Emir eri mi bu adam yahu? Robot mu? Çok garip düşünüyorsunuz. Konu sahibinin kocasını tanımıyorum, konularına da hakim değilim. Olmam gerektiğini de düşünmüyorum zaten bu konu özelinde yorum yazdım, hala da görüşüm aynı.
Siz bir sakinleşin ama yorumlarınızı şimdi okudum. Kendi kocanıza olan hıncınızı benden çıkartmaya çalışıyorsunuz şu an ki bu çok gereksiz. Bana niye sardınız anlamadım. Neyse belli ki anlaşamayacağız daha fazla konuşmaya devam etmezsek sevinirim, iyi geceler
Şimdi baktım, evet ilk ben yazmışım size, sarmak değildi amacım.
Var böyle huylarım, dışarıdan bakınca ‘aa 2 cm saç’ meselesi gibi ama öyle olmadığını anlatmaktı niyetim sakin, normal hayatlara.
Niyeyse bir açıklayıcı moda giriyorum, bu eleştirinizi aklımda tutacağım, umarım en azından 5 ten 3 e indirmemde faydası olur.
Aslında sinirli değildim ama ifade biçimim öyle anlaşılmış, belki de konunun içselleştiremeyecek kadar çok içimden olması.
Durunun az önce bahsettiği tshirtünü bulamayan adamın fikrini eyleme dökmesi.
Bu da değil, zor kararlarda veyahut öne çıkılması gereken durumlarda pasif kalıp duygusal yalnızlaştırma yaşatıp, sonra gereksiz yerde görünür olma çabası.
İnsiyatif almak, alabilmek bir ilişkide eril dişil kişilikleri inşaa etmek önemli, bunu beceremeyip evinin hem dişisi hem erkeği olmuş kadınlar, hop diye görününce sinir krizi geçiriyor.
Anlaşamayacağımızı düşünmüyorum, zorunda da değiliz ki farklı düşünebiliriz elbet, önemli olan bu değil, sadece saç meselesine parantez atmaktı niyetim.
Gereksiz olduğunu göstermiş oldunuz, bana düşmezdi, haklısınız teşekkürler.