- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.572
Canımmm Son 3-4 aydır gayet sakindik. Ben mi çok kontrol manyağıyım, evde 2 çocukla kafayı mı sıyırıyorum bilmiyorum. Epey gerildik.15 güne uzamış olur gerek yok sinirlenip kalp kırmaya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm Son 3-4 aydır gayet sakindik. Ben mi çok kontrol manyağıyım, evde 2 çocukla kafayı mı sıyırıyorum bilmiyorum. Epey gerildik.15 güne uzamış olur gerek yok sinirlenip kalp kırmaya.
Abartmissiniz sonuçta çocuk 2 3 aya uzar duzeltirirsiniz.Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün eşimle bir kriz yaşadık. Konu kızımızın saçı. Akşam 2 yaşındaki kızımızı saçını kestirmeye berbere götürdü. Öncesinde ben ona istediğim modelin fotografını yolladım. Berber aslında benim istediğim modeli kesmiş ama eşim önleri gözüne geliyor diye çok kısa kestirmiş. Öncesinde böyle bir konuşma yapmadık, kendi öyle istemiş. Çocuk beslemeye dönmüş. Lastik toka ile tutulacak gibi değil. Saç bandı zaten takmıyor. Tel tokayı da yutar endişesi ile ben takmıyorum. Ben epey sinir krizi geçirdim. Madem böyle bir fikrin vardı beni ordan aramalıydın dedim. Eşimde olayı çok abarttığımı, bir daha kızı kendim götürmemi söyledi. Ben tabii ki kendim götürmeyi tercih ederim ama 11 aylık küçük bir bebeğim daha var ve eşim yemek dışında ev işlerine yardım etmediği için kalıp onları da yapmak bana düşüyor.
Sizce bu kavga etmek için basit bir sebep mi? Ben abartıyor muyum?
Sadece estetik kaygılar için çocuğun saçına kimyasal jöle sürmek mantıklı değil. Podyuma çıkacak hali yok ya çocuğun. Gözüne gelip rahatsız edene kadar idare eder.Şu an gözünün önüne gelmiyor oydar ama aşırı biçimsiz oldu. Anca kahkül gibi kullanabilirim.
Kökü sizde değil mi? Uzar ya çok üzmeyin kendinizi. Bu kaçıncı böyle konu
Erkek milleti ne anlar kız çocuk stilinden dua edin 3 numaraya vurdurmamis ben oğlumu dahi hep kendim göturüyorumArkadaşlar iyi akşamlar. Bugün eşimle bir kriz yaşadık. Konu kızımızın saçı. Akşam 2 yaşındaki kızımızı saçını kestirmeye berbere götürdü. Öncesinde ben ona istediğim modelin fotografını yolladım. Berber aslında benim istediğim modeli kesmiş ama eşim önleri gözüne geliyor diye çok kısa kestirmiş. Öncesinde böyle bir konuşma yapmadık, kendi öyle istemiş. Çocuk beslemeye dönmüş. Lastik toka ile tutulacak gibi değil. Saç bandı zaten takmıyor. Tel tokayı da yutar endişesi ile ben takmıyorum. Ben epey sinir krizi geçirdim. Madem böyle bir fikrin vardı beni ordan aramalıydın dedim. Eşimde olayı çok abarttığımı, bir daha kızı kendim götürmemi söyledi. Ben tabii ki kendim götürmeyi tercih ederim ama 11 aylık küçük bir bebeğim daha var ve eşim yemek dışında ev işlerine yardım etmediği için kalıp onları da yapmak bana düşüyor.
Sizce bu kavga etmek için basit bir sebep mi? Ben abartıyor muyum?
Ay nolcak nolcak çocuklarınız oyuncu mu? Reklam filmlerinde mi oynuyor ? Bir aya uzar yaErkek milleti ne anlar kız çocuk stilinden dua edin 3 numaraya vurdurmamis ben oğlumu dahi hep kendim göturüyorum
Yani köku var sonuçta ama babaya emanet edildimi sonu vahim oluyor genellikle benim yavrum bana özel eletmiyorum kendim goturuyorum oglusum kafasını aynaya çevirdi bir defa terlikle bütün evi gezdim kocamı imha edecektim o gün bugün sonAy nolcak nolcak çocuklarınız oyuncu mu? Reklam filmlerinde mi oynuyor ? Bir aya uzar ya
Biz enerjimizi burada atıp evdekilere karşı pamuk gibiyiz belki ondandırGerçekten böyle şeyler için tartışma çıkarıp sinir krizi geçirecek kadar huzur bozmaya üşenmiyor musunuz? Ben mi çok rahatım kk kadınları mı kavga çıkarmaya yer arıyor anlamıyorum çoğu zaman.
