• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Sac Parfumu

kızlar bakın ben size uydurma ama çok hoş kokan saç parfümü formülümü söyliyeyim az mikarda çilek esansını sprey başlığı olan boş bir kutuya döküyorum kosusu yok etmeyecek kadarda ılık su ekliyorum üzerine iyice çalkalayıp karıştırıyorum banyodan sonra nemli saça ve vücuduma da sıkıyorum banyodan sonrada diğer günlerde sıkabilirsiniz hem hoş kokuyor hem vücut sıkılaştırma özelliği de varmış gerçi ben sulandırdığım için sıkılaştırma özelliği biraz azalıyordur diye düşünüyorum bu benim uydurma tarifim menekşe yağı da aldım ama kokusundan pek hoşlanmadım onu saç dökülmesine karşı maske olarak kullanacağım

cilek yagi mi:bbo:
hic guzel bi kokusu yokki onun.. ben daha ferah hakkatan parfum gibi kokan bir sac spreyi ariyorum.. dogal kokular degil yani.. soyle savurdun mu burnuna temiz ve hos bi koku gelecek..
bi yerde vardi buna benzer bir urun kokusu da guzeldi ama yok yok bulamiyorum nerde..

sutlugayfe mavisu dan mi bahsediyorsun acaba? onun da kokusu hostu sanki,. emin oldugunda paylasir misin burda lutfen fotografi ile beraber..

Sac parfumu konusunu yeni gordum, evet ben uzun yillardir parfumuyle birlikte kullaniyorum, Thierry Mugler'in Angel Hair Mist Syprey, 30ml, en son Duty Free'den yanilmiyorsam yaklasik 16$ gibi fiyat odemistim,Angel sevenlere kesinlikle oneririm.

angel in kokusu fena degildir aslinda duty free lere bi bakmak lazim.. saol cnm..

Sac parfumu konusunu yeni gordum, evet ben uzun yillardir parfumuyle birlikte kullaniyorum, Thierry Mugler'in Angel Hair Mist Syprey, 30ml, en son Duty Free'den yanilmiyorsam yaklasik 16$ gibi fiyat odemistim,Angel sevenlere kesinlikle oneririm.

peki bunu nerden temin edebilirz internetten sipariş verilebiliyormu acaba ? yardımcı olursan sevinirim

asmin ben genelde kullandıgım parfumleri saclarımada sıkarım ama boyle ozel sac için satıldıgını ilk defa duydum

tatlim sac icin hem koruyucu olan hem de cok guzel kokan spreyler var.. lisede iken arkadaslarim kullanirdi ordan hatirliyorum ben de.

yanlış hatırlamıyorsam d&p'de bir ara satılıyordu.. bi araştırmakta fayda var derim..ben normal parfümü birer fıs sıkıyorum saçıma yeterli oluor.. çok bi olumsuzluğunu da görmedim açıkçası..

asminim her kokunun saç parfümü satılıyor mu ki ...angel oldukça ağır bir koku saça sürülmez ki

ackcasi ben parfumumu sacima skmiyorum. tende koktugu gibi kokmuyor sacta daha agir oluyor.
benim demek istedigim hani bu gliss in sivi sac kremi varya onun gibi spreyli sac parfumleri.. onun kokusu hic hos degil mesela.. biz lisede iken arkadaslar buna benzer bisey kullanirlardi ve hakkaten guzel kokardi.
angel in sac parfumunun kokusunun kendisi kadar agir olcagini dusunmuyorum..
aslinda bi ara sey bile dusundum body shoplarda vanilya kokusu satiliyordu.. ondan azicik sac uclarima sursem nasil olur acaba diye. ama emin olamadim acikcasi.. sevgilim de yemek gibi kokarsin:jeyyar: deyince vazgectim :))
ama deneyen varsa nasil duruyor onlarin sacta kokusu merak ediyorum :)

canım aquolina'nın pink sugar diye bi parfümü var ya onun saç parfümü de var güzel şeker kokulu bişey. seversen öyle kokuları alabilirsin. resmini de ekledim.

Eklentiler

• $21kfZreL6QL._SL500_AA250_.jpg
    $21kfZreL6QL._SL500_AA250_.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 245
Son düzenleme:
bi de şey diyolar hani saç tarağınıza bi normal parfümünüzden fıs yapıp tarayın diye...ama miss gibi kokuyo saçların denilmesi kimin hoşuna gitmez :D

aktarlarda satılan o yağlardan saç uçlarına sürmek de benim gibi yağlıya yatkın olan saçlıları mahfeder...anında yağdanlık :D

Saç parfümü değilde, Gliss'in saç spreyi var,sıvı saç kremi..Kokusu çok hoşuma gidiyor benim, buram buram kokmasada hoş bi koku kalıyor saçta..zemuszemus Hem saçı hafifletiyo,kolay taramayı sağlıyo öneririm..Resminide koyuyorum, 3 rengi var sanırım...Benimki turuncu olanı kaydirigubbakcemile5

a.s.:enbuyukkk:

Son düzenleme:
bende başka bir markanın saç parfümünü duymuştum baya ünlü bir markanındı ama hatırlamıyorum yaaa:S bende istiyorum çünkü...

Sevgili Asmin,prensesin.uykusuyum ve liv85, uzun suredir bu topige ugramayi unutmusum,gercekten daha once de yazdigim Angel'in ozel sac icin uretilen bu spray'inden ben cok memnunum,dusundugunuz gibi agir kokmuyor ustelik ,uzun sure sacta kalarak hos bir koku veriyor,ben hic denemedim ama online siparisi de olabilir diye dusunuyorum....a.s.

bu resımdekı urunu nerden edınebılırım cnm? ve sac dıbıne degdıgınde dokuyor mu sacı? kımı urunlerın sac dıbıne degmemesı gerekıomuş cunku degdıgı anda dokuyomuş oyle duymuştum

Back