- 8 Ekim 2018
- 21
- 20
- 8
- 48
- Konu Sahibi cananozlemaydin
-
Tamam canım. Geçmiş olsun tekrar. Benim bugün 12:00'da randevum var. Mutlaka yazmaya çalışacağım.Ben benim kız için doktoru arayacağım randevu alacağım. Bulursam bugün gideceğim. Gün içinde giremem belki ama yaz mutlaka bu simülasyon işi ne oldu diye
Bu saç simülasyonu tam olarak nedir? Yani aslında saç yok ama varmış gibi mi gösteriliyor? Tam anlayamadım. İnternette de nereye baksam o dediğiniz uzman çıkıyor. Baya bir televizyon programı var. Can yakan bir işlem mi birde?
Bir tarz kalıcı makyaj gibi düşün. Saç olmayan bölgeye dövme makinesi gibi bir makine ile boya enjekte ediyorlar. Eğer yapan kişi mahir bir sanatkar ise göz yanılmasından dolayı gerçek saç gibi duruyor. Kimse fark edemiyor.
cananozlemaydin in bahsettiği uzmanın Türkiye'de bir numara olduğu söyleniyor. Ama biraz fiyatlıymış sanırım. Serkan Bozkurt'un çalıştırdığı merkeze çok yakın oturuyorum. Güler yüzlü bir adam. Dediğim gibi sanatının da iyi olduğunu söylerler. Ama hiç ihtiyacım olmadı. Çevremde de saç simülasyonu yaptıran 1. dereceden kimse yok. Bu sebeple çok detay bilgi veremeyeceğim uzman hakkında.
Saç uzatıyor derken? Gerçekten mi? Saçlarım sürekli kırılıyor. İnce telli. Bu sebeple çabuk uzasın istiyorum. Gerçekten işe yarar mı acaba?
O şampuandan 1 kutu da bende var :) Daha deneyemedim :) Adam saç uzatıyor demiyor. Diyor ki "kullanan bazı müşterilerim saçı da hızlı uzattığını söylüyor ama benim böyle bir iddaam yok"
Ama deneyince onu da yazarım. Gerçi baya bir ay falan kullanmak lazım. 1-2 yıkama ile ölçülecek şey değil.
Aynen o marka.o bahsettiğin şampuanın adı b.c.n.t. diye bir marka ise bende de var.
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. serkan bozkurt için iyi diyorsunuz yani? şuana kadar bende kötü bişi görmedim internette. cananı bekliyoruz bakalımBir tarz kalıcı makyaj gibi düşün. Saç olmayan bölgeye dövme makinesi gibi bir makine ile boya enjekte ediyorlar. Eğer yapan kişi mahir bir sanatkar ise göz yanılmasından dolayı gerçek saç gibi duruyor. Kimse fark edemiyor.
cananozlemaydin in bahsettiği uzmanın Türkiye'de bir numara olduğu söyleniyor. Ama biraz fiyatlıymış sanırım. Serkan Bozkurt'un çalıştırdığı merkeze çok yakın oturuyorum. Güler yüzlü bir adam. Dediğim gibi sanatının da iyi olduğunu söylerler. Ama hiç ihtiyacım olmadı. Çevremde de saç simülasyonu yaptıran 1. dereceden kimse yok. Bu sebeple çok detay bilgi veremeyeceğim uzman hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?