Saç Kesim Şekilleri Saç önü için model tercihiniz nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Doro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Saç önü için model tercihiniz nedir?

• Düz kahkül

OY: 32 12,4%
  • Yana perçem

OY: 168 65,1%
  • Sade düz

OY: 51 19,8%
  • Diğer(varsa belirtiniz)

OY: 7 2,7%

• Ankete Katılan
    258

Doro

Tantrumm!
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
9.310
3
156
Ankara
Düz kahkül:

Yana perçem:

Sade düz:

Son düzenleme:
çok uzun zaman düz kahkül yandan kahkül, katlı kahkül falan ne varsa hepsini kullandım ama şimdi ki modelimde önler şu şekilde düz ve ortadan ayrık;

kırk kişi girmiş ama oy kullanmamış oy vermek zor değil yorum yapmasanız da olur :)

bncde yana perçem
tek gecerm yandan percemımı 17 yasndaım ve kndimi bldm blelı yandan perçem vardır alnı kıllandırıoo ama o kadarı kadı kızndada olur

hepsini kullandım..şuan yan perçem var ama uzatıyorum artık sade ve düz favorim , sanki artık yan perçem pek farklı durmuor gibi sıkıldım hep yan perçemden kahkülden

ben de yana perçem kullanıyordum şimdi ortadan ayırıp dümdüz bırakıyorum çok doğal bir görüntü oluyor.

ben bazen yana percem bazende duz ortadan ayırıp kullanyorum alnım acık olduğu icin tum modelleri rahat kullanamıyorum

yorum yapan arkadaşlar oy da kullansın eğer kullanmadıysa, istatistik olarak daha rahat görürüzkaydirigubbakcemile5

Öne doğru düz kahklüller son zamanların modası..
Favorim ve severek kullanıyorum :icecream:

yha ben percem kullanıyomda
sacımmı ortadan ıkıye ayıra bılsem oyle kullanırım sacım alsmıs perceme x(
bıde alnım kıllandı artık oercemden dolayı

En kullanışlısı sade düz ama saçı düz olanlar için yan perçemde rahat oluyor görünüm açısından da yan perçem hoş görünüyor, düz perçem herkese gitmiyor genellikle uzun yüzlere tercih ediliyor yüzün uzunluğunu alsın diye küçük yüzleri dahada küçültüyor alkisalkisalkis

yana perçem yerimseniben düz kahkül kullandım ama anlım dar olduğu için bana pek yakışmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…