Evet bende bir daha tövbe. Yani fotograf atmışım. Berberde öyle kesmiş zaten. Eşim son dakika golü attı. Hadi böyle bir fikrin vardı. Niye beni aramıyorsun?Yani köku var sonuçta ama babaya emanet edildimi sonu vahim oluyor genellikle benim yavrum bana özel eletmiyorum kendim goturuyorum oglusum kafasını aynaya çevirdi bir defa terlikle bütün evi gezdim kocamı imha edecektim o gün bugün son
İkinci çocuğum doğunca Biz çocukları paylaştık gibi bir şey oldu. Ben ikisine birden yetişemediğim için küçükle ilgilendim. Kızım kreşe yazıldı. Babası bırakıp, alıyor. Bugün de ekstra berbere götürdü. Ama ben pişman oldumErkek milleti ne anlar kız çocuk stilinden dua edin 3 numaraya vurdurmamis ben oğlumu dahi hep kendim göturüyorum
Aynen cucuthecat. Hislerime tercüman olmuşsun. Son 3 senedir hamilelikler, yenidoğan, evde sürekli ağlayan bebek sesi, ev tımarhane gibi, sürekli dağınık. Ben bir türlü rahatlayamıyorum. Bana dedi ki “sen benden ne istiyorsun. Günlük olarak ne istediğini söyle. Ben tek tek yapayım” Mesela ortalık dağınık. O da toplasın. Ama o dağınıklık ben toplamadığım müddetçe hep öyle dağınık kalıyor. İletişim kuramıyoruz bir türlü.Aslında kızdığınız şey saç değil. Eşinizin size sorumluluklar konusunda destek olmaması. Ufak bir olayın sinirlerinizi alt üst etmesi de bu yüzden. Son damla hesabı.
Bence konuyu büyütmekle ve kendi isteğinizi vurgulamakla hata etmişsiniz, eşinize o zaman sen götür demesi için kapıyı açmışsınız. Bu şekilde davranırsanız sorumluluk almaktan iyice uzaklaşır ve sinirleriniz daha çok yıpranır. Tüm sorumluluğu aldıkça da sizin kontrol etme dürtünüz ve gerginliğiniz iyice beslenir büyür.
Bırakın kafasına göre yanlış da olsa yapsın. Ama yapsın. Siz de dinlenin biraz.
Sen ailenle gerginlik yaşıyorsun, hırsını da benden çıkarıyorsun dedi Ben tek çocukla kendim baş edebiliyordum ama iki küçük çocukla kafayı yemek üzereyim.,Bunun için mi sinir krizi geçirdini sahiden? Yahu saç bu uzar. O kadar dert ettiğini bir şeyse siz de onlarla gitmeliydiniz veya kendini götürmeliydiniz. Eşinizin size yardımcı olmaması ayrı bir konu ama anlatmışsınız madem ona da yorum yapayım size yardımı dokunmayan adama birincinin hemen ardından ikinci çocuğu yapmışsınız. Evet bu kavga etmek için basit bir sebep ve abartıyorsunuz.
Bir daha yapmaz ki götürmezde emin olun korkmuştur kızınızın sacida bir aya toparlanır üzülmeyin sağlıkla kalinEvet bende bir daha tövbe. Yani fotograf atmışım. Berberde öyle kesmiş zaten. Eşim son dakika golü attı. Hadi böyle bir fikrin vardı. Niye beni aramıyorsun?
İkinci çocuğum doğunca Biz çocukları paylaştık gibi bir şey oldu. Ben ikisine birden yetişemediğim için küçükle ilgilendim. Kızım kreşe yazıldı. Babası bırakıp, alıyor. Bugün de ekstra berbere götürdü. Ama ben pişman oldum