Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam yolasım gelince elime bir çikolata verin ben de yolmam![]()
Sanırım ben habire yemek yediğimden dolayı artık düşünmüyorum saç koparmayıSiz de bi deneyin bence :roflol:
Evet evet sonra da aldığımız kiloları vermek için diyetle uğraşmaktan saç kıl tüy gelmez aklımıza iyi fikir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şey Ben kilo almıyorum
Kilolar verilebilir bence hatta sizin başarı öykünüzü de okudum zaten...Sadece bunu bırakmak için 1-2 hafta öyle yapılsa alışkanlığımızı bırakmış oluruz...Ama kişiden kişiye farklılık gösterebilir tabiki bu benim önerim![]()
![]()
benim yurt arkadaşım da kaşlarını yoluyodu. ne oldu bilmiyorum şimdi.
yanlış anlamayın ama elinden başka neyle koparabilir ki fisfisfis
kaş kısa olur ya o bakımdan sordum belki dedim cımbız falan mı kullanıyorlardır.
elle koparıyorum ben...yani cımbızla yptıgınızda bilinçli oluyor ama bu rahatsızlık istemsiz yapılıyor biraz dacanım bendede saç koparma hastalığı var merakımdan soruyorum kirpiğinizi kaşınızı elinizle mi koparıyosunuz ?
Merhaba ben de beş yıldır kaşlarımı yoluyorum, ilk önceleri cımbızla alıyordum sonra kaşlarım çok inceldi cımbızımı attım kaşlarımı alamıyım diye ama bu sefer de elimle yolmaya başladım, alışkanlık gibi bir şey oldu artık. Estetik amaçla yolmuyorum, yanlız kaldığım her an elim kaşlarıma gidiyor kitap okurken, bilgisayar başındayken, film izlerken vs. yoluyorum. Her akşam kaşlarıma badem yağı sürüyorum bazen bir süre hakim olabiliyorum kendime, kaşlarım uzuyor, artık yolmuyorum diye seviniyorum ama bir süre sonra tekrar yolmaya başlıyorum. Boşlukları kaş kalemiyle dolduruyorum fazla belli olmuyor yolunduğu ama yine de baya ince kaşlarım, çok rahatsız oluyorum, ne yapacağımı şaşırdım yok mu bunun bir çaresi?
Seni çok iyi anlıyorum...Ama bence her şey bizde bitiyor zaten...Ben kendime yapma etme diyerek bıraktım çünkü benimkisi acayip kötüye gidiyordu...Ve sanırım 2 aydır hiç ellemiyorumsen de kendine güven, başka şeylerle uğraş elini boş bırakmamaya çalış emin ol bırakırsın... :)
Ben de bir ay ellemedim hiç, kaşlarım uzadı ama bir ay sonra tekrar yolmaya başladım =( Umarım sende de aynı şey olmaz.
Arkadaşlar sonunda psikiyatriste gitmeyi başardım :) Bana paxera(10mg), ve terilCR(200mg) adlı 2 ilaç verdi onları kullanıyorum.dozlarını da paxera sabah1 tablet, terilCR gece yarım tablet olarak verdi. 23 nisandan bu yana kullanıyorum...bugün düşündüm acaba bir değişiklik oldu mu ilaçları kullanmaya başladıgımdan beri diye şöyle bi yanıt aldım kendimden...eskiden direk yolardım kaşlarımı kirpiklerimi...ama dün elim kaşıma gitti ve direk içimden bir ses amacın ne dedi ve elimi yine istemsiz oalrak çektim aniden :)) bilmiyorum acaba bu ilaç kullanıyorum kurtulacagım psikolojisinin bir etkisi mi yoksa gerçek anlamda ilacın etkisi mi? gerçi daha 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı bakalım ileriki günler neler gösterecek? 1 ay sonra yine çagırdı doktorum...kızlar siz de aksatmayın lütfen kurtulalım şu illetten...Sevgiyle kalın:lepi:
cook ıı etmıssın dr a gtmekle canım,ama bence tamamen psıkolıjık yanı dr a gttın bırakmak ıcın bı caba ıcerısındesın ılac da alıosun ve elın sacına kasına gıdınce butun bunları hatırlayıp cektın elını bence.. ılac bılmıorm ya nasıl bı etkısı olabılır bu duruma aklım almıo...