- 31 Temmuz 2008
- 1.200
- 15
-
- Konu Sahibi minel axsxk
selam kızlar
saçlarım çok kuru bu yüzden sizlerden kullanıp memnun kaldıgınız saç maskesi markaları istiyorum.saçlarımın parlak ve yumuşak olması mümkün mü acaba bilen varsa yardımlarını esirgemesinn lütfen:Saruboceq:
kızlaaaaaaar yaptım zeytinyağı maskesini işte sonuç:saçlarım kıvırcık hemen kabaran bi yapıya sahip saç kremi kullanmadan hayatta yapamam.ama şuan o kıvırcık ve kabaran saçlar parmaklarım arasından kayıyo ve yumuşacık yaaa bu zamana kadar nasıl kullanmam ben bu yağıııı mutlaka deneyin derim
fiyatı ne kadar canım?ve şekli nasıllcatpower elseve bal özlü olan deminde yazmıştım bi yere çok memnunum tawsiye ederim
nasıl yaptın canımmm uygulamanı anlatırmısın?
cnm saf zeytinyağını bu cezvede ısıt saç derini yakmayacak şekilde.daha sonra saç diplerine masaj yaparak uygula ve saç uçlarına.kısacası tüm saçınasıcak suda ıslattığın havluyuda kafana sar ve 1 saat bekle daha sonra yıka haaa bu arada havlu soğuduğu zaman tekrar sıcak su ile ıslat iice sık ama sıcaklığı gitmesin tmm cnm umarım anlatabildim:):1hug:
dfn garlı maskesını önerırım cok hos yapıyor sacı
ben de birçok marka saç maskesi kulladım ve size birşey sormak istiyorum : saç maskeleri saçı çok fazla dökermi durularken ???? benim hepsinde de öyle oldu şuan gliss in saç maskesini kullanıyorum o da bayya avuç avuç döküyo saçımı yıkarken acaba iyi gelmiyo mu saçıma ????
yapış yapış filan olmuyo benimki .planet spayı da kullandım o da yumusacık yapıodu sacımı memnundum ama o da cok döküyodu :) ben maskeleri her banyoda kullanırım mutlaka hiç atlamam :)
bnde planet balsam kullanmaktaym ayrıca saç kırıklarını onarıcı serm fazlasıyla ürün kullanmaktym memnunm
belkide sık sık kullandıgından oluyordur canım haftada 1 kullannkaydirigubbakcemile5
melishhe sagol canım bu söylediklerinin 3 ü de mi avondana.s.