• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sac koparma hastaligi

1299

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
395
82
38
34
Dedigim gibi saclarimi kopariyorum ve bunun onune gecemiyorum hele sinirlendigimde stres oldugumda direkt elim sacima gidiyo. Bunu yasayipta birakabilen var mi

Dedigim gibi saclarimi kopariyorum ve bunun onune gecemiyorum hele sinirlendigimde stres oldugumda direkt elim sacima gidiyo. Bunu yasayipta birakabilen var mi

psıkolaga gıtmenız lazım

kımısı kendıne zarar verır faça vs atar
kımısı baskasına sıddet uygular
sızde kendınıze zraar verıyosunuz acil gdınız

Haklisiniz. Aslinda hosuma gidiyo ama saclarimda gidiyo. Hem dokulme hem koparma yakinda tamamen kel kalicam

Bu hastalık bendede var ama ilaçları kullanmama rağmen durumum aynı gerçekten bi çözümü yokmu yakinda bende kel kalacağım bu gidişle :(

Canim arkadaslarin dedigi gibi once dr ye git tabiki.bu arada saclarinida surekli topla topuz yap gozunun onunde olmasin.universitede bende sag elle ders calisirken sol elle kasimi yolardim.hastalik oldugunu bilmiyordum.burada buna benzer bir baslikla ogrendim.bendeki univ. Bitince gecti.acil sifa dilerim.

Bu hastalık bendede var ama ilaçları kullanmama rağmen durumum aynı gerçekten bi çözümü yokmu yakinda bende kel kalacağım bu gidişle :(

Ne ilaci kullaniyosun canim ilac nasil engellerki bu durtuyu acaba

Canim arkadaslarin dedigi gibi once dr ye git tabiki.bu arada saclarinida surekli topla topuz yap gozunun onunde olmasin.universitede bende sag elle ders calisirken sol elle kasimi yolardim.hastalik oldugunu bilmiyordum.burada buna benzer bir baslikla ogrendim.bendeki univ. Bitince gecti.acil sifa dilerim.

Ah ah saclarimi toplasam da kurtaramiyolar elimden:)

ablamin gorumceside kucuklukten beri o hastaligi war kac kere doktora psikolaga gitti ilaclar kullandi ama sonuc gene ayni . o sac diplerinden kokunden kopartiyodu kasiniyo gibi geliyomus ona onu kopartinca rahatliyorum diyodu sinirlendiginde falan daha cok yapiyordu kafasnda sac kalmadi kac kere kazitti kucuklugunden beri. koparmazsa duzeliyo sonra gene eskisi gibi oluyo simdi ewlendi saci uzasin dye hersey yapio zaten ama artik fayda etmiyo kokler bi zaman sonra öluyo cunku . psikolaga gttiginde verdigi ilaclar hep uyku yapiyodu . onun ailesiyle ilgili sikintilari war diye kopartiyodu saclarini doktor sikinti yapmicaksin demisti kafana bisey takma surekli biseylerle meskul ol bence Allah yardimcin olsun

Ben de kirpiklerimi koparıyorum. ovuştura ovuştura döküyorum. ha bir de kaşlarımı... bunca yıldır nasıl bitmediler anlamadım...
stresliyken yapıyorum genelde.. o anda farketmiyorum bakıyorum bir sürü kirpik ve kaş dökülmüş onlarla oynuyorum sonra kendime geliyorum bırakıyorum.

ablamin gorumceside kucuklukten beri o hastaligi war kac kere doktora psikolaga gitti ilaclar kullandi ama sonuc gene ayni . o sac diplerinden kokunden kopartiyodu kasiniyo gibi geliyomus ona onu kopartinca rahatliyorum diyodu sinirlendiginde falan daha cok yapiyordu kafasnda sac kalmadi kac kere kazitti kucuklugunden beri. koparmazsa duzeliyo sonra gene eskisi gibi oluyo simdi ewlendi saci uzasin dye hersey yapio zaten ama artik fayda etmiyo kokler bi zaman sonra öluyo cunku . psikolaga gttiginde verdigi ilaclar hep uyku yapiyodu . onun ailesiyle ilgili sikintilari war diye kopartiyodu saclarini doktor sikinti yapmicaksin demisti kafana bisey takma surekli biseylerle meskul ol bence Allah yardimcin olsun

Tesekkurler ablanin gorumcesi de duzelir insallah. Tik gibi bisey tik'i engellemekte imkansiz gibi bisey malesef

Venegis diye bi ilaç kullanıyorum ama bu ilacı doktor dikkat dağınıklığı için vermişti fayda olur demişti ; (

Ben de kirpiklerimi koparıyorum. ovuştura ovuştura döküyorum. ha bir de kaşlarımı... bunca yıldır nasıl bitmediler anlamadım...
stresliyken yapıyorum genelde.. o anda farketmiyorum bakıyorum bir sürü kirpik ve kaş dökülmüş onlarla oynuyorum sonra kendime geliyorum bırakıyorum.

Bende bazen annemin birak su saclarini cikisiyla farkina variyorum kopardigimin kaslarimla kirpiklerimde nasibini aliyo ama daha nadir kopariyorum onlari. Hepimize gecmis olsun valla

Son düzenleme:
bendede var ama eskıden daha cok yoluyodum sımdı baya azalttım allahtan:44:

Venegis diye bi ilaç kullanıyorum ama bu ilacı doktor dikkat dağınıklığı için vermişti fayda olur demişti ; (

Insallah duzelir. napicaz boyle bilmiyorum . Isin komik tarafi bi de ben saclarimi gurlestirmeye calisiyorum

Bak şimdi senden öprendim. Bende de var :)

Bende durum şöyle genelde tv izlerken o anki ruh halimi bilemeyeceğim. Benim saçlarımda afro kıvırcık ve sürekli düğümlü açmaya çalışıyorum tek tek tellerini çekiyorum kalınları kopartıyorum birde ağzıma götürüp dişlerimle kesiyorum zevkte alıyorum :)

Kalın saçı buldummu zevkleniyorum ve koparıyorum. Ama şuan bıraktım. Nasılki brezilya fönü yaptırdım ve saçlarıma özenmeye başladım. Şimdi elim saçıma gidince hoop diyorum kendi kendime koparma güzel onlar diyorum :)

Demek psikolojikmiş bir kuaför müdahalesiyle yendim o zaman :)

Back