kızlar bakın ben size uydurma ama çok hoş kokan saç parfümü formülümü söyliyeyim az mikarda çilek esansını sprey başlığı olan boş bir kutuya döküyorum kosusu yok etmeyecek kadarda ılık su ekliyorum üzerine iyice çalkalayıp karıştırıyorum banyodan sonra nemli saça ve vücuduma da sıkıyorum banyodan sonrada diğer günlerde sıkabilirsiniz hem hoş kokuyor hem vücut sıkılaştırma özelliği de varmış gerçi ben sulandırdığım için sıkılaştırma özelliği biraz azalıyordur diye düşünüyorum bu benim uydurma tarifim menekşe yağı da aldım ama kokusundan pek hoşlanmadım onu saç dökülmesine karşı maske olarak kullanacağım
Sac parfumu konusunu yeni gordum, evet ben uzun yillardir parfumuyle birlikte kullaniyorum, Thierry Mugler'in Angel Hair Mist Syprey, 30ml, en son Duty Free'den yanilmiyorsam yaklasik 16$ gibi fiyat odemistim,Angel sevenlere kesinlikle oneririm.
Sac parfumu konusunu yeni gordum, evet ben uzun yillardir parfumuyle birlikte kullaniyorum, Thierry Mugler'in Angel Hair Mist Syprey, 30ml, en son Duty Free'den yanilmiyorsam yaklasik 16$ gibi fiyat odemistim,Angel sevenlere kesinlikle oneririm.
çilek esansı mı ay ne güzeldir onun kokusuopuyorumnanaktan
aktardan mı alabilirz fiyatı nedir ve kaç ml?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?