Saç Bakım Ürünleri SAÇ maskesiii önerileriiinizi bekliyorum kızlar

minel axsxk

HİSLERİMİN TALEBESİYİM
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
1.200
15
selam kızlar
saçlarım çok kuru bu yüzden sizlerden kullanıp memnun kaldıgınız saç maskesi markaları istiyorum.saçlarımın parlak ve yumuşak olması mümkün mü acaba bilen varsa yardımlarını esirgemesinn lütfen:Saruboceq:​

cnm benm saçlarımda çok kuru ve zeytinyağının kuru ve yıpranmuş saçlara çok ii geldiğini duydum.şuan yaptım ve yıkıycam bakalım nasıl olcak.sonucu yazarım sana yumuşak ve parlak yaptığı söyleniyo

kızlaaaaaaar yaptım zeytinyağı maskesini işte sonuç:saçlarım kıvırcık hemen kabaran bi yapıya sahip saç kremi kullanmadan hayatta yapamam.ama şuan o kıvırcık ve kabaran saçlar parmaklarım arasından kayıyo ve yumuşacık yaaa bu zamana kadar nasıl kullanmam ben bu yağıııı mutlaka deneyin derim

nasıl yaptın canımmm uygulamanı anlatırmısın?
catpower elseve bal özlü olan deminde yazmıştım bi yere çok memnunum tawsiye ederim
fiyatı ne kadar canım?ve şekli nasıll

sampuandan sonra sac kremı yerıne bunu suruyosun 5 dk masaj yapıp duruluyorsun gercekten guzel yaptı sacımı... kolaycada acıldı saclarım

selamlar herkesee,
dün gaza geldim ve hala mdan duydugum bır formulu yaptım..1 kasık zeytınyagı,bır yumurta sarısı ve bır dıs sarımsak(sarımsagı cok az su da hasladım ve bu karısıma o sudan da ılave ettım) sac dıplerıne fln surdum..gercı yumurta oldugu ıcın surmesı hıc te kolay degılmıs...strecle sardım,1,5 saat oyle bekledım..daha snr yıkadım...fakat o yumurtanın kokusuuuuuuuuuuuuuuu berbaaat...resmen mıdem bulandı..ıkı sampuan yapmama ragmen cıkmadı..snr mecbur bır sampuan daha yaptım ama bu sefer ıcıne cam terebentın kodum oyle yıkadım,koku cıksın dıye..allah a sukur koku gıttı :) ama o kadar yıkamaya o bakım bı ıse yaradı mı bılmıyorum..suan saclarım gaayet guzel ama bunun sebebı yumurtalı karısım mı yoksa sampuanıma koydugum cam terebentın mı onu cozemedım :):):)

bugun aktardan tatlı badem yagı ve sac bakım yagı aldım..eczaneden de bepanthen ampul aldım..saclarım kırık dolu mecburen azıcık kestırıcem snr bu saydıklarımın hepsını karıstırıp bırazcıkta zeytınyagı koyup,ısıtıp surmeyı dusunuyorum...sonucları sızlerle paylasırım..

ben de birçok marka saç maskesi kulladım ve size birşey sormak istiyorum : saç maskeleri saçı çok fazla dökermi durularken ???? benim hepsinde de öyle oldu şuan gliss in saç maskesini kullanıyorum o da bayya avuç avuç döküyo saçımı yıkarken acaba iyi gelmiyo mu saçıma ????

1. Planet spa saç maskesi
2. sıcak uygulanan saç bakım yagı
3.bademli balsam

bunları kullanabilirsin. 3ü avondan aldım ben..

Kuafordeki kadınlar bu kızın sacı neden bu kadar cok parlıyo diyolar

Sıcak uygulanan ı ben cok sık degil 2 haftada bi kullanırı mgenelde
Makeyi her hafta 1 kez yada 2 haftada 1 uygularım
Bademli balsamı her banyodan sonra saclarımın ucuna surerim..

ellerin saclarının arasından kayıcak,kabarmıcak ve parlıcak :))) umarm bendeki gibi sonuc alırsın..

ben maskesini kullanadım ama sampuanı falan bana sac gokmesi fln yaptı. ayrıca saclarım yapıs yapıs kabarık fln cok kotu olmustu..

yapış yapış filan olmuyo benimki .planet spayı da kullandım o da yumusacık yapıodu sacımı memnundum ama o da cok döküyodu :) ben maskeleri her banyoda kullanırım mutlaka hiç atlamam :)

yapış yapış filan olmuyo benimki .planet spayı da kullandım o da yumusacık yapıodu sacımı memnundum ama o da cok döküyodu :) ben maskeleri her banyoda kullanırım mutlaka hiç atlamam :)

belkide sık sık kullandıgından oluyordur canım haftada 1 kullannkaydirigubbakcemile5

melishhe sagol canım bu söylediklerinin 3 ü de mi avondana.s.

Evet cnm 3 üde. ozellikle balsam ı oneririm. belki avon kotudur fln deniliyo ama balsamı geniş bir cevre kullandıgımız ve herkesin memnun oldugu için oneririm :)

Bu arada saç dokulmesi cok olan insanlarda hormon bozuklugu olabiliyormus. yani hormon bozuklugu yuzunden dokulurmus. bi arastırın istersen

bnde planet balsam kullanmaktaym ayrıca saç kırıklarını onarıcı serm fazlasıyla ürün kullanmaktym memnunm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…