Dedigim gibi saclarimi kopariyorum ve bunun onune gecemiyorum hele sinirlendigimde stres oldugumda direkt elim sacima gidiyo. Bunu yasayipta birakabilen var mi
Bu hastalık bendede var ama ilaçları kullanmama rağmen durumum aynı gerçekten bi çözümü yokmu yakinda bende kel kalacağım bu gidişle
Canim arkadaslarin dedigi gibi once dr ye git tabiki.bu arada saclarinida surekli topla topuz yap gozunun onunde olmasin.universitede bende sag elle ders calisirken sol elle kasimi yolardim.hastalik oldugunu bilmiyordum.burada buna benzer bir baslikla ogrendim.bendeki univ. Bitince gecti.acil sifa dilerim.
ablamin gorumceside kucuklukten beri o hastaligi war kac kere doktora psikolaga gitti ilaclar kullandi ama sonuc gene ayni . o sac diplerinden kokunden kopartiyodu kasiniyo gibi geliyomus ona onu kopartinca rahatliyorum diyodu sinirlendiginde falan daha cok yapiyordu kafasnda sac kalmadi kac kere kazitti kucuklugunden beri. koparmazsa duzeliyo sonra gene eskisi gibi oluyo simdi ewlendi saci uzasin dye hersey yapio zaten ama artik fayda etmiyo kokler bi zaman sonra öluyo cunku . psikolaga gttiginde verdigi ilaclar hep uyku yapiyodu . onun ailesiyle ilgili sikintilari war diye kopartiyodu saclarini doktor sikinti yapmicaksin demisti kafana bisey takma surekli biseylerle meskul ol bence Allah yardimcin olsun
Ben de kirpiklerimi koparıyorum. ovuştura ovuştura döküyorum. ha bir de kaşlarımı... bunca yıldır nasıl bitmediler anlamadım...
stresliyken yapıyorum genelde.. o anda farketmiyorum bakıyorum bir sürü kirpik ve kaş dökülmüş onlarla oynuyorum sonra kendime geliyorum bırakıyorum.
Venegis diye bi ilaç kullanıyorum ama bu ilacı doktor dikkat dağınıklığı için vermişti fayda olur demişti ; (
Benim bir arkadaşım da koparıp koparıp, bir de ağzına sokardıTrikotilomani hastalığın adı:
http://www.aktuelpsikoloji.com/trikotilomani-nedir-1061h.htm
Dedigim gibi saclarimi kopariyorum ve bunun onune gecemiyorum hele sinirlendigimde stres oldugumda direkt elim sacima gidiyo. Bunu yasayipta birakabilen var mi
bendede var ama eskıden daha cok yoluyodum sımdı baya azalttım allahtan:44:
Insallah tamamen kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?