• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sac koparma hastaligi

Bak şimdi senden öprendim. Bende de var :)

Bende durum şöyle genelde tv izlerken o anki ruh halimi bilemeyeceğim. Benim saçlarımda afro kıvırcık ve sürekli düğümlü açmaya çalışıyorum tek tek tellerini çekiyorum kalınları kopartıyorum birde ağzıma götürüp dişlerimle kesiyorum zevkte alıyorum :)

Kalın saçı buldummu zevkleniyorum ve koparıyorum. Ama şuan bıraktım. Nasılki brezilya fönü yaptırdım ve saçlarıma özenmeye başladım. Şimdi elim saçıma gidince hoop diyorum kendi kendime koparma güzel onlar diyorum :)

Demek psikolojikmiş bir kuaför müdahalesiyle yendim o zaman :)

Benimde sac koklerim zayif cekince gelip gelmedigini kontol ederken tutuldum bu hastaliga:D agzima koymuyorum(aman allahim:O) ama evet cok zevkli koparmak o sac kokunun yerindne cikarken verdigi haz bi baska:D ama dikkat et saclarimi iki kez kazittim- gerci bunun icin kazitmamistim ama olsun- sonuc olarak hala kopariyorum yani senin fonun bozuldugunda da tekrarlayabir.

inşallah sende kurtulursun canım aslında bıraz ıradeyle halledebılırsın ben her elım gıttıgınde elımı gerı çeke çeke azalttım aklında bulunsun:34:

Aslinda bu yontemi denemeye calistim ama zamanla unutuyorum mu bu seferlik de kopariyim bi dahakine koparmam mantigiyla mi bilmem yine devam ediyorum tekrat basliyim bu yonteme en iyisi

Benimde sac koklerim zayif cekince gelip gelmedigini kontol ederken tutuldum bu hastaliga:D agzima koymuyorum(aman allahim:O) ama evet cok zevkli koparmak o sac kokunun yerindne cikarken verdigi haz bi baska:D ama dikkat et saclarimi iki kez kazittim- gerci bunun icin kazitmamistim ama olsun- sonuc olarak hala kopariyorum yani senin fonun bozuldugunda da tekrarlayabir.

Benim saçlar düğüm oluyordu. Neredeyse her telimin ucu bir düğümdü ilk başlarda saçı ağzıma götürüp sadece düğüm yerini dişimle kesip teli rahat bırakıyordum :) Sonra sonra iş komple teli koparmaya geldi. Diyeyim sana belkide 4 5 aydır yapmıyorum.

15 günde bir banyoda ancak saçımı parmaklarımla açabiliyordum. Tarak süremiyordum. Fenaydı. Şimdi durum farklı hergün tarıyorum örüyorum falan hoşumada gidiyor. Fönümün kaçmasına az kaldı kabarmalar başladı bu seferde ek saçla ördürme düşünüyorum :)
Herhalde bakıma devam ettikçe o illetede bir daha tutulmam :)

Benim saçlar düğüm oluyordu. Neredeyse her telimin ucu bir düğümdü ilk başlarda saçı ağzıma götürüp sadece düğüm yerini dişimle kesip teli rahat bırakıyordum :) Sonra sonra iş komple teli koparmaya geldi. Diyeyim sana belkide 4 5 aydır yapmıyorum.

15 günde bir banyoda ancak saçımı parmaklarımla açabiliyordum. Tarak süremiyordum. Fenaydı. Şimdi durum farklı hergün tarıyorum örüyorum falan hoşumada gidiyor. Fönümün kaçmasına az kaldı kabarmalar başladı bu seferde ek saçla ördürme düşünüyorum :)
Herhalde bakıma devam ettikçe o illetede bir daha tutulmam :)

Insallah tutulmazsin

Maalesef bendede var dürtü bozuklugu oluyormuş benimki Kaş koparma bazen kaşımın seklini bozuyorum keske bırakabilmem ama tek care psikiyatri ve ilaçları

Saclarinizi kisaltmayi dusunun.cok kisacik kesin o uzayana kadar o durtu gecer。。

Bende de saç, kaş ve kirpik koparma var. Kimse önüne geçemediğine göre doktpra gitmemin bir faydası yok

gecen var tabiki.saclarini tutamayacak kadar kisaltarak onune gecen var

bence de saçınızı kısacık kestirin böylece kopartamazsınız zaten bi süre sonra unutursunuz. saçınıza bakım yapın hatta boyatabilirsiniz.

KK da da konu hortlatma hastalığı var konu hortlatan hortlatana :KK76:

Back