- 1 Kasım 2019
- 7
- 2
- 41
-
- Konu Sahibi cananozlemaydin
ben de görüşmeye gideceğim ama gidemedim bir türlü. sanırım saç derisinin yağlı olmasıyla falan alakalı renk sorunu olabiliyormuş. mesela işlemden 2-3 gün sonra maviye çalan bir renge dönebiliyormuş. ve bana söylenen yazın değil bu mevsimlerde yapılması daha uygunmuş ..yapan yer önemli
fiyat hiç bilmiyorum ama baya pahalı diye duydum.ekim yaptır daha iyi diye yorumlar okudum. 3-4 yıllık geçici işlem olduğunu düşününce ve gerçekten büyük para ise değer mi bilmem
ben de görüşmeye gideceğim ama gidemedim bir türlü. sanırım saç derisinin yağlı olmasıyla falan alakalı renk sorunu olabiliyormuş. mesela işlemden 2-3 gün sonra maviye çalan bir renge dönebiliyormuş. ve bana söylenen yazın değil bu mevsimlerde yapılması daha uygunmuş ..yapan yer önemli
fiyat hiç bilmiyorum ama baya pahalı diye duydum.ekim yaptır daha iyi diye yorumlar okudum. 3-4 yıllık geçici işlem olduğunu düşününce ve gerçekten büyük para ise değer mi bilmem
doğrudur. serkan bozkurt istanbulda mı.Saç simülasyonu yaptırmaya karar verdiysen Serkan Bozkurt ile mutlaka görüş. Mesela ben görüştüm vazgeçtim. Simülasyon benim saça uygun değilmiş. "Beklentin çok fazla simülasyondan" dedi. Ama başka yerlere gittiğimde ağzımdan girip burnumdan çıktılar. Neredeyse eve gitmeden kafama işlem yapacaklardı. Nereye yaptırırsan yaptır ama ora ile görüşmeden karar verme bence.
çok güzel olmuşşEvet arkadaşlar uzun bir aradan sonra saç simülasyonu yaptırmış halimle geldim :) Çoluk, çocuk v.s. derken foruma girmeye pek vaktim olmadı. Size öncesi ve sonrası fotoğraflarını atıyorum. Ben işlemden memnunum. Sorusu olan varsa cevaplarım vakit buldukça.
+1Merhaba, bende sac simulasyonunu arastiriyorum. Acaba baska yaptiran varmi ve yaptiranlar memnunmu?
Merhaba şimdi saçlarınız nasıl acabaEvet arkadaşlar uzun bir aradan sonra saç simülasyonu yaptırmış halimle geldim :) Çoluk, çocuk v.s. derken foruma girmeye pek vaktim olmadı. Size öncesi ve sonrası fotoğraflarını atıyorum. Ben işlemden memnunum. Sorusu olan varsa cevaplarım vakit buldukça.
Merhaba güncel durumunuz nedir? ne kadar süre gidiyor acabaEvet arkadaşlar uzun bir aradan sonra saç simülasyonu yaptırmış halimle geldim :) Çoluk, çocuk v.s. derken foruma girmeye pek vaktim olmadı. Size öncesi ve sonrası fotoğraflarını atıyorum. Ben işlemden memnunum. Sorusu olan varsa cevaplarım vakit buldukça.