binonur herşeyimsin sen benim. Kayıtlı Üye 4 Ekim 2009 152 0 116 İzmir 27 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi binonur #1 merhabalar ben saç kurutma makınesi almak istiyorum hani şu kuaförlerde olanlardan ucuna takılan aparatlarıda olsun istiyorum hanı dalgalı yapmak için de kullanıyor ya kuaförler işte onlardan ne önerirsiniz. danışabileceğim bi kuaför yok
merhabalar ben saç kurutma makınesi almak istiyorum hani şu kuaförlerde olanlardan ucuna takılan aparatlarıda olsun istiyorum hanı dalgalı yapmak için de kullanıyor ya kuaförler işte onlardan ne önerirsiniz. danışabileceğim bi kuaför yok
M melissa7 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 418 19 118 Manisa 31 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi binonur #2 bende kuaförlerin kullandıklarından istiyorum ama natte bulamadım
turkusever Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2010 78 0 36 Konya 31 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi binonur #3 bence sinbo al hem ucuz hem kaliteli şekil vermek için başka şeyler aloabilirsin ama fazla para vermene gerek yok,sinbo kaliteli.
bence sinbo al hem ucuz hem kaliteli şekil vermek için başka şeyler aloabilirsin ama fazla para vermene gerek yok,sinbo kaliteli.