• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Saç kremleri saçı inceltiyormuş doğru mu?

remedioslabelle

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
1.111
2.798
333
arkadaşlar saç kremi saçı inceltiyor diye duydum doğru mudur ki? içinde dimethicone olduğundan çok da asılsız bir iddia gibi gelmedi bana:/ sonuçta kimyasal madde, ne kadar zararsız olabilir ki? içinizde yıllardır kullanan varsa, saç tellerinde incelme vs. gözlemledi mi yazarsa sevinirim.

ben yıllardır mecburen saç kremi kullanıyorum çünkü saçlarım röfle ve uzun kullanmazsam kazık gibi oluyor mümkün değil açılmıyor bende bu zamana kadar incelme gibi şikayetler olmadı saç kremiyle ilgili tek şikayetim saçı çabucak yağlandırması şahsen ben yaşamadım kötü bir deneyim arkadaşım

Ben de uzun süredir şaç kremi kullanıyorum saçlarımı yumuşatıyor çok daha güzel oluyorlar şimdiye kadar bir zararını görmedim

Böyle düşünüp duracağınıza bence saç kremi yerine 1 kaç damla bitki yağı sürün uçlarına.
Daha iyi işte :3:

saç kremi içeriğindeki maddeler sayasinde saçı kaplar kalınmış gibi görünür ama içden çürür küf yapmış oda duvarını düşünün boyacı hemen izalasyonla kaplar artık küf müf olmaz ama o duvar içden çürür saçda böyledir kremlenince haberiniz olsun silikon paraben vs. ne kadar zararlı madde varsa içinde kremlerin iyi güzel yapıyo dersiniz ama 1 ay kullanmayın bakın bi saç uçlarınıza çatallaşır ölür o saç çünkü krem kullanmadım kırıldı değildir bunun sebebi kaplayan maddeler yokdur ve saçınız açığa çıkar bilmem anlatabildimmi:34::34::34:

kesinlikle doğru !! 3 ay önce krem kullanmayı bıraktım saçlarım röfleli olmasına rağmen tabi ilk ay çok uğraştım taranmıyordu kazık gibi oluyordu sadece en uçlarına serum kullanıyorum şu an ve iplik görüntüsündeki saçlarım ciddi anlamda değişti , saçın dokusunu inceltmiyordur belki ama yumuşattığından mı bilmem daha ince gibi geliyor, şimdi tüm arkadaşlarım saçların kalınlaşmış çok gözüküyor diyor, krem saçları sönük gösteriyor ve çabuk yağlandırıyor bende böyle bir etki yarattı, paylaşmak istedim

benım de saclarım uzun oldugu ıcın mecburı kullanıyorum .
kullanmadıgım da saclarım kazk gıbı oluyor tarayamıyorum .
ama zararlı oldugunu ben de dusunuyorum .sac dıplerıne kesınlıkle
kullanmayın dıyorlar ama ,ıllakı sac dıplerımıze de deger .
durmak bılmeyen sac dokulmelerım var .
belkı de sac kremı yapıyor bılemıyorum

Back