• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Sac Parfumu

Asmin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
7.771
211
163
kizlar meraba :))
sac parfumu denen birsey var mi?
varsa kullandiginiz onerir misiniz?
marka ve fiyatiyla birlikte yazarsaniz sevinirim..

sac kremleri ve sampuan ile istedigim etkileyicilikte sac kokusuna sahip olamiyorum nedense.. sinir olmaya basladim.. normal parfum saca sklmaz diye biliyorum dogru mudur?

aydinlain beni..hihoyyyt

kizlar meraba :))
sac parfumu denen birsey var mi?
varsa kullandiginiz onerir misiniz?
marka ve fiyatiyla birlikte yazarsaniz sevinirim..

sac kremleri ve sampuan ile istedigim etkileyicilikte sac kokusuna sahip olamiyorum nedense.. sinir olmaya basladim.. normal parfum saca sklmaz diye biliyorum dogru mudur?

aydinlain beni..hihoyyyt

Canım normal parfüm saç için zararlıymış. Ben saç parfümü kullanmadım ama başka bir şey önerebilirim.hihoyyyt
Banyodan sonra eline 1 - 2 damla menekşe yağı al saç uçlarına sür elinle. Hem kırıkları önler hem de bir dahaki yıkamaya kadar güzel kokar saçların.yerimseniben

sagol islandcim...
menekse yagi demek.. acilen edinebilirim ondan ama menekse kokusu ile cok hoslasmiyorum..
baska onerisi olan var mi :))

sagol islandcim...
menekse yagi demek.. acilen edinebilirim ondan ama menekse kokusu ile cok hoslasmiyorum..
baska onerisi olan var mi :))

Menekşe yağı şart değil canım lavanta vs. olabilir. Ama ben sadece menekşeyi denedim kalıcı gerçekten diğerlerinin kokusu kalıcı olur mu bilmiyorum amagamyoncuiremsu

sipariş verdim canım tavsiyen üzerine bakalım umarım çok ağır değildir kokusu saol =)

sipariş verdim canım tavsiyen üzerine bakalım umarım çok ağır değildir kokusu saol =)

Hadi hayırlısı tatlım yalnız ölçüyü sakın çok kaçırma.
Saçların yağlıysa sadece 1 damla eline al. Önce eline yedir sonra saç uçlarına sür.sengözlerimebaksanab

ay keske bıraz yaglı olsa
kuruluktan ölüyor
çok sinirliyim ondan öyle oluyormuş annem öyle diyokaydirigubbakcemile3
cok kacırmam merak etme tatlım azıcık yeterli :)

bende menekşe yağını kullandım acayip memnun kaldım
değişiklik olsun dedim lavanta aldım bitince
ama o çok yağlı
bitsin yine menekşe kullanıcam
banyodan sonra saç uclarıma yediriyorum güzel kokuyo rhem de nemlendiriyor.

yok canim kullanmadim arkadasim aldi getirdi onun cantasina dokulmus biraz gelirken gunlerce koktu kizin cantasi ben de kokudan tiksindim suremedim sacima.. kaldirdim bi yere koydum burnuma gelmesin diye kokusu nereye koydumsa bulamadim bi daha da..
onun yerine elseve arisutlu kremini aldim.. harika kokuyor valla.. gecici de degil kokusu.. kivami felan da gayet guzel.. tavsye ederim koku acisindan,,
ama acikcasi bu tarz bir urun olmasi gerekli.. sanki biz lisede iken oriflame ya da avonda bu tarz bir urun vardi hem gunesten koruyordu hem de guzel koku veriyordu fis fis skiyordun ohh misler gibi geziyordun..
istanbulun trafigine ciktin mi sacinda guzel koku felan kalmiyor.. insan tiksiniyor kendinden bi yere gidene kadar.. ondan bu tarz bir urun lazim..

kıslar ben avondan gecen yıl bişeyler almıştım hediyesi olarak güneşten koruyo saça nem veriyo saç kremi değil ama küçük kutuda elime sıkıyorum banyodan çıktıktan sonra onuda iyice saçıma yediriyorum okadar güzel kokuyokı inanılmaz ben kokulara çok dikkat ederim ve önem veririm.normalde büyük alışveriş merkezlerindede çok gördüm o krem değilde jel şeklinde tavsiye ederim şiddetle

canım benim kameraam yok hem nasıl eklenıyo onuda bilmiyorum.avon katoloğuna bakarsan güneşten koruyan banyo sonrası saç nemlendirici dersen bulursun.advance technıouses yazıyo kutusunda ben her banyo çıkısı kullanıyorum çok güzel kokuyo saçlarım bide avonun bademli saç kıremi var oda çok hoş koku veriyo saçlarına

kıslar avon advance technıoues yazarsanı çıkıyo resmi googleden serum saç uçlarına yesil renk şişesi

AVONdryendsserum.jpg

urun bu mu? bu ise eger kokusundan hoslanmamistim ben bunun..

kızlar bakın ben size uydurma ama çok hoş kokan saç parfümü formülümü söyliyeyim az mikarda çilek esansını sprey başlığı olan boş bir kutuya döküyorum kosusu yok etmeyecek kadarda ılık su ekliyorum üzerine iyice çalkalayıp karıştırıyorum banyodan sonra nemli saça ve vücuduma da sıkıyorum banyodan sonrada diğer günlerde sıkabilirsiniz hem hoş kokuyor hem vücut sıkılaştırma özelliği de varmış gerçi ben sulandırdığım için sıkılaştırma özelliği biraz azalıyordur diye düşünüyorum bu benim uydurma tarifim menekşe yağı da aldım ama kokusundan pek hoşlanmadım onu saç dökülmesine karşı maske olarak kullanacağım

kızlar bakın ben size uydurma ama çok hoş kokan saç parfümü formülümü söyliyeyim az mikarda çilek esansını sprey başlığı olan boş bir kutuya döküyorum kosusu yok etmeyecek kadarda ılık su ekliyorum üzerine iyice çalkalayıp karıştırıyorum banyodan sonra nemli saça ve vücuduma da sıkıyorum banyodan sonrada diğer günlerde sıkabilirsiniz hem hoş kokuyor hem vücut sıkılaştırma özelliği de varmış gerçi ben sulandırdığım için sıkılaştırma özelliği biraz azalıyordur diye düşünüyorum bu benim uydurma tarifim menekşe yağı da aldım ama kokusundan pek hoşlanmadım onu saç dökülmesine karşı maske olarak kullanacağım

çilek esansı mı ay ne güzeldir onun kokusuopuyorumnanaktan
aktardan mı alabilirz fiyatı nedir ve kaç ml?

Sac parfumu konusunu yeni gordum, evet ben uzun yillardir parfumuyle birlikte kullaniyorum, Thierry Mugler'in Angel Hair Mist Syprey, 30ml, en son Duty Free'den yanilmiyorsam yaklasik 16$ gibi fiyat odemistim,Angel sevenlere kesinlikle oneririm.

bundan bir kaç ay önce saçlarımı boyattım.
boyama işi bittikten sonra saçlarım yıkandı.
saçımı taramadan önce saçıma bi sprey sıktı kuaför.sonrada taramaya başladı.
saçlarım normalinden çok daha kolay tarandı ve olduğundan daha yumuşak oldu.
ve kokusu harika ve inanılmaz kalıcı.ertesi gün gittim sordum nedir bu diye.saçların rahat taranmasını yumuşacık olmasını ve saçta hoş bir koku bırakmasını sağlıyor dedi.fiyatı 20 tl dedi.hala alacam ben bi türlü alamadım,fırsatım olmadı.

Back