel karışımında nasıl bir renk çıkar? turunculuk yada kızıllık olur mu çok?fisfisfis
mrb miriana tekrar ben sarıdan snra saclarımı kumrala boyadım bugun ama saclarım küllü bı renk oldu yaşlı teyze saçı gibi oldu yrn gene boyıycam hangı renge boyamalıyımm koyu olsun ıstyorum artıkk bu arrda saclarıma bısey olur mu
ıkısınınkarısımı oldukca dore bır renk olur sac zemınıne gore deişir gormeden bılemem..ıstersen rıske grme ıstedgn rengı kuafıre yaptr
canım teşekkürler ama dün boyadım. zemin rengim platin sarısına yakın açık bi sarıydı.
kahve köpüğü + karamel karıştırdım ama kahve köpüğünü daha fazla koydum,karameli daha az.. ama istediğim renkten daha açık bi renk oldu. sence bi dahaki sefere karameli kahve köpüğünden daha fazla koysam renk nasıl olur, koyulur mu?
cok tatlı bi renk olmus ben begendim bayanssulusmile
canım teşekkürler ama dün boyadım. zemin rengim platin sarısına yakın açık bi sarıydı.
kahve köpüğü + karamel karıştırdım ama kahve köpüğünü daha fazla koydum,karameli daha az.. ama istediğim renkten daha açık bi renk oldu. sence bi dahaki sefere karameli kahve köpüğünden daha fazla koysam renk nasıl olur, koyulur mu?
sade uc yada sadece dıpde sorununuz olsaydı evde boyayın derdım ama dıblerın turunculugu alınıp uclar boyanacak ayrıca koyu renk ıstesenız kolay ama açık kumral ıcın sac rengını zsılınecek sonra ıstenılen renk gecılecek yanı kuafore ohaoldumsmilemerhaba. ben 1 sene önce koleston kumtaşı kızılına boyalı saçlarımı kendi doğal rengine (koyu kahve) döndürmek için kuaförde koyu kahveye boyatmıştım ama siyah olmuştu. bu 1 sene boyunca renk aktı ve saçım da uzadı tabi. 2 gün önce palette kahve köpüğüne boyadım (7.65ti sanırım) ve saçımın uç kısımları koyu, dip kısımları da kutudaki renkten koyu ve turuncu-karamel bir renk oldu. ve rengi de beğenmedim, hiç doğal durmuyor. açık kumral yapmak istiyorum saçlarımı, saçımın hepsini aynı renk yapmam çok mu zor, kuaföre mi gitmem gerekir yoksa başka bir boya var mı tavsiye edebileceğiniz, rengi iyi tutan?
rengı cok tatlı durmus bence bı sure kullan alış..sonra yarım ton daha koyu dersen bırdahakıne karamelle boya cokda bekletme yıka..cok fazla koyulma olmucaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?